Aký spôsob odličovania máte najradšej?
Na odličovanie používam odličovač na oči s olejom a s ním odličujem aj tvár (mám suchú pleť) a potom ešte pleťová voda...
No používam presne to, co je na obrázku hore. Je to bomba!!! Nepotrebujem nic ine, dokonca i moja maskara, ktorú neumyjem ani drhnutim oči pod vodou ( ked som si zabudla tuto zázračnú vodu ), mi ide dole jedna radost 🙂. A pleť ostane taka super, neťahá ani nic. No hovorím, 💣
micelarna voda je TOP. Pouzivam Biodermu, Eucerin alebo Vichy. Podla aktualnej dostupnosti v lekarnach.
Cistiaci gel s vodou. Malá som aj miceralnu vodu, ale ostaval mi na pleti taký film... Ktorý som musela aj tak umyť vodou...
Na oci garnier odlicovac na citlive oci...kedze micelearka sa mi neosvedcila a na tvar gel a potom docistit pletovou vodou...
Už iba micelárnou vodou, aj keď tú od Vichy ešte odskúšanú nemám a používam inú značku 🙂
Mne pride odlicovanie micelarnou vodou dost zdhave - suchat tvar 2-3 tmaponmi, az kym nie su ciste, mi zaberie ovela viac casu, ako ked si umyjem tvar cistiacim gelom a vodou, potom docistim pletovou vodou. Mam mastnu plet.
No ja sa tuto vodicku chystam vyskusat, pretoze od odlicovaco ma zacali stipat oci..Mala som vzorku micelarky a nic...A jednym supom pojde aj zvysok tvare. Zatial mam gel, ale ked sa umyvam, steka mi to kade-tade po rukach 😝
vačšinou sa odličujem micelárkou ,aj oči, vyhovuje mi, no rada aj čistiaicm pilingovým gélom ak mám viac času , dočistím vodou 🙂
Cistim vynimocne vacsie mnozstva make-upu, vacsinou v sprche.. mydlom alebo gelom (na to urcenym :D) ale inak cistim micelarkou, pre moje fungovanie je to uplne naj.. :D
ja používam výlučne prírodnú kozmetiku, pretože mám citlivú pleť a nedám dopustiť na čistiace peny. Dobre ide dolu aj väčšia vrstva make up. Stačí jej máličko a vyčistí dokonale. Nedráždi, nevysušuje, vyživuje. Pre mňa TOP:
http://a-original.sk/produkt/cistiaca-pena-citl...
http://a-original.sk/produkt/cistiaca-pena-prot...
🙂 Tak to ste ma potešili, som rada, že micelárna voda ma taký úspech 😉 Presne ako píšete, je to rýchlo, všetko naraz, ušetríme čas a ešte máme aj dokonale odlíčenú pleť 🙂
tiez som začala používať micelarnu vodu, len neviem ci ju treba oplachovat alebo nie, poraďte
ja sa odlicujem mlieckom a potom plet docistim pletovou vodou, micelarnu vodu som este nenasla vhodnu na moju plet, mam ju citlivu 🙂
@lulu_bobo
Dobrý deň, micelárnu vodu netreba oplachovať. Funguje na báze micel - tie na seba naviažu všetky nečistoty z pleti, ktoré chceme odstrániť. Stačí aplikovať na vatový tampón a ľahkými pohybmi zotrieť všetko dolu 🙂
Este som micelarnu vodu 3v1 nevidela ale vyzera to naozaj skvele a uz aspon viem co chcem na Jeziska 🙂

Micelarna voda top☺😉