icon

Ako rýchlo účinkuje Vermox? Môžem ho užiť preventíne?

Včera o 18:42

Ahojte syn má mrle pravdepodobne a včera večer užil prvý tabletku ja mu ich pucim má problém prehltnúť to a dnes ráno druhu ešte si ma dať zajtra ráno jednu a potom o dva týždne a o mesiac. Ale teraz ho zas avrbil zadok a keď som ho utierala bola tam zas živá mrla. Je to normálne? Ja som myslela že umrú už po prvej tabletka 🙈

A ešte jedna otázka mne to lekár nepredpisali teda nikomu ani druhému synovi ale zohnala som si ten vermox aj sama posledné dni má boli brucho aj keď samozrejme neviem či to mám. Ale neublíži mi keď si to dám preventívne? Stačí mi pol balenia že jednu tabletku teraz jednu o dva týždne a jednu o mesiac? Neublíži mi to ak ich nemám? Ďakujem

kristina82
Včera o 19:08

Viem ze preventivne zobrat mozes, nasej ho predpisala preventivne doktorka, ze aj keby nemala nic sa nestane. Ale davkoanie ti uz neviem povedat

autor
Včera o 19:13
@kristina82

Viem ze preventivne zobrat mozes, nasej ho predpisala preventivne doktorka, ze aj keby nemala nic sa nestane. Ale davkoanie ti uz neviem povedat

@kristina82 ďakujem.

kiki68
Včera o 19:26

Ucinkuje okamzite den po uziti. Je to pomerne rychle ten ucinok

2691
Včera o 19:35

@anonym_autor keď ťa nesvrbi zadok, tak nemusíš, ale môžeš spolu s malým odporúčanú dávku. Je to bezpečný liek.