icon

Ktorý výrobok Normaderm máte najradšej?

lucia_vichy
15. okt 2015

Zaujíma nás Váš názor, ktorý prípravok z radu Normaderm Vám najviac vyhovuje 😵

Ktorý výrobok Normaderm máte najradšej?
irenaliza
15. okt 2015

@lucia_vichy

škoda, že som ešte žiadny nevyskúšala, ale celý týždeň čítam poradňu a informácie a vidím, že výrobky sú super a asi budem musieť zainvestovať, ak sa nejako podarí ušetriť pri mojich 4 dcérkach a kúpiť rozmýšľam a o micerálnej vode alebo hydratačnom kréme proti akné alebo... uvidíme, lebo už aj moja dcérka bude niečo potrebovať a aj keď je to pre nás drahšie určite sa pokúsime a potom zhodnotíme, ale zatiaľ aspoň ďakujeme za krásny týždeň s VICHY. 🙂 🙂

sendy1977
15. okt 2015

tento výrobok http://www.beaute-test.com/concentre_actif_anti... som kúpila raz v lekárni a už ho neviem zohnať. Bola som s ním veľmi spokojná.

aluxka
15. okt 2015

Najradšej mám micelárnu vodu. Je úplne skvelá, mne pomohla veľmi. Je univerzálna, očistím si nou oči, make-up, vyčistím pleť a výsledok je dokonalý. Nelesknem sa, nečervenám a pleť je čistá. 🙂

klarika21
15. okt 2015

ja skusala kremik, bola vzorka v casopise a uvazujem ze ci zainvestovat alebo nie, lebo zrovna riesim kvoli poblazneniu hormonov po vysadeni docasnej hak , som jak pubertacka, tak ze ci mi to pomoze trosku zmiernit alebo je to zbytocne.. mi to padlo jak z neba ked som ta citala ze na plet ktora sa vzburila hormonmi :d

matusik24
15. okt 2015

Ja som vyskúšala BB krém zjednotil mi pokožku mala som dobrý pocit ,dobre sa mi nanášal,cena je trošku vyšia ale za kvalitu sa platí.

lucia_vichy
autor
15. okt 2015

@irenaliza
To ja ďakujem za také pozitívne názory 🙂 Hneď je deň krajší!

lucia_vichy
autor
15. okt 2015

@sendy1977
Dobrý deň,
teraz ho nahrádza Normaderm Hyaluspot, ktorý sa aplikuje len lokálne. Je to v podstate ten istý produkt 😉

maria123
15. okt 2015

cistiaci gel a micelarnu vodu 🙂

sendy1977
15. okt 2015

@lucia_vichy kúpila som aj Normaderm Hyaluspot, ale ten je podľa mňa iný, ten prvý mi perfektne hojil vyrážky, tento nie. Aj farbu ma inú, aj konzistenciu.

wetka
15. okt 2015

S kozmetikou Vichy nemám dobré skúsennosti, mne sa osvedčili výrobky značky Bioderma.

lucia_vichy
autor
15. okt 2015

@wetka
Určite, každá by sme mali používať, to čo nám sedí najlepšie
🙂

sintias
15. okt 2015

Novy normaderm krem 24 hodinova hydratacia je super. Vyskusala som a hned som si ho aj kupila. Je super.

babika999
16. okt 2015

Mne vyhovuje najviac micelárna voda - čistí a nevysúša pokožku 🙂

trinity888
16. okt 2015

Tie co som spomínala 🙂, dva : odličovač 3v1 a Idealia lifeserum

bubloska135
16. okt 2015

zatial este ziaden, ale na micelarku sa chystam 🙂

lucia_vichy
autor
17. okt 2015