icon

Aký spôsob odličovania máte najradšej?

lucia_vichy
12. okt 2015

Preferujete odličovanie s gélom, mliekom, micelárnou vodou alebo inak?
Ja keď mám čas používam čistiaci gél s vodou a potom pleť dočistím mliekom, keď čas nemám, mám radšej expresné odlíčenie s vatovým tampónom micelárnou vodou 3v1.
A čo vy?

Aký spôsob odličovania máte najradšej?
jhalena
12. okt 2015

Ciernym mydlom z Ilcsi kozmetiky, napenim a umyjem tvar, okolie oci este zvyknem docistit pletovou vodou

libka1
12. okt 2015

U mna sa najviac osvedcilo vobec sa nenalicit. 😀 Vtedy je odlicovanie jedna basen.

eeffka
12. okt 2015

@lucia_vichy no neviem....Ja som mala miceralne vody asi 3 ale po každej mi ostal make up. Keď som sa pretrela alkoholovou vodou pletovou tampon bol stále špinavý... takže za mňa mydlo,voda a nočný krém
Ak sa mi nechce odlicovat tak sa poutieram detskými mokrymi vreckovkami,zíde make up aj mascara a koža ostane čistá.

lucia_vichy
autor
12. okt 2015

@eeffka
Každý z nás sme individuál a tak isto aj naša pleť má odlišné potreby. To čo vyhovuje mne, nemusí aj ostatným. Hlavne ,že tvoja pokožka sa cíti komfortne 🙂

bubinko1506
12. okt 2015

najcastejsie pouzivam micelarnu vodu. pouziva ju aj manzel na cistenie pleti, kedze ju ma citlivu. raz do tyzdna si davam peeling a masku na tvar

kupcovci
12. okt 2015

Ja preferujem micerálnu vodu, zatiaľ sa naviac osvedcila. 🙂

katrin21
12. okt 2015

@eeffka tak to by som si na plet denno denne nedavala.. je to napustene silnou chemiu, ktora nepatri na tvar... a uz vobec nie do blizkosti oci...
vazne.. uz ja pediatri varuju mlade mamicky, aby denno denne nenahradzali umytie ritky vodou tymito utierkami.. ono je to skvela pomoc mimo domu, na cestach a tak.. na to to bolo aj vymyslene. ale dnes sa stym detom ritka utiera zakazdym prebalenim a je to humus... vsetko ide cez kožu do detskych telícok.. a v tvojom pripade cez tvar.

lucia_vichy
autor
12. okt 2015

@bubinko1506
To je milé zistenie, moja polovička sa stále tvári, že nič z mojich prípravkov nepoužíva 🙂 Záhadne mi však sem tam niečo zmizne 😉
Tak ako je dôležité odlíčenie pleti u žien, tak isto páni sa pohybujú v znečistenom prostredí. Všetky nečistoty z ovzdušia potom negatívne vplývajú aj na ich pokožku.

bubinko1506
12. okt 2015

@lucia_vichy manzel si umyval tvar cistou vodou a cistiacim gelom, ale pokozku mal podrazdenu, aj ked sme vymenili cistaci gel. skusil micelarnu vodu a teraz kupujeme uz len tu. este pracujem na tom, aby si zvykol kazde rano pouzit pletovy krem, ale zatial zabera najviac hlaska, ze nanho budu baby letiet 😀

sirinka
12. okt 2015

vichy cistiaca pena ruzova

wewika1
12. okt 2015

Bioderma sensibio micelarna voda, pre mna top medzi micelarnymi vodami...ale na osetrenie a vyzivu pleti vichy idealia serum+vichy idealia denny/nocny krem 🙂

bea_trix
12. okt 2015

ja mam taku cistiacu dvojzlozkovu anineviemcotoje vodu, tou sa odlicim cez den a ked sa odlicujem vecer v sprche, tak pouzivam cistiace maslo

miomao13
12. okt 2015

Micelárna voda

tuberose
12. okt 2015

Ja mám zaužívaný rituál (menia sa len produkty 😀 ) v sprche si tvár odlíčim čistiacou penou (napr. La roche posay effaclar, ale ohromne vysušuje 😀 ) a potom keď sa vyteperím zo sprchy, dočistím si tvár micelárnou vodou a je to 😉

