Ako oprať a znovu navliecť poťah matraca?
Ahojte, chcela by som oprat poťah matraca. Problem je, ze ma zapínanie (zips) iba do polovice. Neda sa kolom dokola odzipsovat. Cize zvliect a oprat asi nebude az taký problem ale robi mi starosti to navliekanie. Na konci výplne matraca je taka pena co ma taký zadrhavaci povrch a ťažko sa to bude navliekať. Neviem, ci to viem dobre opísať. Mate niekto nejake skúsenosti? Dakujem
Ja mám také v spálni že sa odzipsuje len ta krátka jedna strana. Da sa to ale je to náročnejšie. Stále si ten poťah otocim naruby a postupne to sťahujem na celý. Rovno ho tam nenapchas. A ešte si ho rovno aj opravuj - myslím zarovnávaj hranu matraca so švom na potahu.
@anonym_autor bude to náročné, ak to vôbec pôjde. Ja preto som kúpila chránič matraca a ten periem. Co sa týka toho samotného poťahu matraca, asi by som ho len vytepovala ak by som do toho niekedy šla. Mam dormeo.
@anonym_autor je to boj ale da sa… periem to 2-3 x rocne a vzdy dvaja s tym bojujeme
Ahojte dakujem za všetky reakcie. Som odhodlaná s tým zabojovať 😂 chránič matraca mame z ikea ale to nic nevydržalo, aj sme dávnejšie tepovali. Tak som zvedava hádam to zvládneme
obalit matrac do igelitu, navliect potah a potom igelit vytiahnut. Po igelite sa bude potah pekne smykat a bez problemov sa da vytiahnut pred tym ako zasipsujes
obalit matrac do igelitu, navliect potah a potom igelit vytiahnut. Po igelite sa bude potah pekne smykat a bez problemov sa da vytiahnut pred tym ako zasipsujes
@viestta dakujem, skvely napad

Ja to robievam ale ja mam taký, čo sa dá odzipsovať z troch strán. Napadlo mi, či by si nemohla matrac navliecť do nejakej staršej natahovacej jersey plachty a obliect nasledne matrac aj s tým? Viem trochu od veci ale ľahšie sa ti to bude navliekať ak by si náhodou došla do bodu, kedy to fakt nepôjde kvôli tomu co sa ti bude zadrzahat, zrejme kokosová doska, tiež ju mam.