icon

Môže byť otec prítomný už od prvej doby pôrodnej v pôrodnici Trstená?

22. máj 2025

Je tu niekto kto v blízkej dobe rodil v pôrodnici v trstenej? Otec dieťaťa mohol byť pri pôrode už od prvej doby pôrodnej? Chcela by som chlapa pri sebe hlavne pri kontrakciach. Taký ten "krvavý pôrod" by on asi nezvládol ale viem že pri kontrakciach by mi veľmi pomohol 😅

miselina1
27. máj 2025

Pri mne bol sama sestrička mi to povedala že môže prísť aspoň kým sa nerozbehne pôrod nakoľko nechcel ísť k pôrodu ale nakoniec sa to tak zvrtlo že ostal pri celom pôrode

autor
27. máj 2025
@miselina1

Pri mne bol sama sestrička mi to povedala že môže prísť aspoň kým sa nerozbehne pôrod nakoľko nechcel ísť k pôrodu ale nakoniec sa to tak zvrtlo že ostal pri celom pôrode

@miselina1 to by bolo super, dúfam že to aj mne dovolia, ďakujem a mala si pôrodný plán alebo to je v trstenej zbytočne? 😅

miselina1
1. jún 2025

Nemala som pôrodný plán takže neviem či by ho akceptovali či nie. Ale nikdy tam už nepôjdem rodiť za mňa Trstená už nikdy, sú tam mladí neskúsení doktori môj pôrod bol katastrofa všetko čo mohli spackali.

autor
1. jún 2025
@miselina1

Nemala som pôrodný plán takže neviem či by ho akceptovali či nie. Ale nikdy tam už nepôjdem rodiť za mňa Trstená už nikdy, sú tam mladí neskúsení doktori môj pôrod bol katastrofa všetko čo mohli spackali.

@miselina1 tak každá pôrodnica má dobre aj zle recenzie a ja som väčšinou počula o dobrých 😅

anonym_1cc3cb
10. aug 2025
@miselina1

@miselina1 ahoj, môžem sa opýtať čo spackali? Prečo si nebola spokojná? Ďakujem