Skúšala som aj odičovacie mlieka, ale mám pocit, že nie sú dobrou voľbou pre mastnú pleť a cítila som sa meeeega ulepená potom 😀

anti13
12. okt 2015

Konkrétně Vichy odskúšanú nemám ale vyhovuje mi skôr micelární voda, linky na očiach sa odličujú dosť ťažko 😒 ale krémové mlieka na odličovanie mi nevyhovujú 🙂

anita
12. okt 2015

Ja som si strasne obľúbila skrášľujúci micelárny olej Pureté Thermale. Je to super vec!!!
Ináč používam teraz v zime čistiace mlieko, kedže mam suchšieho pleť. V lete zasa micelarku.

bonitka7
13. okt 2015

Najviac mi vyhovuje micelarna voda - pouzivam biodermu. Zatial nemam vyskusanu Vichy, vyrobky su totiz z tych drahsich a tym padom sa clovek boji skusat.

loginexistuje
13. okt 2015

@lucia_vichy chcem poradit co na pubertalnu plet mojej slecny je moznost zakupit si to aj v malych baleniach

babulka1978
13. okt 2015

Ja pouzivam micelarnu vodu od Garnier....odlicuje, cisti od necistot, a nezanechava plet mastnu....na zmiesanu, skor mastnu plet super vec 🙂 Kremy nepouzivam....mam mastnejsiu a navyse citlivu plet, ktora sa po akejkolvek zmene vyhadze....uz som vyskusala XY milion kremov a vyhadzala som sa po vsetkych.....aj po vichy....

lucia_vichy
autor
13. okt 2015

@loginexistuje
Ahoj, to záleží koľko rokov má tvoja dcérka a akú formu akné má? Ak sú to tie typické pubertálne pupienky, určite by som volila od La Roche-Posay - Effaclar duo +. Je dostupný v lekárňach aj vo forme vzoriek.
Rada Normaderm je tiež zacielená na akné, ale pre dospelých s tou ľahšou formou.

lucia_vichy
autor
13. okt 2015

@babulka1978
Ahoj, to je bežná vec, každá pleť reaguje odlišným spôsobom. Má iné potreby a znesie iné účinné látky... Ani ja si nedávam na tvár všetko, len to čo mi vyhovuje 😉

loginexistuje
13. okt 2015

@lucia_vichy nema to vobec vyrazne len zopar ciernych bodiek na nose zatial teda

zenulkaaa
13. okt 2015

jednoznačne odličovacím mliekom. Tým odlíčim oči a zvyšok tváre dočistím nejakým čistiacim gélom s vodou. Vysuším vatovým tamponom natriem krémom.

lucia_vichy
autor
13. okt 2015

@loginexistuje
Tak potom jej úplne stačí dvakrát do mesiaca si urobiť peeling tváre s Normadermom 3v1, tým vyčistí póry do hĺbky a pleť ostane kásne hebká. Každý deň si môže adstringentným tonikom za pomoci vatových tampónov čistiť T-zónu, aby sťahovala póry a keď sa jej sem tam lokálne niečo vyhodí je výborná Normaderm Hyaluspot - stačí aplikovať lokálne na pupienok.

loginexistuje
13. okt 2015

@lucia_vichy Ok zbehnem jej kupit. Diky

irenaliza
13. okt 2015

Ja sa veľmi nelíčim, veľmi málo a keď tak micerálna voda je super, pekný deň

luciaf13
13. okt 2015

tak u mna jednoznacne micelarna voda, ta je naozaj top

hlaura
13. okt 2015

Ja mam neskutocne citlive oci a vyhovovalo mi iba mieko garnier avsak pred pol rokom novokupene balenie mi tiez vystipalo oci tak som zacala byt zufala ze co este vyskusat...no a skusila som miecko vichy a som na 110% spokojna!!!

baxovci
14. okt 2015

taktiež micelárnu vodu 🙂 pred tým ešte obyč.vodu s mydlom

kacero007
14. okt 2015

Na oči odličovač /2fázový/ a na tvár micelárnu vodu, ktorá dočistí čo ostalo 🙂