Logopédia v Trstenej
Pekný deň mamicky, viete mi poradiť dobrého logopéda v Trstenej.
@nika_16 , dobrý deň,to nemyslite vážne, že ste spokojná,po dnešnej návšteve som do teraz v šoku
@dbm ja som tiež velmi spokojna tiež tam chodíme už s 2 synom. Veľmi trpezlivá pani logopedicka co sa prispôsobí potrebám dieťaťa rozhovorila mi aj syna co sa hambil pri cudzích ľuďoch rozprávať. Druhý je zas, energickejsi taktiež mu veľmi pomohla.
@dbm Myslím, už tam chodím s 3. dieťaťom 4. rok. Boli ste prvý krát?
@nika_16 áno , prvý krát,ako môžete vydržať v Tom neporiadku, špine? chudá dieťa,,,,no nemali sme si ani kde sadnúť, čakáreň jedno strašne skladisko pani mala špinavé oblečenie....no ako v zlom sne,,,,nepochybujem o jej schopnostiach ,ale takéto prostredie Nie🤮
@nika_16 áno , prvý krát,ako môžete vydržať v Tom neporiadku, špine? chudá dieťa,,,,no nemali sme si ani kde sadnúť, čakáreň jedno strašne skladisko pani mala špinavé oblečenie....no ako v zlom sne,,,,nepochybujem o jej schopnostiach ,ale takéto prostredie Nie🤮
@dbm No ... prvýkrát mi to tiež vadilo, lebo mám rada poriadok. (Ona mala predtým ambulanciu s veľkou čakárňou inde a asi teraz nemá kde dať všetky tie veci) Ale som veľmi rada, že som jej dala šancu. Deti ju majú veľmi rady, pamätajú si, čo im hovorila, čo preberali, a pre mňa samú je to terapia, niekedy sa tam toľko nasmejem. Ale, samozrejme, máte možnosť výberu.
@dbm No ... prvýkrát mi to tiež vadilo, lebo mám rada poriadok. (Ona mala predtým ambulanciu s veľkou čakárňou inde a asi teraz nemá kde dať všetky tie veci) Ale som veľmi rada, že som jej dala šancu. Deti ju majú veľmi rady, pamätajú si, čo im hovorila, čo preberali, a pre mňa samú je to terapia, niekedy sa tam toľko nasmejem. Ale, samozrejme, máte možnosť výberu.
@nika_16 tak to vás obdivujem,nechápem ako to tam vydržíte,,,,budem to určite konzultovať aj zo VŠZP,,,,

My chodíme k Dr. Kanasovej, č. t. 0940863143, už druhý rok chodíme, som veľmi spokojná, fundovaná logopédka