icon

Ako zachrániť spranú čiernu riflovú bundu?

anketkarka
20. apr 2024

Po prvom opraní som ju vytiahla z práčky takto spranú. Dá sa to nejak vyšúchať, alebo zafarbiť? Pomohol by presný návod. Čo sa stane ak by som ju vyprala v prášku na biele prádlo? Takto sa nosiť nedá.

Ako zachrániť spranú čiernu riflovú bundu?
koniarova
•
20. apr 2024

Prečo by sa nedala nosiť? Dnes sú in práveže takéto sprané. Široké nohavice,tenisky,biele tričko. Na parádu. Poradiť neviem,ale podľa mňa s týmto nič nenarobíš.

moonlight1210
•
20. apr 2024

Toto vyzera na zlu kvalitu farbenia a lacnu latku. Tu pomoze jedine zafarbit kvalitnou ciernou farbou na textil. A negarantujem, ze tie vysuchane miesta z prveho prania aj tak nechytia tu farbu inak, ako ostatne, takze ostanu dalej v podstate viditelne.

Toto mi inak raz urobila cierna riflova bunda z lidla. A tiez jedny jeansy odtial, pre zmenu modre.
Nebolo im pomoci. Sli prec.

anketkarka
autor
•
20. apr 2024

@moonlight1210 táto je tiež z Lidl. Nevynosím ju často, tak som zvolila lacnú. Dúfala som, že niekto bude vedieť poradiť ako vyšúchať alebo sprať viac a prirodzenejšie. Nie tak ošumelo...

betulinka1
•
20. apr 2024

@anketkarka vies kupit ciernu farbu na textil a riad sa podla návodu. Videla som ju aj v 101, Tete a volakedy ju mali aj v Dm. Vyskusaj.

luciaruz
•
20. apr 2024

Farba na textil Dúha. Ja s tym farbim stale niečo, aj riflovinu. Predava sa v drogeriach ale pozor, urcite nie v DM. Tam to nepredavaju uz niekolko rokov. Zoženieš aj cez Alzu. Ja farbim podľa navodu v práčke. Veľakrát som touto farbou zachranila moje aj mužove rifle, po zafarbeni ako nove.