Zrazil sa poťah na matrac po praní?
dala som dole poťah z matraca a oprala ho podľa štítku. teraz ho idem navliecť naspäť a vôbec nesedí. na jednej strane mi chýba pár centimetrov a neviem ho tam dostať ani keď ho naťahujem.
spravila som asi blbosť a zrazil sa? alebo sa to ešte vie po čase natiahnuť naspäť?
Presne ako sa tu píše nado mnou. V lete som tiež prala poťah, a sama som ho nevedela navliecť. Musela som zavolať susedu 😉
@anonym_autor
@anonym_autor nie, toto po kazdom oprati robi aj mne.
Neviem, ci mas zipsovaci po celom obvode, alebo len z jednej strany.
Ja mam po celom obvode. Tam mi treba vzdy ten molitan postlacat poriadne dnu. A dbat iba na to, aby hrany a rohy pekne sedeli s hranami a rohmi pohatu. Postupne, ako zatahujem zips.
Hned po prvej noci sa molitan vnutri krasne rozlozi a sadne. Aj ten pohat tiez povoli. Neostane taky zrazeny.
dnes som ho tiez prala a neviem ho natiahnut

Nie, nezrazil sa. Na navliekanie treba dvoch, pretoze na tom molitane sa potah dost zadrhava. Ked uz si vobec nebudes vediet rady, tak treba okolo matraca prelozit velky igelit, kludne aj nastrihane velke vracia na odpadky a potom navliect potah, vytiahnut igelit a zatiahnut zips. Po igelite potah lepsie sklzne ako priamo po molitane