icon

Ako dlho prať bielizeň pri liečbe Vermoxom?

2. dec 2023

Ahojte, jeden člen domácnosti má u nás mrle, dostali sme celá rodina preventívne Vermox.Robim to tak, že ráno po sprche ide všetko aj posteľná bielizeň hneď do práčky na 90°C koľko dní to tak mám prosím vás robiť?

autor
•
2. dec 2023

A ešte otázka, keď si o tri týždne máme dať znova tieto lieky, tak znova mám všetko každé ráno takto prať a dezinfikovať?

kornelies
•
2. dec 2023

Nemusis prat na 90C, staci nizsia teplota a ozehlit. Alfa omega je spodne pradlo, ktore treba dat okamzite do pracky, nie do kosa na spinave pradlo. Taktiez uteraky treba prat a zehlit. A hlavne neprehanaj s pranim postelneho pradla, dieta sa pojde hrat do piesku a ma to opat. 🤨

autor
•
2. dec 2023

@kornelies áno to robím, všetko ide hneď do práčky, nie do koša na prádlo, ale neviem koľko dní to mám opakovať či iba kým sa berie Vermox?

slavomira236
•
2. dec 2023

Ja som postelne pradlo neprala kazdy den ..len spodne lradlo uteraky..ved skontroluj stolicu ak budu v nej mrtve mrle je to ok..

autor
•
2. dec 2023

@slavomira236 bože, toto je strašné, veď ja nevidím už u nikoho žiadne to je ten problém.Vo štvrtok večer som videla jednu ale nehybala sa a v piatok ráno som dala všetkým predpísať Vermox a odvtedy nič.

nikiniki25
•
Odpoveď bola odstránená
•