Odporučte ubytovanie s polpenziou v Prahe
Ahojte! Prosim manžel túži ísť na výlet do Prahy. Môžte mi poradiť ak ste boli nejaké ubytovanie s polpenziou? Je toho veľa na internete viem,no niečo overené....
Vopred ďakujem 😘
neblbni s polpenziou, najete sa krasne hicikde v hospode nejakej tradicnej
aaky je budget? Ako dlho tammplanujete byt? Kedy? Co chcete vidiet?
@martinmmartin vsak obed si mozu dat v meste, akoze co je take super na ceskych hospodach? Svieckova a zelňačka?
@erikad82 Zijem v Prahe. Je tu skvele gastro na velmi vysokej urovni, nerozumiem preco by si niekto chcel davat oschnutu sunku a vysusene miesane vajicka ked skvely brunch si das za 10 eur aj s kavou snad v kazdej stvrti v meste 🙈
Hotel Pivovar, (iba to meno pivovar si nevšímaj) ale za mna super. Blízko metra, kamkolvek dojdeš do 15 min metrom, hotel je blízko nákupneho centra, pred hotelom reštauracia, za hotelom vonkajšie sedenie v záhrade s výberom jedál a šalatov, pivo, ihrisko pre deti. Ranajky v hoteli obsahuju všetko od a po zet a na záver kava kolač.
https://www.hotel-pivovar.cz/fotogalerie/
hotel ma akoby 2 budovy, stary pivovar prerobeny na hotel a novu budovu. Tak tu novu ti odporučam
Ale kupelky a zariadenie je všade všetko nové, len v tej starej su okna nizko nad zemou a nizke stropy
Dievčata, ubytovanie iba s raňajkami ma ani nenapadlo ale je to vlastne skvelý nápad... ďakujem
@martinmmartin vsak obed si mozu dat v meste, akoze co je take super na ceskych hospodach? Svieckova a zelňačka?
@anonym_71c777 fakt mas pocit, ze ceska kuchyna je len svieckova a zelnacka? Mas fakt pocit, ze v Prahe nic ine nevaria?
@anonym_71c777 fakt mas pocit, ze ceska kuchyna je len svieckova a zelnacka? Mas fakt pocit, ze v Prahe nic ine nevaria?
@anonym_6f6366 ano, zijem tu, viem
Co sa vari v miestnych krcmach
@anonym_6f6366 ano, zijem tu, viem
Co sa vari v miestnych krcmach
@anonym_71c777 cesky trojboj 🙄
Hotel Pivovar, (iba to meno pivovar si nevšímaj) ale za mna super. Blízko metra, kamkolvek dojdeš do 15 min metrom, hotel je blízko nákupneho centra, pred hotelom reštauracia, za hotelom vonkajšie sedenie v záhrade s výberom jedál a šalatov, pivo, ihrisko pre deti. Ranajky v hoteli obsahuju všetko od a po zet a na záver kava kolač.
https://www.hotel-pivovar.cz/fotogalerie/
@anonym_847457 Vysocany fakt nie su lokalita, ktoru by som niekomu odporucila ako miesto ubytovania na kratsi vylet
@anonym_847457 Vysocany fakt nie su lokalita, ktoru by som niekomu odporucila ako miesto ubytovania na kratsi vylet
@anonym_967cd7 ved hovorim, že je to 5 min od metra. Metro pokryje celu Prahu. Ale no! aj na Vaclavaku su Hotely. Tak teda ktorykolvek hotel na Vaclavaku je prijateľnejšie byvanie? Tak to asi autorka nehľadala
Dievčata, ubytovanie iba s raňajkami ma ani nenapadlo ale je to vlastne skvelý nápad... ďakujem
@erikad82 Hotel Pivovar odporucam aj ja. Taky prijemny, cisty, metro je hned tam, ranajky ok.
Ale najlepsi hotel v akom som bola je hotel Clarion. Je to hned vedla hotelu Pivovar. Ma tusim o jednu hviezdicku naviac, takze je aj drahsi, ale tie ranajky co tam davaju to je neskutocne. Taky vyber som nikde inde nevidela, normalne maju kuchara co ti urobi vajicka na poziadavku, pecivo asi 10 rocnych druhov, syr, ovocie, zelenina, palacinky, Ranajky podavaju do 11, co je skoro ako obed. Nam s muzom tie ranajky vydrzali cely den a potom sme sli na veceru do restauracie. Praha je nadherna, ale restauracie su hrozne.
@erikad82 Hotel Pivovar odporucam aj ja. Taky prijemny, cisty, metro je hned tam, ranajky ok.
