Ako často vysávate a umývate zem?
môj muž si mysli že som narušená, lebo vysávam každý deň. podľa neho stačí 1x týždenne 🥲
ako to máte vy? (a vaši muži)
Mate male deti? Ak ano tak sa necudujem, ze vysavas kazdy den. Pri detoch by niekedy bolo treba aj kazdu pol hodinu
Robot ide každý deň. Manuálne vysávačom cez víkend
@anonym_autor keďže mám.macku aj psa tak denne
Mame maly rucny vysavac, s tym vysavam priebezne omrvinky okolo jedalenskeho stola, v obyvacke, kuchyni, ked deti nieco namrvia. Velke vysavanie nam staci raz za tyzden.
Muž umýva podlahu každý deň a na vysávanie si kúpil roboticky vysávač. Ja normálnym vysávačom prebehnem tak 1x do týždňa. Mame zvieratá tak je to nutné.
Mame roboticky vysavac, ktory ide kazdy den. Exponovane casti prebehnem rucnym vysavacom ako treba niekedy aj kazdy den. Umyvame menej casto, mozno raz za dva tyzdne.
Priebezne zametiem, ked je treba. Vysavam a umývam raz tyzdenne. Zvierata nemáme, deti 10+ si už po sebe tiez upracu. Neviem si predstavit tahat po byte vysavač každý den. Takže ano, aj tvojho muža chápem.
Kým sme nemali zvieratá a deti, úplne stačilo raz za týždeň. Teraz by aj 2x za deň bolo treba, ale to sa mi nechce 😬 takže cca každý druhý deň.
U nas muz vysava kazdy den, ja tak 2x tyzdenne, ked nie je doma, som leniva.
Roboticky vysávač denne (občas aj dvakrát), ručný vysávač každý druhý deň, umývam každý deň dlážky, občas aj dvakrát. Sme dvaja a malé dieťa, žiadne zvery. Muž takéto veci nerobí a ani nekomentuje čo a ako robím ja, maximálne nadvihne nohy, aby nezavadzal. Nie, že by nechcel, ale ja si to spravím lepšie.
Kým boli malé deti každý deň som zmyvala .mali sme aj mačičky ...od kedy sú staršie už nie tak často ale púšťam každý deň Xiaomi a ona aspoň ako tak pozmyva
@anonym_autor Nemám už malé deti, chodíme prakticky domov prespávať,takže podľa potreby. Skôr zametiem ako hučať s vysávačom to iba cez víkend a raz za týždeň umyjem. Máme parkety takže raz týždenne iba.
zem neumyvam vobec, vysavam kazdy den,. umyvan len chodbu a v kuchyni ked mi padne na zem.
Robot vysava a mopuje kazdy den
Ja manuálne asi 1-2x do týždňa
Vysávač umýva a vysáva skoro každý deň
@anonym_autor 1x tyzdenne. Deti, muza nemam.
zem. som myslela že niekde von a to pani myslí podlahu.
deti, mačka - každý deň musíme vysávať. niekedy aj 2 krát za deň.
1x za týždeň
@anonym_autor mam 3 rocne vsade trusiace dieta a jedno stvornozkujuce dieta takze vysavam kazdy den
@anonym_autor vysávam 2x denne, máme 2 deti a psa takže nevyhnutnosť. Umývam podlahy 1-2x týždenne. Keď boli deti malinké liezli a štvornožkovali tak som každý večer robila "mokré zametanie" rozumej handra na metlu a rýchlo som prebehla podlahy.
kazdy den.. aj vysavam aj umyvam dlazky
Vysávam tak 2x za týždeň, umývam približne raz za mesiac. A to máme psov.
vysavam denne a niekedy aj viackrat, vynimocne raz za dva dni, ked sa zazrakom nenatrusi. umyvam pomenej - ked treba. byvame v byte, jedno uz vacsie dieta, bez zvierat.
@anonym_autor suhlasim 1xtyzden staci. Roboticky nemame.
kazdy druhy den podlahu aj gauc, svetla podlaha, tmavy gauc, znicujuca kombinacia, vsetko vidno, takze vysavam zem, zaroven aj gauc, zmyvam menej casto ako vysavam
roboticky ide každy den
umyvam podla potreby aj ručne
však to je chvilka , znižilo to dost prachu
Vysavam kazdy den, niekedy aj 2x. Kebyze to nerobim, tak sa brodime v spine. Mame male deti a to je furt daco. Umyvam vacsinou 2x tyzdenne, resp. podla potreby.
máme mačku vysávame takmer denne, umývam - wc kúpelňa raz za týdeň, ostatné podľa potreby, neviem frekvenciu, keď vidím, že už treba umyť umyjem, možno raz za 3 týždne. Chodíme v ponožkách nebývajú špinavé, tak to nejako neprežívam.
Tiez kazdy den. Ozaj len vynimocne sa stane ze az obden. A to uz vidim kolko je toho v nadobke 🙈

Umývam každý deň. Alebo teda aspoň 5 krát týždenne. Nevysávan.