icon

Ubytovanie v Prahe: Kde nájsť bezproblémové možnosti?

25. máj 2026

Ahojte, chceme ist v lete po dlhsej dobe do Prahy a hladam ubytko tak 100€/noc, bez parkovania a moze byt aj bez ranajok. Vedeli by ste mi poradit nejake hotely alebo apartmany? Pozeram booking a som zhrozena z recenzii, skoro vsade boli spomenute plostice. Vdaka

autor
25. máj 2026

este som zabudla napisat, ze sme 2+1

yellowunicorn
25. máj 2026

@anonym_autor akurát som sa včera vrátila z prahy a pri hľadaní hotela som žiadne takéto recenzie nevidela 😂😂 to fakt neviem čo za pajzle pozeráš
A teda my sme boli v Grand Hotel Prague Towers ale to je niečo málo cez 100€ (a majú raňajky)

ahaaa tak teraz pozerám čo si dopísala - 105€ je pre jednu osobu

autor
25. máj 2026
@yellowunicorn

@anonym_autor akurát som sa včera vrátila z prahy a pri hľadaní hotela som žiadne takéto recenzie nevidela 😂😂 to fakt neviem čo za pajzle pozeráš
A teda my sme boli v Grand Hotel Prague Towers ale to je niečo málo cez 100€ (a majú raňajky)

@yellowunicorn no pozeram od najhorsich recenzii a bud plostice alebo nieco ine 🙄dokonca som pozerala hotel, v ktorom sme uz boli a aj tam bola recenzia s plosticami 😬

autor
25. máj 2026
@yellowunicorn

@yellowunicorn ano, hladam nieco lacnejsie, chceme ist na tyzden

stvura
25. máj 2026

Ahoj, my sme boli s deckami (vacsie deti) v Congress & Wellness Hotel Olsanka a mozem len odporucit, vsetko na jednotku...mali sme len ranajky, parkovanie bolo mozne v garazi, doprava super a vecer relax v bazene. Potraviny dvoje hned vedla hotela, pizzeria dole na prizemi (s pubosmi must). Zalezi inac co hladas, ci planujes byt s dietatom v parku, v ZOO alebo ho po pamiatkach vlacit. Ja som si pozrela co chcem vidiet a tomu prisposobila polohu a cenu. Hotel som zvolila kvoli tomu ze som chcela mat ranajky a bazen.

anonym_c2d623
25. máj 2026
@anonym_autor

este som zabudla napisat, ze sme 2+1

@stvura čo stojí za pozretie dáš nejaké tipy?mám tiež teenegerov
@anonym_autor pozerala si aj Airbnb?

anonym_e021c5
25. máj 2026

Chodime cez airbnb, najdes milion bytov

cinky16
25. máj 2026

Hotel Otakar

vevesh
25. máj 2026

Chodim cez booking a tiez nemam problem vybrat v cenovej relacii, akej potrebujem. Asi pozeras velmi aktivny datum, kde uz "normalne ubytka" su rozobrate a svietia len srotovne.

abbey1
25. máj 2026

@anonym_autor Teraz sme sa vrátili z z Prahy. Tiež som hľadala ubytovanie booking a Airbnb a nikde, skutočne nikde sa problrm s plošticami nespomínal. Do Prahy chodíme často a toto počujem prvýkrát.
Teraz sme mali ubytovanie v centre Prahy rovno pri múzeu, s terasou, ale parkovanie som neriešila, tak netuším, či poskytujú.

abbey1
25. máj 2026

@anonym_autor Ešte dopíšem, v sobotu som zablokovala, v pondelok ráno sme cestovali. Mne sa osvedčilo kupovať v mestách ubytovanie tesne pred odchodom. Často majú super ceny na pár voľných dní, ktoré im zostávajú nevybookované.

ria_sprout
25. máj 2026

Pozri cez airbnb, tam sú omnoho lepšie možnosti ako booking. My sme našli úžasný maly apartmán cez airbnb, na uruguajskej ulici, ale neviem či je voľný teraz, to musíš pozrieť ty. A to sme boli 6sti, ale nebolo to ani drahé a každý sa vyspal. Ranajkovali sme v okolí, možnosť raňajok je všade v meste.

stvura
25. máj 2026
@anonym_c2d623

@stvura čo stojí za pozretie dáš nejaké tipy?mám tiež teenegerov
@anonym_autor pozerala si aj Airbnb?

@anonym_c2d623 no my sme skoro cely den stravili vo vojenskom muzeu - vrele odporucam: https://www.vhu.cz/muzea/zakladni-informace-o-a...
Vedu ho pani v rokoch, skutocne ludia ktori tym ziju, velmi mili, ukazky, hra - skutocne sme si to uzili. Decka tiez ocenili Zizkovsku vez: https://towerpark.cz/
Jeden den sme dali v aquaparku: https://www.aquapalace.cz/
Dali sme aj klasiky mestom, ale boli z toho znudeni...este Vysehrad ako tak zvladli a mne osobne sa pacil Petrin kde sme sa vyviezli tou lanoveckou a ja som si vychutnala ruzovu zahradu - ale zabudni na bludisko, to by bola nuda pre nich (moji maju 14, 15 a 17).

anonym_d6f11f
25. máj 2026

@anonym_autor my tento rok ideme do Grand Hotel Prague Towers 2+3 aj s raňajkami na týždeň. Plánujeme nejaké parky, ZOO, hrad, múzeum, Žižkovskú vežu, aquapark...

stankadu
25. máj 2026

My sme boli v Hoteli Beránek, 5 min od Vaclavaku a blizko metra. Ani spominana Olšanka nebola zla, ale toto sa nám pácilo viac.