Aký produkt od BUPI máte najradšej?
Zaujímalo by nás, ktorý produkt z nášho sortimentu Bupi máte najradšej a prečo. Vopred ďakujem za vaše príspevky.
Dětské mydielko je super
už 9 rokov používame (celá rodinka) BUPI mydlo..... 😉
iné už ani nechceme.... 😵
jednoznačne mydlo 🙂 Je super 🙂
bupi detské mydlo
mydlo na škvrny a pranie. nastrúham, šup do pračky, prádlo krsne vonia a samozrejme je všetko čisté 😉 škoda,že už nerobíte mydlové vločky ☹
u nás šampón na vlásky a umývacia pena 🙂
My máme najradšej Buppi umývaciu penu, lebo sa ľahko aplikuje pumpičkou - dávkovačom, môže sa s ňou umyť celé telíčko aj vlásky a krásne jemne vonia. 🙂 🙂 🙂
My oceňujeme tekutý prací prášok BUPI!
praci prach
jediny ktorý nasej malej nerobí zle na pokozku
Mydla a umyvaciu penu👌👌👌
mydlo a telove mlieko
@ludvik08 Veľmi nás teší Vaše pozitívne hodnotenie našej peny Bupi. Ďakujeme. Ako ste si mohli všimnúť dnes v našom Blogu, zväčšili sme balenie našej Bupi peny na 500ml. Už toto väčšie balenie nájdete vo všetkých drogériách a vo väčšine hypermarketov. Veľa zákazníkov nás žiadalo o väčšie balenia a preto ma veľmi teší, že sme im dokázali vyhovieť, hoci proces uvedenia na trh chvíľku trval. Veríme, že teraz vám pena vydrží v kúpeľni dlhšie 🙂
Lebo mame rady zabky a Vanduska je taka nasa zabka 🙂 a mame od Bupi Sampon na vlasky a telo a Jemny kupel 3 v 1 🙂
Top je mydlo s olivovym olejom... a skvelaaa je umyvacia pena - deti si tak radi davkuju... 😵
Mame doma aj praci gel, tiez spokojnost. 🙂
Používame jedine mydielko, keďže ja sama používam len mydlo, ešte som malému neskúšala nič iné, ale sme obdržali akurát zlavu od dmky na Bupi, tak ideme nakúpiť a skúsime aj šampónik 🙂 ale mydlo je určite TOP 😀

Bupi penu je super 😊 a praci gel 😊