icon

Ako dosiahnuť výraznejšiu vôňu prádla po praní?

6. máj 2026

Prosím vás v čom periete? Áno, v práčke, ale aké pracie prostriedky používate? Sušičku nemám a ani nechcem. Používam DM prací gél, aviváž a vôňu do prania. Keď to suším vonku, prádlo nemá ani náznak nejakej vône, proste absolútne vôbec nič. Keď to suším v obývačke, tak pre mňa to voní, ale členom mojej rodiny jej aj to nedostatočné. Viete teda niečo poradiť? Niečo čo nezruinuje moju peňaženku, nakoľko sa u nás doma perie takmer nonstop. Vďaka

Strana
z2
esther100
6. máj 2026

Ja len Savo univerzál používam

gabrielkamajeckka
6. máj 2026

Asi je to už otupený čuch. My aviváž nepoužívame a avivážakov cítime úplne všade. A ak si dá človek na seba veci z aviváže + parfém, tak z toho vzniká riadny mix.

venom19
6. máj 2026

Ahoj, mne sa velmi paci vona pradla co obcas zacitim, ako taka ozaj svieza vona cistoty, ale neviem co pouzivaju. Ja davam miesto avivaze sanytol dezinfekcia, mne to vonia :D

anonym_c53657
6. máj 2026

Odporúčam

miselka257
6. máj 2026

aviváž z vášho prádla necítite len vy, lebo ste zvyknutí 🙂 ja svoju vôbec necítim a minule sa ma kolegyňa pýtala akú používam, lebo jej veľmi vonia 🙂 moja mama začala používať puelu a bolo ju cítiť na kilometer, samozrejme ona ju necítila, zato cítila moju zakaždým, ako prišla k nám a to som ju upozorňovala, že som varila nestihlo sa vyvetrať a ona cítila vraj len vôňu do prádla 😀

biba_18
6. máj 2026

ja periem v geloch, coccolino, perwoll, woolite - bežné dávkovanie - bez aviváže - a vonia mi. tak keď vy bežné pracie prostriedky necítite - tak asi len jednoducho necítite 🤷‍♀️

anonym_cce482
6. máj 2026

Ja na vonu pouzivam Lenor gulicky zakazdym kulujem inu vonu lebo vzdy ku koncu balenia tiez prestavam citit 😊 jednoducho cuch si nato zvykne treba striedat.

sisamisaaa
6. máj 2026

Ja aviváž doma ani nemám a prádlo mi vonia :D Asi je to naozaj v ich nosoch

sarandon
6. máj 2026

Pridaj Sanytol dezinfekciu

1_silvia
6. máj 2026

@anonym_autor ja používam prasok ariel lenor a môžem len odporučiť. Veci krásne voňajú a sú dobré vyprate

anonym_ddefe7
6. máj 2026

Zmeň avivaz a vyčistí práčku bude voňať

alenka58
6. máj 2026

mne po ariele aj zo sušičky vonia prádlo, aviváže nepoužívam vadia mi

anonym_88ff5f
6. máj 2026

Tiesori

anonym_2c9ccd
6. máj 2026

Určite ste už z tých vôní prefetovaní...sorry za výraz ale je to tak. Suseda z vedľajšej bytovky začala sušiť na balkóne a mne sa už zase dvíha žalúdok...na pol sídliska cítiť smrad z tej puely čo používa. A už to vraj ani ona necíti. O pár rokov tu z toho budú epidémie vážnych ochorení. 🤢🤦‍♀️

eeffka
6. máj 2026

No tu sa pridam, ja mam pracku zhora plnenu, uz 3(ina nevojde) periem v tom co kolegyne (zboku plnene pracky) ja ich citim oni mna nie. Uz som skusila aj ten blby olej do prania a jemna vona akurat som si zadrbala pracku

anonym_d2b8a1
6. máj 2026
@anonym_2c9ccd

Určite ste už z tých vôní prefetovaní...sorry za výraz ale je to tak. Suseda z vedľajšej bytovky začala sušiť na balkóne a mne sa už zase dvíha žalúdok...na pol sídliska cítiť smrad z tej puely čo používa. A už to vraj ani ona necíti. O pár rokov tu z toho budú epidémie vážnych ochorení. 🤢🤦‍♀️

