Súťažte s Nutrilonom - čo podľa vás znamená päť kamienkov v logu Nutrilon?
Počas celých dvoch týždňov (tj. do 10. 7. 2014 o polnoci) nám môžete posielať Vaše nápady, čo znamená 5 kamienkov v logu Nutrilonu. Kreativite sa medze nekladú – môžete posielať fotografie, riekanky, obrázky či slovné popisy.
Hráme o 20 balíčkov plných dobrôt Nutrilon Pronutra. Tešiť sa môžete na detské mlieko Nutrilon 5 Pronutra a ovocnú mliečnu kašu Nutrilon s čiernymi ríbezľami, prípadne aj na batoliace mlieko Nutrilon Pronutra 3 a 4! Stačí uverejniť svoje nápady priamo sem – do fóra so súťažou.
Mená výhercov budú zverejnené do 5 dní od ukončenia súťaže.
Tešíme sa na vaše príspevky!

Päť prštekov na malej ručičke,
päť kamienkov na Nutrilonovej krabičke.
Zamyslime sa my teraz všetci,
čo tie kamienky značie asi?
Za kamienkom najväčším určite sa mamičkina veľká láska skrývala,
keď starostlivo mliečko pre malého drobčeka vyberala.
Tri kamienky v strede, to je jasné...
spokojnosť, keď je bruško plné krásne,
zdravíčko, veď vitaminíky sú v mliečku našom všade
a detská radosť, tá musí mať tiež dôležité miesto v našom kamienkovom rade!
A ten malý najmenší kamienoček na konci, čo tak asi znamená?
Možno slzu maličkú, čo stiekla mamičke po líčku,
keď svojho drobčeka dojčiť nemohla...
Chcela by som ešte napísať, že moje detičky sa narodili s veľmi nízkou pôrodnou váhou v 33. t.t., napriek môjmu veľkému úsiliu sa mi ich nepodarilo dojčiť, a tak som vložila svoju dôveru do mliečka Nutrilon, aj keď je to pre nás dosť finančne náročné, ale môžem povedať, že ma toto mliečko nesklamalo, aj napriek tomu, že maličkí mali nedozretý tráviaci trakt, nikdy im mliečko nespôsobilo žiadne problémy a dnes sú z nich veľkí chlapci a papáme už Nutrilon 3. Takže prosím podaktoré maminky, aby neodsudzovali nejaký druh mliečka iba preto, že ich dieťatko z neho malo nejaké problémy, je to individuálny problém dieťatka, nie chyba mliečka...
My poznáme 5druhov Nutrilon mliečka:
-Nutrilon 1 od narodenia po 6.mesiac
-Nutrilon 2 od 6.mesiaca po 12.mesiac
-Nutrilon 3 od 12.mesiaca po 24.mesiac
-Nutrilon 4 od 24.mesiaca po 3.rok
-Nutrilon 5 od 3.roka
podla mňa je to odlačok palčkov na nohe? vyzra to tak alebo je to rast deti najprv su malicke a slabe a posubne su vacsie a silnejsie 🙂
prvych 5 rokov dietka je najdolezitejsich..A Nutrilon vam v tom pomoze.. 😀
pripomina mi to vyvoj dietatka,alebo stepen oznacenia mlieka
Ako prvé ma napadli ako veľa ostatných pršteky na nožičke ale mohlo by to byť aj 5 zmyslov. ySluch, čuch, hmat, zrak, chuť. Sluch-keď dieťatko počuje ako sa mu robí mliečko napr cinkot mikrovlnky, zrak- keď vidí ako dieťatku idete dávať fšaštičku s mliečkom, hmat-uchopí svoju fľaštičku s mliečkom, čuch- zacíti tu špeci vôňu svojho mliečka a nakoniec chuť- keď už pije mliečko. 🙂 🙂 🙂
Myslím, že sú to znázornené vývojové štádia dieťatka, počas ktorých je mu dávaný Nutrilon od 1-5, podľa veku. My sme teraz na 5 🙂 Dávame Nutrilon od malička, a teraz naša dcérka si už sama vypýta " sušené mliečko, lebo to mi chutí ".
Kde jsou výherci?
@miriam_nutrilon Dobrý den, kde sú výherci??
@zhalickova Dobrý deň, ďakujeme za otázku. Výherca sme vyrozumeli cez internú poštu (pozri https://www.modrykonik.sk/blog/miriam_nutrilon/...). Zoznam výhercov prikladám. Krásny deň!

Odtlačky prštekov na nohe 🙂 ako krok k správnej výžive a dobrému rastu