icon

PIATKOVÁ SÚŤAŽ O 30 EUR!

daska_tesco
11. sep 2015

Mamičky, čo je Klikni & Vyzdvihni?

Jednu z vás zajtra ráno za správnu odpoveď odmeníme poukážkou 30 eur na nákup cez donáškovú službu Tesco Potraviny domov.
https://www.tesco.sk/potraviny-domov/ako-to-fun...

Ahojte, mamičky, ďakujeme za všetky vaše odpovede. 😉 Odmenu 30-eurový kupón na nákup cez donáškovú službu Tesco Potraviny domov pošleme: @zzuzanah
Výherkyňa, prosím, pošli nám svoju adresu do správy.

PIATKOVÁ SÚŤAŽ O 30 EUR!PIATKOVÁ SÚŤAŽ O 30 EUR!
ozdana
11. sep 2015

je to super služba, kotrú ponúka Tesco, prihlásim sa cez internet, vyberiem si tovar, zvolím si čas, pridám zľavový kupón ak nejaký je.Výhoda je, ze sa mi pripočíta dvojnásobok bodov na clubcard, zvolím si či si tovar vyberiem v pobočke alebo mi ho prinesú až domov, zaplatím priamo alebo pri preberaní tovaru kartou.
S nakupom som veľmi spokojná,super služba

cukricek12
11. sep 2015

ja si cez internetovú stránku objednám tovar, ktorý vy pripravíte a na odbernom mieste si ho prídem vyzdvihnúť.

sellena
11. sep 2015

Objednam si tovar cez internet, vy ho pre mňa pripravite a potom si ho uz len pridem prevziat a zaplatit na výdajné miesto.

fazulka17
11. sep 2015

Klikni & Vyzdvihni -je služba vďaka ktorej si zákazníci môžu svoj nákup spraviť cez internet a už pripravený tovar vyzdvihnúť v čase ktorý si dohodli.

renkakl
11. sep 2015

objednam tovar zo stranky http://potravinydomov.itesco.sk/?_ga=1.19376036... a vyzdvihnem na odbernom mieste. Dufam ze coskoro bude tato sluzba dostupna aj v BB.

keksicek
11. sep 2015

Objednám si tovar online na vašej stránke, vy mi ho pripravíte, počká ma v optimálnych podmienkach a ja si ho vyzdvihnem vo vybranom obchode bez toho, aby som vystúpila z auta 🙂

alwap
11. sep 2015

je to sluzba pri ktorej si objednam tovar cez tesco potraviny, ale nedam si ho doviezt domov, ale osobne si ho vyzdvihnem na odbernom mieste . 🙂

tadotami
11. sep 2015

cez internet si z vasej stranky nakupim-naklikam tovar ktory chcem,vy mi ho nachystate a ja si pren pridem.

bobika492009
11. sep 2015

Osobné vyzdvihnutie tovaru

miriamka214
11. sep 2015

tovar objednám cez internet, vy mi všetko pripravíte a ja si nákup vyzdvihnem na odbernom mieste.

monulkaa1990
11. sep 2015

V tescu mi nachystajú tovar aký chcem a ja si ho už len vyzdvihnem.

driada17
11. sep 2015

nakupim cez internet a tovar si vyzdvihnem na odbernom mieste. nemusim behat medzi regalmi.

gradula
11. sep 2015

Pripravite tovar, ktory si zakaznik cez net vyberie, a on si ho uz potom len v stanoveny cas vyzdvihne na odbernom mieste.

viliatko
11. sep 2015

Tovar si objednam cez internet a uz nachystany si ho vyzdvihnem na odbernom mieste🙂

eeffka
11. sep 2015

ja si cez net objednam, vy pripravite v miestnom Tescu a nasledne si to ja vyzdvihnem a vyplatim

katuskapd
11. sep 2015

objednam tovar cez internet a vyzdvihnem si ho na vopred uctenom odbernom mieste. Tesco

marian86
11. sep 2015

Objednam tovar na nete ,vy ho vypravite a ja ho uz len vyzdvihnem 🙂

vladuska99
11. sep 2015

Objednam si tovar cez internet a pridem si ho vyzdvihnut na odberne miesto kde ma bude cakat nachystany.super vec ked clovek nema cas stravit dve hodiny nakupovanim

lulu0123
11. sep 2015

Osobne vyzdvihnutie tovaru
Objednam, vy pripravite, ja odvazam

michaelabrezovska
11. sep 2015

klikni a vyzdvihni je sposob setrenia casu.objednam cez net tovar,personal tesco mi ho pripravi a si ho uz len vyzdvihnem na najblizsom odbernom mieste 😉

jarus1
11. sep 2015

Ide o službu Tesco, kedy ja si cez e potraviny vyeriem jednotlivé veci do kosika, vy mi ich pripravite a stačí si ich vyzdvihnúť vo vybranom obchodnom dome

mrauco
11. sep 2015

Klikni & Vyzdvihni ponúka všetky výhody nakupovania cez internetovú službu Tesco Potraviny domov spolu s možnosťou vyzdvihnúť si vaše potraviny z Tesco obchodu v čase, ktorý vám vyhovuje.

sofia17
11. sep 2015

Vďaka službe Klikni & Vyzdvihni si môžu zákazníci nakúpiť cez internet a už pripravený tovar vyzdvihnúť v špeciálnom „drive in" zariadení, napr. pri ceste z práce, tak ako im to najviac vyhovuje.

luculik12
11. sep 2015

ja kliknem a manzel vyzdvihne🙂 simple🙂

slavaf
11. sep 2015

Objednám si tovar cez internet, vy mi ho pripravíte a ja si ho vyzdvihnem, čo je super, lebo sa nemusím motať po obchode a kúpim len to, čo potrebujem🙂

sluchatka
11. sep 2015

Objednam si tovar cez internet, vy mi ho pripravite a na odbernom mieste si ho vyzdvihnem

hlupyzajko
11. sep 2015

služba ponúka vybrať si tovar doma cez internet a potom si pripravený nákup môzem vyzdvihnuť vo vybranom odbernom mieste

baxovci
11. sep 2015

Klikni & Vyzdvihni ponúka všetky výhody nakupovania cez internetovú službu Tesco Potraviny domov, kde po objednaní potravín si sama po ne prídem k vám v čase, ktorý si zadám.

@daska_tesco môžte mi odpísať na IP ? 🙂 Ďakujem

skerinko
11. sep 2015

Objednám si tovar cez internet, vy mi ho pripravíte A ja si ho vyzdvihnúť vo vybranom odbernom mieste

mimik79
11. sep 2015

objednam si tovar cez net a vyzdvihnem si ho uz pripraveny na odbernom mieste