icon

Recenzia kúpeľov Vincov les: Ubytovanie a služby

myska040
Dnes o 06:12

Boli sme na Vincaku ubytovaní priamo pri bazénoch mali sme izbu s raňajkami.Prve sklamanie, na izbe chýbal jedálenský stôl nejaká stolička, nebol tam na žiadnej izbe televízor, nebola tam žiadna šatníková skriňa, veci sme mali týždeň v taškách,v izbe bol celý čas intenzívne cítiť odpad z kúpeľne,v kúpeľni nebola žiadna polička na hygienu.Jedine pozitívum, klimatizácia..Raňajky ,ktoré sme mali v cene pobytu boli ako v materskej škôlke.jedalen ako z totalitných dôb, bufetove raňajky,prvý deň gumená kaiserka pre asi 20tku ubytovaných dve slabo obložené misy, k raňajkám len čierna káva uvarená v termoske studené mlieko a voda na čaj.Žiadny džús ,nič.Druhy deň bol chlieb ešte studený p.p. z mrazáku.a tá istá misa.Mala som pocit ,že čo sa jeden deň nezjedlo ďalší sa znovu naaranžovalo.Velmi veľmi slabé raňajky.Bez kúska nápaditosti- neboli napr. vajíčka neboli párky raňajky pripravovali mladé -asi brigádničky bez záujmu s mobilmi v ruke.
Kúpanie by bolo oki , bazén s termálnou vodou bol však ešte z dôb totality,kachličky oškrete miestami odrozbite..Zariadenie staré.
Polovica bufetov zatvorená, občerstvenie veľmi slabé.Jedlá nie veľmi chutné.fungovali asi 4 bufety na celom kúpalisku.O 19.00 sa bazény zatvárali a tým koncil život v tomto rezorte.Ziadne programy žiadna reštaurácia kde by sa dalo posedieť.Okolo len pole, lesík izba bez televízora,ktorý by aspoň ako tak vyplnil večer.My sa už na toto kúpalisko nevrátime,hotelové služby boli otrasné, ubytovanie nemalo ani žiadnu miestnosť klubovnu , nič.recepčná odišla o 19tej a nikto tam na noc nebol.Keby sa dačo v noci udialo ani neviem koho by sme volali.
Ak máte radi retro skúste toto kúpalisko a urobte si svoj názor.
Toto je ten môj.

anonym_bef64b
Dnes o 06:18

Prepac, ale to ste podla coho vyberali? Nepozerali ste vopred recenzie?

anonym_b0100f
Dnes o 06:22

@myska040 my sme sa tam chodili pred par rokmi kupat, ale zaspali dobu. Ziadne rekonstrukcie, atrakcie slabota. Ked je velmi teplo a otvorene bufety, tak sa to da, ze sa clovek kupe len vonku. Pozitivum je vela stromov. Inak nechapem majitela, lebo super potencial ale vytazene z toho 0....

anonym_22ffda
Dnes o 06:31

Nech je tento príspevok ponaučenie každému, kto nečíta recenzie vopred ...hoc aj tu na mk
https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/vincov-les-kupalisko-mate-skusenosti/

anonym_9bdcbe
Dnes o 06:34

a to na zaklade coho ste vyberali? ved som k tomu nic nenasla, ako to vyzera, alebo vybavenie

svetlonos
Dnes o 06:50

@myska040
A vás niekto nútil s sebou pri hlave aby ste tam išli a ešte aj platili akože hotel?? Veď dnes si na nete nájdeš všetko a teraz sa stazujes - aké teda nad vlastným hkupum rozhodnutím. Veď tam by som nešla ani keby mi za to platili. Na samote u poľa bez či imitácie... To je pre zamilovaných, ktorí nepotrebujú televíziu len samicu seba. Ale ísť tam dobrovoľne takto, si bola unavená či prečo ste tam išli bez veskerych info?? Nechápem.

anonym_f58da1
Dnes o 11:11

@myska040
A toto ste si preco neprecitali pred odchodom?
Nikdy víc - Recenze hotelu Termální koupaliště Vincov Les (Slovensko - Západní Slovensko - Sládkovičovo) | Recenze.cz https://share.google/zoFEdQ6LIZMFecb7l

katkazatka
Dnes o 11:19

Daj tuto recenziu aj na Google recenzie. Pomoze to inym ludom. Smutne, ze v tejto dobe sa niekto nesnazi o zakaznika.

sevrin
Dnes o 13:11

Bol som tam pred 35 rokmi. Opis zodpovedá tvojej recenzii. S rozdielom, že vtedy všetko bolo o 35 rokov mladšie, takže celkom fajn.

simca06022011
Dnes o 13:16

@myska040 vsak si urcite pred objednavanim videla, kam pojdete... tak co sa cudujes? :D