Manželské stretko v Trstenej
Ahojte manželské páry 😊
radi by sme vás pozvali na manželské stretko, kde sa budeme spoločne zdieľať, povzbudzovať a duchovne rásť.
V dnešnom uponáhľanom svete je vzácne zastaviť sa, porozprávať sa o tom, čo prežívame, a načerpať silu do každodenného života – nielen ako jednotlivci, ale aj ako manželia.
Témou stretnutí bude duchovný rozmer a vzájomné zdieľanie.
Ak by ste sa radi pridali, ozvite sa nám – tešíme sa na spoločný čas, rozhovory, smiech a aj ticho, ktoré spája.
❤️ Manželské stretko – miesto, kde sa láska učí rásť.
Ja len že či vieš, čo je to manželské stretko, v internetovom slovníku 🙂
Ja len že či vieš, čo je to manželské stretko, v internetovom slovníku 🙂
@anonym_65b406 len či "internetový slovník" je nejaká hodnotná autorita, ktorú by sme mali ctiť.
@anonym_65b406 @anonym_9f4d91 neviem, ale mne tiez kadeco napadlo ked somm precitala nazov. Duchovny rast tam urcite nebola.
@libertascordis fandím vám, zainteresovaní vedia o čom je reč, ostatní si domyšlaju len hlúposti. Ja sama som také stretko viedla, je to úžasne obohatenie, keď sa viacerí spolu modlia, chvália Pána, čítajú sv písmo, smejú sa či navzájom sa utešuji pri problémoch.
Kebyže ste bližšie, premýšľala by som nad tým ❤️
@libertascordis fandím vám, zainteresovaní vedia o čom je reč, ostatní si domyšlaju len hlúposti. Ja sama som také stretko viedla, je to úžasne obohatenie, keď sa viacerí spolu modlia, chvália Pána, čítajú sv písmo, smejú sa či navzájom sa utešuji pri problémoch.
Kebyže ste bližšie, premýšľala by som nad tým ❤️
@emka530 úžasná ste!! A odkiaľ ste?😊 presne viete o čom hovorím.... 👍🏻👍🏻👍🏻
To je nejaký prvý kontakt so sektou?
Alebo stretnutie Jehovistov a hladanie novych clenov?
@emka530
@libertascordis
@libertascord
@libertascordis to bude asi cez víkend,ze?
@libertascordis chýba dátum 😉
alebo je to zatiaľ iba zisťovanie záujmu?
Je to zisťovanie zaujmu dievcata😊😊

@libertascordis bude aj vymena manzeliek😂