icon

Odporúčate vilu v Melia Vinpearl vo Vietname?

avenev
15. máj 2026

Ahojte, tie co ste boli Vietnam z Ba Melia Vinpearl odporucate tu 2 poschodovu vilu? V ck nam povedeli, ze ked sme rodina tak nas daju hore a dole automaticky pojde jeden cudzi par. Bolo to rusive?

martinmmartin
15. máj 2026

Kedy idete? Teraz vdaka vojne tam bude ludoprazdno takze si na recepcii dohodnes co chces

katarinaba
15. máj 2026
@martinmmartin

Kedy idete? Teraz vdaka vojne tam bude ludoprazdno takze si na recepcii dohodnes co chces

@martinmmartin prosim ta, si uplne mimo. Vietnam ide ako teple rozky. Navyse tento rok bude nova letecka spolocnost a lety uz budu cisto priame, bez medzipristatia ci technickej prestavke. Dokonca je mozna prva trieda.

katarinaba
15. máj 2026

@avenev Nebola som sice v tej poschodovej, ale je to ako v hoteli. Spolocny priestor je spolocny, izbu mate svoju na vlastnu kartu. Vsetko zalezi od toho, kto s vami na tej chatke bude. Viem, ze niektori sa stazovali na spolubyvajucich a delegati na stretnuti prosili ludi aby sa respektovali.
Ked sme boli prvy krat, mali sme mat horne poschodie. Na mieste nam dal prizemnu chatku a boli sme sami. Minuly rok aj na tento rok sme si kupili level, takze sme boli a budeme opat sami.

macka06
15. máj 2026

@avenev kedy sa chystáte? Ja tiež premýšľam cez jarné

katarinaba
15. máj 2026
@macka06

@macka06 ja prelom roka

avenev
autor
15. máj 2026
@macka06

@macka06 tiez bud jarne alebo zimne

veronkam88
15. máj 2026

@avenev ked sme boli minuly rok my sme prileteli v pondelok do stvrtka sme boli vo vilke sami a vo stvrtok dali dole cechov. Tento rok sme mali 3 vilky vedla seba nam dali dole 2 slovenky a brat mal rezervovane vo dvoch vilkach po 2 horne izby a dole nemali nikoho. Asi aj podla toho ako maju volne.

anonym_f08817
15. máj 2026
@martinmmartin

@martinmmartin prosím ťa netrep.

anonym_be7578
16. máj 2026

Absolútne nás to nerušilo

avenev
autor
16. máj 2026
@veronkam88

@avenev ked sme boli minuly rok my sme prileteli v pondelok do stvrtka sme boli vo vilke sami a vo stvrtok dali dole cechov. Tento rok sme mali 3 vilky vedla seba nam dali dole 2 slovenky a brat mal rezervovane vo dvoch vilkach po 2 horne izby a dole nemali nikoho. Asi aj podla toho ako maju volne.

@katarinaba
@anonym_be7578
@veronkam88 a co sa tyka baru na plazi Ibiza vraj je len na objednavku a dlho sa caka kym donesu jedlo a pitie a stale je plny ?

katarinaba
16. máj 2026
@avenev

@katarinaba
@anonym_be7578
@veronkam88 a co sa tyka baru na plazi Ibiza vraj je len na objednavku a dlho sa caka kym donesu jedlo a pitie a stale je plny ?

@avenev ja som tam bola tusim len v ala karte (ak sa mi to nemiesa) tak neviem.

veronkam88
17. máj 2026
@avenev

@katarinaba
@anonym_be7578

@avenev tento rok sme sa tam neboli naobedovat iba po pitie tak neviem ci bol ten bar na objednavku