icon

Kde prespať v Nemecku na ceste do Francúzska?

10. apr 2026

Hladam nieco po hlavnej trase dialnice. Nieco kde fakt ma nikto neukradne s detmi.

anonym_c813de
10. apr 2026

AirBnb, booking, vole čo je rok 1920? Pomoc

martinmmartin
10. apr 2026

odkial kam presne ? kolko izieb/posteli? aky budget?
Nemeckommam cele prechodene po hoteloch

tilly
10. apr 2026

Daj presnejšiu trasu. Cez Nemecko do Francúzska je viacero možností. Ja hľadám cez booking motely, hotely pri diaľnici s vlastným parkoviskom, niektoré majú garáže.
Vo Francúzsku by som sa okrem Álp bála. Ak chcete spať v aute (karavane), treba zist dole z diaľnice a ideálne pri cintoríne alebo športovisku, pripadne pri firme spať. Tam väčšinou bývajú kamery. V žiadnom prípade by som nespala na odpočívadle pri kamionoch.

anonym_f1956e
11. apr 2026

My nespime, my prefrcime na sup. Ak sa chceme zastavit, zbehneme z dialnice do pekneho mestecka, spojime s prehliadkov centra a tam sa aj ubytujeme.

autor
12. apr 2026
@anonym_c813de

AirBnb, booking, vole čo je rok 1920? Pomoc

@anonym_c813de velmi nerealne oproti realite vzdy som mala zle

autor
12. apr 2026
@anonym_f1956e

My nespime, my prefrcime na sup. Ak sa chceme zastavit, zbehneme z dialnice do pekneho mestecka, spojime s prehliadkov centra a tam sa aj ubytujeme.

@anonym_f1956e no ja idem 22 h cestu byva skoro az pri Atlantiku

tilly
12. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_f1956e no ja idem 22 h cestu byva skoro az pri Atlantiku

@anonym_autor a ktorou trasou ideš? Nemecko aj francúzsko má veľkú sieť diaľnic. To nie je len D1, D2 a D4, ako tu u nás... ako máme radiť, keď nevieme, kde chcete spať? Máme v de vyskúšané hotely na jednu noc, keď sme cestovali do nl alebo es, ale tých trás je veľa...

tilly
12. apr 2026
@anonym_f1956e

@anonym_f1956e my francúzsko tiež radšej na jeden šup. Otrasná krajina 🙊

anonym_f1956e
13. apr 2026
@tilly

@anonym_f1956e my francúzsko tiež radšej na jeden šup. Otrasná krajina 🙊

@tilly mne zasa ani FR nevadi, len do 1600 km zvycajne nestojime, len na jedlo a cikpauzu

dorotenka333
13. apr 2026
@tilly

Daj presnejšiu trasu. Cez Nemecko do Francúzska je viacero možností. Ja hľadám cez booking motely, hotely pri diaľnici s vlastným parkoviskom, niektoré majú garáže.
Vo Francúzsku by som sa okrem Álp bála. Ak chcete spať v aute (karavane), treba zist dole z diaľnice a ideálne pri cintoríne alebo športovisku, pripadne pri firme spať. Tam väčšinou bývajú kamery. V žiadnom prípade by som nespala na odpočívadle pri kamionoch.

@tilly prečo nie pri kamiónoch?

tilly
13. apr 2026
@dorotenka333

@tilly prečo nie pri kamiónoch?

@dorotenka333 tam najviac vykrádajú. Na pumpa ch pri kamionoch sa vôbec neodporúča spať

autor
13. apr 2026
@tilly

@anonym_autor a ktorou trasou ideš? Nemecko aj francúzsko má veľkú sieť diaľnic. To nie je len D1, D2 a D4, ako tu u nás... ako máme radiť, keď nevieme, kde chcete spať? Máme v de vyskúšané hotely na jednu noc, keď sme cestovali do nl alebo es, ale tých trás je veľa...

@tilly jaj ja, ze ta hlavna stredom iba 1 ja sa vbc nebojim Nemecka ist na FRA pumpu mam doslova strach 🙈

autor
13. apr 2026
@tilly

@dorotenka333 tam najviac vykrádajú. Na pumpa ch pri kamionoch sa vôbec neodporúča spať

@tilly v zivote