icon

Ako často vysávate a umývate zem?

Včera o 20:49

môj muž si mysli že som narušená, lebo vysávam každý deň. podľa neho stačí 1x týždenne 🥲
ako to máte vy? (a vaši muži)

Strana
z2
abbey1
Včera o 20:50

Umývam každý deň. Alebo teda aspoň 5 krát týždenne. Nevysávan.

viestta
Včera o 20:52

Mate male deti? Ak ano tak sa necudujem, ze vysavas kazdy den. Pri detoch by niekedy bolo treba aj kazdu pol hodinu

koniarova
Včera o 20:52

Robot ide každý deň. Manuálne vysávačom cez víkend

anonym_bb47f9
Včera o 20:53

@anonym_autor keďže mám.macku aj psa tak denne

anonym_a13eee

Mame maly rucny vysavac, s tym vysavam priebezne omrvinky okolo jedalenskeho stola, v obyvacke, kuchyni, ked deti nieco namrvia. Velke vysavanie nam staci raz za tyzden.

maddie1711

Muž umýva podlahu každý deň a na vysávanie si kúpil roboticky vysávač. Ja normálnym vysávačom prebehnem tak 1x do týždňa. Mame zvieratá tak je to nutné.

petamich
Včera o 20:56

Mame roboticky vysavac, ktory ide kazdy den. Exponovane casti prebehnem rucnym vysavacom ako treba niekedy aj kazdy den. Umyvame menej casto, mozno raz za dva tyzdne.

barka1
Včera o 20:57

Priebezne zametiem, ked je treba. Vysavam a umývam raz tyzdenne. Zvierata nemáme, deti 10+ si už po sebe tiez upracu. Neviem si predstavit tahat po byte vysavač každý den. Takže ano, aj tvojho muža chápem.

dixitka
Včera o 21:00

Kým sme nemali zvieratá a deti, úplne stačilo raz za týždeň. Teraz by aj 2x za deň bolo treba, ale to sa mi nechce 😬 takže cca každý druhý deň.

0silvia0
Včera o 21:02

U nas muz vysava kazdy den, ja tak 2x tyzdenne, ked nie je doma, som leniva.

anonym_222083
Včera o 21:07

Roboticky vysávač denne (občas aj dvakrát), ručný vysávač každý druhý deň, umývam každý deň dlážky, občas aj dvakrát. Sme dvaja a malé dieťa, žiadne zvery. Muž takéto veci nerobí a ani nekomentuje čo a ako robím ja, maximálne nadvihne nohy, aby nezavadzal. Nie, že by nechcel, ale ja si to spravím lepšie.

parvinka0001
Včera o 21:16

Kým boli malé deti každý deň som zmyvala .mali sme aj mačičky ...od kedy sú staršie už nie tak často ale púšťam každý deň Xiaomi a ona aspoň ako tak pozmyva

anonym_127c44
Včera o 21:18

@anonym_autor Nemám už malé deti, chodíme prakticky domov prespávať,takže podľa potreby. Skôr zametiem ako hučať s vysávačom to iba cez víkend a raz za týždeň umyjem. Máme parkety takže raz týždenne iba.

anonym_dc7301
Včera o 21:21

zem neumyvam vobec, vysavam kazdy den,. umyvan len chodbu a v kuchyni ked mi padne na zem.

laskonkaa1
Včera o 21:27

Robot vysava a mopuje kazdy den
Ja manuálne asi 1-2x do týždňa

minenkaa
Včera o 21:28

Vysávač umýva a vysáva skoro každý deň

anonym_3e3d93
Včera o 21:36

@anonym_autor 1x tyzdenne. Deti, muza nemam.

anonym_938822
Včera o 21:38

zem. som myslela že niekde von a to pani myslí podlahu.
deti, mačka - každý deň musíme vysávať. niekedy aj 2 krát za deň.

anonym_6cd021
Včera o 21:40

1x za týždeň

anonym_6f31bc
Včera o 21:52

@anonym_autor mam 3 rocne vsade trusiace dieta a jedno stvornozkujuce dieta takze vysavam kazdy den

marth16
Včera o 22:00

@anonym_autor vysávam 2x denne, máme 2 deti a psa takže nevyhnutnosť. Umývam podlahy 1-2x týždenne. Keď boli deti malinké liezli a štvornožkovali tak som každý večer robila "mokré zametanie" rozumej handra na metlu a rýchlo som prebehla podlahy.

reanda
Včera o 22:27

kazdy den.. aj vysavam aj umyvam dlazky

marci9
Včera o 22:33

Vysávam tak 2x za týždeň, umývam približne raz za mesiac. A to máme psov.

anonym_fa82f5
Včera o 23:00

vysavam denne a niekedy aj viackrat, vynimocne raz za dva dni, ked sa zazrakom nenatrusi. umyvam pomenej - ked treba. byvame v byte, jedno uz vacsie dieta, bez zvierat.

euka210
Včera o 23:14

@anonym_autor suhlasim 1xtyzden staci. Roboticky nemame.

anonym_ca97d8
Včera o 23:15

kazdy druhy den podlahu aj gauc, svetla podlaha, tmavy gauc, znicujuca kombinacia, vsetko vidno, takze vysavam zem, zaroven aj gauc, zmyvam menej casto ako vysavam

sara07
Dnes o 02:33

roboticky ide každy den
umyvam podla potreby aj ručne
však to je chvilka , znižilo to dost prachu

anonym_3b378c
Dnes o 06:02

Vysavam kazdy den, niekedy aj 2x. Kebyze to nerobim, tak sa brodime v spine. Mame male deti a to je furt daco. Umyvam vacsinou 2x tyzdenne, resp. podla potreby.

anonym_d74be4
Dnes o 06:24

máme mačku vysávame takmer denne, umývam - wc kúpelňa raz za týdeň, ostatné podľa potreby, neviem frekvenciu, keď vidím, že už treba umyť umyjem, možno raz za 3 týždne. Chodíme v ponožkách nebývajú špinavé, tak to nejako neprežívam.

maryetta
Dnes o 06:30

Tiez kazdy den. Ozaj len vynimocne sa stane ze az obden. A to uz vidim kolko je toho v nadobke 🙈

Strana
z2