Ale najlepsi hotel v akom som bola je hotel Clarion. Je to hned vedla hotelu Pivovar. Ma tusim o jednu hviezdicku naviac, takze je aj drahsi, ale tie ranajky co tam davaju to je neskutocne. Taky vyber som nikde inde nevidela, normalne maju kuchara co ti urobi vajicka na poziadavku, pecivo asi 10 rocnych druhov, syr, ovocie, zelenina, palacinky, Ranajky podavaju do 11, co je skoro ako obed. Nam s muzom tie ranajky vydrzali cely den a potom sme sli na veceru do restauracie. Praha je nadherna, ale restauracie su hrozne.
@andreatytler v čom sú hrozne reštaurácie? Sú skvelé, neporovnateľne napr. s Bratislavou
Polpenziu urcite nie co sa pottepes na veceru a zas do mesta?
Nepisrs cenu. Hotel Josef ale to je dizajnovka, ak lacnejsie ubytko klucne mrkni Zlavomat su tam slusne hotely napr. Panorama, Olsanka...Cosmopolitan mava dobre akcie na ubytko.
Ceny sa lisia obdobim a aj tym aka akcia v Prahe prave prebieha. Kludne izba moze stat 80 ale aj 300e. Preto sa zle radi.
A potom nezabudni v Prahe tam len prespis, ja by som aj na ranajky sla do mesta, ak niesi vo fakt super hotely s ranajkami s klavirom a proseccom🙃
Bývala som vo viacerých hoteloch, ale tento bol jeden z najlepších: https://www.hotelconstans.com/en/gallery.htm
Kúsok (asi 5 min) od Malostranského námestia, perfektné izby a skvelé raňajky.
@andreatytler v čom sú hrozne reštaurácie? Sú skvelé, neporovnateľne napr. s Bratislavou
@luliu tak Bratislavske restauracie nepoznam teda neviem porovnat. Praha je podla mna mesto na svetovej top urovni, porovnatelne s Parizom a inymi hlavnymi mestami, ale restauracie su stale zaseknute v komunizme, alebo mi to prislo akoby take malomestke, akoby som bola v restauracii niekde v Handlovej (sorry Handlovcania). Obsluha hrozna, vela klasickych ceskych jedal ktore velmi ludom nechutia a vela z tych jedal ani nie su chutne uvarene. Maju tam turistov z celeho seta a tak by ich mohli vyzmikat z penazi a snazit sa im ponukat co najlepsie co vedia, ale snaha velmi slaba.
@luliu tak Bratislavske restauracie nepoznam teda neviem porovnat. Praha je podla mna mesto na svetovej top urovni, porovnatelne s Parizom a inymi hlavnymi mestami, ale restauracie su stale zaseknute v komunizme, alebo mi to prislo akoby take malomestke, akoby som bola v restauracii niekde v Handlovej (sorry Handlovcania). Obsluha hrozna, vela klasickych ceskych jedal ktore velmi ludom nechutia a vela z tych jedal ani nie su chutne uvarene. Maju tam turistov z celeho seta a tak by ich mohli vyzmikat z penazi a snazit sa im ponukat co najlepsie co vedia, ale snaha velmi slaba.
@andreatytler tak asi si nebola v správnych reštauráciách 😉
@andreatytler v kazdom turisticky preplnenom meste su turisticke pasce.
V Prahe najdes kopu vybornych restik ale ani jednu na Vaclavsku ci Malostranskom nam. A okoli.
@andreatytler tak asi si nebola v správnych reštauráciách 😉
@luliu Ale to by nemalo byt tak ze tie dobre restauracie treba hladat. Pred 10 rokmi som v Prahe stravila asi 2 mesiace. ZIla v hoteloch a stravovala sa v restauraciach. Za ten cas som ich vyskusala vela, ale jedna jedina bola skvela, taka ze by som tam kadeho poslala.
http://www.cafeterapie.cz/#!/cafeterapie
Niektore mozno 20% boli take ze nie zle, ale ani nic uzasne a vela bolo takych ze druhy krat by som tam uz nesla.
Proste statisticky by to malo byt tak ze aspon polovica bude dobrych ak nie skvelych.
A nie som vobec ziadny gurman, alebo prilis narocna.
@andreatytler v kazdom turisticky preplnenom meste su turisticke pasce.
V Prahe najdes kopu vybornych restik ale ani jednu na Vaclavsku ci Malostranskom nam. A okoli.
@natalka13 No skoda. Ked zoberies zahranicnu navstevu s hrdostou do Prahy a potom sa citis blbo ked zajdete na veceru.

neblbni s polpenziou, najete sa krasne hicikde v hospode nejakej tradicnej
aaky je budget? Ako dlho tammplanujete byt? Kedy? Co chcete vidiet?