Ako dosiahnuť výraznejšiu vôňu prádla po praní?
Prosím vás v čom periete? Áno, v práčke, ale aké pracie prostriedky používate? Sušičku nemám a ani nechcem. Používam DM prací gél, aviváž a vôňu do prania. Keď to suším vonku, prádlo nemá ani náznak nejakej vône, proste absolútne vôbec nič. Keď to suším v obývačke, tak pre mňa to voní, ale členom mojej rodiny jej aj to nedostatočné. Viete teda niečo poradiť? Niečo čo nezruinuje moju peňaženku, nakoľko sa u nás doma perie takmer nonstop. Vďaka
Asi je to už otupený čuch. My aviváž nepoužívame a avivážakov cítime úplne všade. A ak si dá človek na seba veci z aviváže + parfém, tak z toho vzniká riadny mix.
Ahoj, mne sa velmi paci vona pradla co obcas zacitim, ako taka ozaj svieza vona cistoty, ale neviem co pouzivaju. Ja davam miesto avivaze sanytol dezinfekcia, mne to vonia :D
aviváž z vášho prádla necítite len vy, lebo ste zvyknutí 🙂 ja svoju vôbec necítim a minule sa ma kolegyňa pýtala akú používam, lebo jej veľmi vonia 🙂 moja mama začala používať puelu a bolo ju cítiť na kilometer, samozrejme ona ju necítila, zato cítila moju zakaždým, ako prišla k nám a to som ju upozorňovala, že som varila nestihlo sa vyvetrať a ona cítila vraj len vôňu do prádla 😀
ja periem v geloch, coccolino, perwoll, woolite - bežné dávkovanie - bez aviváže - a vonia mi. tak keď vy bežné pracie prostriedky necítite - tak asi len jednoducho necítite 🤷♀️
Ja na vonu pouzivam Lenor gulicky zakazdym kulujem inu vonu lebo vzdy ku koncu balenia tiez prestavam citit 😊 jednoducho cuch si nato zvykne treba striedat.
@anonym_autor ja používam prasok ariel lenor a môžem len odporučiť. Veci krásne voňajú a sú dobré vyprate
Zmeň avivaz a vyčistí práčku bude voňať
Tiesori
Určite ste už z tých vôní prefetovaní...sorry za výraz ale je to tak. Suseda z vedľajšej bytovky začala sušiť na balkóne a mne sa už zase dvíha žalúdok...na pol sídliska cítiť smrad z tej puely čo používa. A už to vraj ani ona necíti. O pár rokov tu z toho budú epidémie vážnych ochorení. 🤢🤦♀️
No tu sa pridam, ja mam pracku zhora plnenu, uz 3(ina nevojde) periem v tom co kolegyne (zboku plnene pracky) ja ich citim oni mna nie. Uz som skusila aj ten blby olej do prania a jemna vona akurat som si zadrbala pracku
Určite ste už z tých vôní prefetovaní...sorry za výraz ale je to tak. Suseda z vedľajšej bytovky začala sušiť na balkóne a mne sa už zase dvíha žalúdok...na pol sídliska cítiť smrad z tej puely čo používa. A už to vraj ani ona necíti. O pár rokov tu z toho budú epidémie vážnych ochorení. 🤢🤦♀️
@anonym_2c9ccd Presne tak, konečne niekto, kto má aj takýto názor ... Nechápem, ako sa môžu ľudia predbiehať už v tom, kto koho cíti a necíti po aviváži. Pričom tieto oleje a parfumy do prania je jeden chemický bordel, ktorý ide do tela cez pokožku ...
Zmeň avivaz a vyčistí práčku bude voňať
@anonym_ddefe7 práčku čistím pravidelne
@anonym_ddefe7 práčku čistím pravidelne
@anonym_autor mne pekne vonia aj prací gél s Marseilleskym mydlom z Lidla.
@anonym_autor skús olej do prania giovani, puella alebo voňavý domov.
Mne tiež z bežnej aviváže prádlo voňalo minimálne alebo vôbec .
@anonym_autor kamoška teraz používa Puellu a áno vonia na celé mesto keď prídem ku nej lenže je to strašna chémia nebezpečná
Ja neznasam ziadne vone do prania. Minule som.kupila v Lidli nejaky gel na pranie, ktory priserne vonia. Musim dat opakovane plachanie, aby som tu vonu eliminovala. Ale gely pouzivat musim, ale inu chemiu do pradla ani nahodou. Nenicim si zdravie, setrim zivotne pristredie. A ked sa stretne na 1 cloveku vona vsetkych prostriedkov, ktore pouziva, vonia ako ku r vin kufor.😁
Ja som vyskúšala bežné aviváže, oleje do prania puellu, voňavý domov, horomiu, Giovanni ale najviac po čom mi prádlo voňalo a vonia je Kifra;) naviac to cítim na partnerovi a netreba nám už ani vonavku.
@anonym_c53657 a vieš ako to strašne smrdí ?
@minenkaa s tým periem,tak smrdím 😃
A inak strašne záleží na akom programe kto perie a podľa toho aj aviváž je cítiť
Ja perem všetko na 60tke a nie každá vydrží teplotu a riadne vymytie
Ked na 40tke a kratšie to skoro každá aviváž je az moc cítiť
Ja nechapem, naco ma oblecenie razit vonou na 200 m...a inak, je jedno, kolko tam toho nakydas, nos si na to aj tak zvykne a preto to necitis. Ludstvo je uz zmogorene na kompletku. Cuchat chemiu stale...gratulky.
Premotivovaná víla z DM. Je to koncentrát na prírodnej báze. Je potrebné riediť. Aj keď je to malá fľaška a trocha vyššia cena, mne vydrží cca pol roka. Závisí od toho, ako často perete. Len dávam typ. Každému vyhovuje niečo iné. Pre mňa je táto vôňa symbol čistoty a sviežosti. Niekedy dám zopár kvapiek aj do vody, keď umývam dlážku. Ja som spokojná 😉
@anonym_autor vyprane je vyprane. A. Vona slnka je najlepšia avivaz. Nepotrebujem ďalšiu chemiu
Ahoj , periem v Persil Alebo Ariel.
Lenor . Zlty ,modry .
Skusila som po 10r Silan -zeleny , tiez ok , tiez chcem aby veci vonali 😊

Ja len Savo univerzál používam