Ako znížiť prašnosť v dome?
Ahojte, prosím vás, je nejaký trik, rada, ako znížiť množstvo prachu v dome?
Hneď po utretí sa usádza ďalší :-/
Vytáča ma každý deň utierať, umývať, vysávať.
Nie je na to nejaký trik? Vy tu viete všetko. Ďakujem.
@anonym_autor neutierat každý deň,vysavas,sušička ,čistička vzduchu
Vážne utieras prach každý deň?
minule som to tu okrajovo spomenula, a jedna mala pindy - ale z mojich skúseností záleží aj kde ten dom máš
ak je to niekde v centre rušného mesta alebo naopak blízko poľa, kde je veľa práce, alebo blízko cesty z kameňolomu atď - prachu sa nezbavíš ☹
pomôže čistička vzduchu, ale to pôjde do peniazov, neviem či to stojí za to ...
ja by som teda utierala ten prach radšej ...
@anonym_autor neutierat každý deň,vysavas,sušička ,čistička vzduchu
Vážne utieras prach každý deň?
@minenkaa Na nábytku áno.
minule som to tu okrajovo spomenula, a jedna mala pindy - ale z mojich skúseností záleží aj kde ten dom máš
ak je to niekde v centre rušného mesta alebo naopak blízko poľa, kde je veľa práce, alebo blízko cesty z kameňolomu atď - prachu sa nezbavíš ☹
pomôže čistička vzduchu, ale to pôjde do peniazov, neviem či to stojí za to ...
ja by som teda utierala ten prach radšej ...
@biba_18 Pri ceste máme dom, taká celkom frekventovaná, hlavne v čase "do práce" a "z práce".
Každý deň? Čo si šiši? Utri raz za týždeň
@januska12323 ja som chcela navrhnúť raz za mesiac
@anonym_autor v žiadnom prípade neutierať!!!!!..... čo ak tam sedí niekto z rodinných príslušníkov....😭😁😭💚
Zas keď sa ten prach pekne usadí, vytvorí jednotnú vrstvu a vyzerá,že tam má byť. Prip.mozes robiť doňho kresbicky a bude to súčasťou dekorácie bytu 😁
Toto nebude prach, skôr dáka porucha
Ja utriem tuším raz za dva tri týždne ak vôbec. Život je krátky na utieranie prachu každý deň.
Ty si slúžka vlastnej domácnosti? Veď tu žijete, nie je to sterilné laboratórium.
@januska12323 ja som chcela navrhnúť raz za mesiac
@minenkaa no ja sa priznám, že som včera držala prachovku v ruke asi po dvoch mesiacoch a čuduj sa svete všetci žijeme.
Sušička tento problém výrazne zmiernila.
Ja mam v riti nemám čas každý deň to utierať. Prach vždy bol a vždy bude zbytočne robiť otroka v domácnosti.

Ja mam koberce vsetky obytne miestnosti a central v obyvacke a nemam prach.... jasne, ze sedi v koberci, ale neni nikde na podlahe ci nabytku... kazdy vecer pobeha robot a vybavene...