@anonym_2c9ccd Presne tak, konečne niekto, kto má aj takýto názor ... Nechápem, ako sa môžu ľudia predbiehať už v tom, kto koho cíti a necíti po aviváži. Pričom tieto oleje a parfumy do prania je jeden chemický bordel, ktorý ide do tela cez pokožku ...

autor
6. máj 2026
@anonym_ddefe7

Zmeň avivaz a vyčistí práčku bude voňať

@anonym_ddefe7 práčku čistím pravidelne

minenkaa
6. máj 2026
@anonym_c53657

Odporúčam

@anonym_c53657 a vieš ako to strašne smrdí ?

demodun
6. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_ddefe7 práčku čistím pravidelne

@anonym_autor mne pekne vonia aj prací gél s Marseilleskym mydlom z Lidla.

lia2022
6. máj 2026

@anonym_autor skús olej do prania giovani, puella alebo voňavý domov.
Mne tiež z bežnej aviváže prádlo voňalo minimálne alebo vôbec .

anonym_399a5e
6. máj 2026

@anonym_autor kamoška teraz používa Puellu a áno vonia na celé mesto keď prídem ku nej lenže je to strašna chémia nebezpečná

anonym_3f713b
6. máj 2026

Ja neznasam ziadne vone do prania. Minule som.kupila v Lidli nejaky gel na pranie, ktory priserne vonia. Musim dat opakovane plachanie, aby som tu vonu eliminovala. Ale gely pouzivat musim, ale inu chemiu do pradla ani nahodou. Nenicim si zdravie, setrim zivotne pristredie. A ked sa stretne na 1 cloveku vona vsetkych prostriedkov, ktore pouziva, vonia ako ku r vin kufor.😁

dominima
6. máj 2026

Ja som vyskúšala bežné aviváže, oleje do prania puellu, voňavý domov, horomiu, Giovanni ale najviac po čom mi prádlo voňalo a vonia je Kifra;) naviac to cítim na partnerovi a netreba nám už ani vonavku.

anonym_c53657
6. máj 2026
@minenkaa

@anonym_c53657 a vieš ako to strašne smrdí ?

@minenkaa s tým periem,tak smrdím 😃

anonym_c53657
6. máj 2026

A inak strašne záleží na akom programe kto perie a podľa toho aj aviváž je cítiť
Ja perem všetko na 60tke a nie každá vydrží teplotu a riadne vymytie
Ked na 40tke a kratšie to skoro každá aviváž je az moc cítiť

anonym_d1a937
6. máj 2026

Ja nechapem, naco ma oblecenie razit vonou na 200 m...a inak, je jedno, kolko tam toho nakydas, nos si na to aj tak zvykne a preto to necitis. Ludstvo je uz zmogorene na kompletku. Cuchat chemiu stale...gratulky.

minenkaa
6. máj 2026
@anonym_c53657

@minenkaa s tým periem,tak smrdím 😃

@anonym_c53657 tak smrdíš

pzdena
7. máj 2026

Premotivovaná víla z DM. Je to koncentrát na prírodnej báze. Je potrebné riediť. Aj keď je to malá fľaška a trocha vyššia cena, mne vydrží cca pol roka. Závisí od toho, ako často perete. Len dávam typ. Každému vyhovuje niečo iné. Pre mňa je táto vôňa symbol čistoty a sviežosti. Niekedy dám zopár kvapiek aj do vody, keď umývam dlážku. Ja som spokojná 😉

anonym_1e5518
7. máj 2026

@anonym_autor vyprane je vyprane. A. Vona slnka je najlepšia avivaz. Nepotrebujem ďalšiu chemiu

anonym_4a9d94
7. máj 2026

Ahoj , periem v Persil Alebo Ariel.
Lenor . Zlty ,modry .

Skusila som po 10r Silan -zeleny , tiez ok , tiez chcem aby veci vonali 😊

Strana
z2