icon

Aké prípravky na pranie používate pre voňavé prádlo?

18. máj 2026

Ahojte ženy,s čím prosím periete ? Aby naozaj voňalo prádlo aj pár dní ? Nemám sušičku v tej asi “vynikne”potom viac tá vôňa, ale niektoré ktoré máte iba obyčajnú práčku a sušíte len tak vonku alebo vnútri čo používate ?

nikoletta1712
18. máj 2026

@anonym_autor Lenor Air Fresh…

slavomira236
18. máj 2026

@anonym_autor praveze susicka tu vonu stiahne necitit vonu potom. Mne vonia gel savo jarna sviezost najviac..

ujaju
Včera o 02:53

@anonym_autor práveže susička stiahne vôňu a do susičky by si ani nemala dávať prádlo s avivážou, ja ju používam viac menej iba na uteráky a spodné prádlo, ostatné suším normálne na sušiaku a používam cocolino modré, to mi najviac vonia

biba_18
Včera o 03:52

aniváž nepoužívam, periem v coccoline a na jemné veci mám fialový perwoll

anonym_b11a66
Včera o 03:54

Puella

anonym_fb48fc
Včera o 05:10

@anonym_autor tiež aviváž lenor a typ podľa nálady

bbebe
Včera o 05:30
@anonym_b11a66

Puella

@anonym_b11a66 🤮

anonym_47c508
Včera o 05:52

Už zas???

anonym_5ec931
Včera o 06:15

Mne pradlo ovela lepsie vonia, ked susim v susicke. Na susiaku, ked je vlhko a nekuri sa, tak schne aj 3 dni, po prve, to nemam kde susit, kedze sme siesti, po druhe, nevonia to az tak. A vonku? Je tvrde a pekne vonia len vtedy, ked je vietor a plus 24 stupnov, ze rychlo vyschne...z jari a na jesen ma stale divny puch to pradlo, hlavne, ked ho zoberiem zo susiaka po zapade slnka, jedine v lete je v horucavach fajn, ale je tam ta tvrdost.
Teraz mam gel na pranie Coccolino, na tie rychle cykly a pekne mi to vonia.

alenka58
Včera o 06:52

ariel, krásne vonia aj zo sušičky

anonym_7b6e0e
Včera o 06:59

Lenor alebo Silan

anonym_c712fd
Včera o 07:02

Nemám sušičku, používam modré coccolino. Vonné oleje sú veľmi silné a okrem toho mi rozleptali dávkovač na predchádzajúcej práčke. Do novej nedám ani kvapku.

autor
Včera o 09:11
@anonym_47c508

Už zas???

@anonym_47c508 ???

tilly
Včera o 09:14

Lenor guľôčky, ale len modré a zelené

bielasovicka
Včera o 10:56

Biele a modré coccolino.

anonym_4c0e3e
Včera o 14:59

@anonym_autor pridám pár kvapiek esenciálneho oleja do prášku na pranie citrón, levanduľu, pomaranč, tea tree... podľa nálady

saxana000
Včera o 17:46

Lenor perlicky. Tie ani susicka nevyfuka.

anonym_47c508
Včera o 18:18
@anonym_autor

@anonym_47c508 ???

@anonym_autor trikrát do týždňa táto téma.pouzi lupu!

dominima
Dnes o 04:35

Aviváž lenor, guličky lenor alebo silan aromatherapy.. používam na striedačku aj oleje a to najviac Kifra alebo voňavý domov