PIATKOVÁ SÚŤAŽ O 30 EUR!
Mamičky, čo je Klikni & Vyzdvihni?
Jednu z vás zajtra ráno za správnu odpoveď odmeníme poukážkou 30 eur na nákup cez donáškovú službu Tesco Potraviny domov.
https://www.tesco.sk/potraviny-domov/ako-to-fun...
Ahojte, mamičky, ďakujeme za všetky vaše odpovede. 😉 Odmenu 30-eurový kupón na nákup cez donáškovú službu Tesco Potraviny domov pošleme: @zzuzanah
Výherkyňa, prosím, pošli nám svoju adresu do správy.

ja si cez internetovú stránku objednám tovar, ktorý vy pripravíte a na odbernom mieste si ho prídem vyzdvihnúť.
Objednam si tovar cez internet, vy ho pre mňa pripravite a potom si ho uz len pridem prevziat a zaplatit na výdajné miesto.
Klikni & Vyzdvihni -je služba vďaka ktorej si zákazníci môžu svoj nákup spraviť cez internet a už pripravený tovar vyzdvihnúť v čase ktorý si dohodli.
objednam tovar zo stranky http://potravinydomov.itesco.sk/?_ga=1.19376036... a vyzdvihnem na odbernom mieste. Dufam ze coskoro bude tato sluzba dostupna aj v BB.
Objednám si tovar online na vašej stránke, vy mi ho pripravíte, počká ma v optimálnych podmienkach a ja si ho vyzdvihnem vo vybranom obchode bez toho, aby som vystúpila z auta 🙂
je to sluzba pri ktorej si objednam tovar cez tesco potraviny, ale nedam si ho doviezt domov, ale osobne si ho vyzdvihnem na odbernom mieste . 🙂
cez internet si z vasej stranky nakupim-naklikam tovar ktory chcem,vy mi ho nachystate a ja si pren pridem.
Osobné vyzdvihnutie tovaru
tovar objednám cez internet, vy mi všetko pripravíte a ja si nákup vyzdvihnem na odbernom mieste.
V tescu mi nachystajú tovar aký chcem a ja si ho už len vyzdvihnem.
nakupim cez internet a tovar si vyzdvihnem na odbernom mieste. nemusim behat medzi regalmi.
Pripravite tovar, ktory si zakaznik cez net vyberie, a on si ho uz potom len v stanoveny cas vyzdvihne na odbernom mieste.
Tovar si objednam cez internet a uz nachystany si ho vyzdvihnem na odbernom mieste🙂
ja si cez net objednam, vy pripravite v miestnom Tescu a nasledne si to ja vyzdvihnem a vyplatim
objednam tovar cez internet a vyzdvihnem si ho na vopred uctenom odbernom mieste. Tesco
Objednam tovar na nete ,vy ho vypravite a ja ho uz len vyzdvihnem 🙂
Objednam si tovar cez internet a pridem si ho vyzdvihnut na odberne miesto kde ma bude cakat nachystany.super vec ked clovek nema cas stravit dve hodiny nakupovanim
Osobne vyzdvihnutie tovaru
Objednam, vy pripravite, ja odvazam
klikni a vyzdvihni je sposob setrenia casu.objednam cez net tovar,personal tesco mi ho pripravi a si ho uz len vyzdvihnem na najblizsom odbernom mieste 😉
Ide o službu Tesco, kedy ja si cez e potraviny vyeriem jednotlivé veci do kosika, vy mi ich pripravite a stačí si ich vyzdvihnúť vo vybranom obchodnom dome
Klikni & Vyzdvihni ponúka všetky výhody nakupovania cez internetovú službu Tesco Potraviny domov spolu s možnosťou vyzdvihnúť si vaše potraviny z Tesco obchodu v čase, ktorý vám vyhovuje.
Vďaka službe Klikni & Vyzdvihni si môžu zákazníci nakúpiť cez internet a už pripravený tovar vyzdvihnúť v špeciálnom „drive in" zariadení, napr. pri ceste z práce, tak ako im to najviac vyhovuje.
ja kliknem a manzel vyzdvihne🙂 simple🙂
Objednám si tovar cez internet, vy mi ho pripravíte a ja si ho vyzdvihnem, čo je super, lebo sa nemusím motať po obchode a kúpim len to, čo potrebujem🙂
Objednam si tovar cez internet, vy mi ho pripravite a na odbernom mieste si ho vyzdvihnem
služba ponúka vybrať si tovar doma cez internet a potom si pripravený nákup môzem vyzdvihnuť vo vybranom odbernom mieste
Klikni & Vyzdvihni ponúka všetky výhody nakupovania cez internetovú službu Tesco Potraviny domov, kde po objednaní potravín si sama po ne prídem k vám v čase, ktorý si zadám.
@daska_tesco môžte mi odpísať na IP ? 🙂 Ďakujem
Objednám si tovar cez internet, vy mi ho pripravíte A ja si ho vyzdvihnúť vo vybranom odbernom mieste
objednam si tovar cez net a vyzdvihnem si ho uz pripraveny na odbernom mieste

je to super služba, kotrú ponúka Tesco, prihlásim sa cez internet, vyberiem si tovar, zvolím si čas, pridám zľavový kupón ak nejaký je.Výhoda je, ze sa mi pripočíta dvojnásobok bodov na clubcard, zvolím si či si tovar vyberiem v pobočke alebo mi ho prinesú až domov, zaplatím priamo alebo pri preberaní tovaru kartou.
S nakupom som veľmi spokojná,super služba