icon

Aký upratovací vozík používajú upratovačky?

28. mar 2026

Chcem na nejaký čas ísť pracovať ako upratovačka, hocikam, je mi to jedno. ,, Vypnúť hlavu ,, Určite to bude drina, ale ja v tom vidím pozitíva. Pohyb, čistá hlava, schudnem. Mám výraznú nadváhu a nebaví ma cvičiť.Rozhodujem sa medzi prácou v škôlke, škole alebo kancelárie, v nemocnici a v hotely určite nie.Rozmyšľam akým spôsobom tam upratujú. Hádam majú nejaký upratovací vozík, ale aký? Pevné dúfam , že v dnešnej dobe sa nenosí v rukách vedro s vodou ale že majú adekvátne pomôcky.Tie čo upratujete, aké máte vozíky alebo pomôcky? Moc mi pomôžete pri rozhodovaní, ďakujem.

Strana
z2
anonym_3325c7
29. mar 2026

U nás v škole majú vozík upratovačky. Do triedy s ním nevychádza, nechá si ho na chodbe, poriadi triedu a ide ďalej. Vozík majú na každom poschodí. Nenosia ho hore-dole.

mk1111111111
29. mar 2026

Ty co robis reklamu upratovacim vozikom? Ved to nechod robit, ked vidis tolko problemov. Najdi si miesto, kde chces robit a oni Ti povedia, co maju k dispozicii. Alebo si kup vozik aky sa Ti paci a hotovo.

autor
29. mar 2026
@mk1111111111

Ty co robis reklamu upratovacim vozikom? Ved to nechod robit, ked vidis tolko problemov. Najdi si miesto, kde chces robit a oni Ti povedia, co maju k dispozicii. Alebo si kup vozik aky sa Ti paci a hotovo.

@mk1111111111 Nie, nerobím reklamu, preboha. Len ma šokovalo čo tu písali. Že upratovačky nemajú vozík ale nosia v rukách vedrá s vodou. To tak robili možno 30 rokov dozadu ale v dnešnej dobe?

victory7897
29. mar 2026
@anonym_autor

Podľa mňa ak niekto každý deň čo ja viem, 5 až 8 hodín nosí vedrá s vodou tak si poškodí nielen kĺby na rukách ale aj kolená. Tá tažoba sa prenáša aj do nôh, plus chodenie po tvrdej podlahe poškodzuje kolená. Aspoň si to myslím, plus jasné že kŕčové žily, prípadne Bakerova cysta zozadu ako sú kolená, veď tie nohy musia byť strašne preťažené.Lutujem ženy ktoré takto ťažko pracujú! Fakt ľutujem. Je to des. A viete si predstaviť ako ponížene sa musí takáto žena cítiť, ak ide po chodbe s vedrom vody v rukách a oproti nej ide učiteľka alebo žena pracujúca v kancelárii oblečená krásne v šatoch, kostýme, nalíčená a upravená? Toto je strašné... V živote by som vedro s vodou v rukách v žiadnej práci nenosila.

@anonym_autor no neviem či si dobre namotivovana ,už teraz bedákať a pritom nevedieť ani čo ma čaká neviem no...ja nosím vedrá ,nemám problém vozík má zdržuje, záleží podľa toho kde máš vylevku..ved to uvidíš časom...a po ďalšie je mi jedno kto má čo oblečené, vôbec sa nam tým nepozastavujem...človek si volí cestu aká mu vyhovuje a robím tak,aby som bola šťastná..každého je po tom prd a neviem prečo sa všetky upratovačky dali do fázy že sú odpadom akože alebo čo a každý je nad nimi...veď niekto upratať musí a ahoj ,nič viac nič menej..

autor
29. mar 2026
@victory7897

@anonym_autor no neviem či si dobre namotivovana ,už teraz bedákať a pritom nevedieť ani čo ma čaká neviem no...ja nosím vedrá ,nemám problém vozík má zdržuje, záleží podľa toho kde máš vylevku..ved to uvidíš časom...a po ďalšie je mi jedno kto má čo oblečené, vôbec sa nam tým nepozastavujem...človek si volí cestu aká mu vyhovuje a robím tak,aby som bola šťastná..každého je po tom prd a neviem prečo sa všetky upratovačky dali do fázy že sú odpadom akože alebo čo a každý je nad nimi...veď niekto upratať musí a ahoj ,nič viac nič menej..

@victory7897 Neverím ti že si šťastná s tej driny, nosiť vo vedrach vodu.

autor
29. mar 2026

Ja som si myslela že v dnešnej modernej dobe majú upratovačky profi pomôcky. Tým nemyslím len vozík ale aj ostatné pomôcky.Chcu mať kvalitne upratané a pomôcky ako zo stredoveku?Pôjdem na pohovory a ak sa niekde upratuje tak ako píšete že nosíte vedro s vodou, tak ako sa poznám, poviem im od srdca svoje.

victory7897
29. mar 2026
@anonym_autor

Ja som si myslela že v dnešnej modernej dobe majú upratovačky profi pomôcky. Tým nemyslím len vozík ale aj ostatné pomôcky.Chcu mať kvalitne upratané a pomôcky ako zo stredoveku?Pôjdem na pohovory a ak sa niekde upratuje tak ako píšete že nosíte vedro s vodou, tak ako sa poznám, poviem im od srdca svoje.

@anonym_autor po
@anonym_autor choď upratovať byty a domy radšej .nemyslím si že si vhodná kandidátka...externé upratovacie firmy šporia na čistiacich prostriedkoch a prakticky na všetkom..je im to jedno

victory7897
29. mar 2026
@victory7897

@anonym_autor po
@anonym_autor choď upratovať byty a domy radšej .nemyslím si že si vhodná kandidátka...externé upratovacie firmy šporia na čistiacich prostriedkoch a prakticky na všetkom..je im to jedno

@victory7897 a keď sa ti nepáči založ si vlastnú

autor
29. mar 2026
@victory7897

@victory7897 a keď sa ti nepáči založ si vlastnú

@victory7897 Uvažujem aj nad týmto.Ale ešte obehnem pohovory kde ma zavolajú.A potom sa rozhodnem.

zuzana76
29. mar 2026
@anonym_autor

Neviete či aj v školách majú stroje na umývanie podláh aj na poschodiach? Hádam také veľké plochy neumyvaju ručne. Asi aj v kancerskych budovách? Veľké chodby asi umývajú strojom, že? A triedy, kancelárie ručne.

@anonym_autor na niektorych skolach, kde je sikovne vedienie a maju peniaze, maju aj velke umyvacie stroje, napr na palubovku v telocvicni, inak mavaju upratovacky voziky, niekde plastove, dost velke, zmesti sa im tam vsetko, aj vrece na odpadky. Urcite nepracuju celu pracovnu dobu, dost casto len tak postavaju a rozpravaju sa, oni robia skor cez hodiny, ked nikto nechodi po chodbe, alebo potom na popoludnajsej smene, ked treba umyt cele chodby. Ta ranna smena toho ma asi menej, take gro prace nastupuje po 13:30, ked idu ziaci na ZS domov, na strednych skolach je to take plynulejsie, lebo tam sa pracuje casto aj do vecera. Na niektorych byvaju rozne akcie, workshopy, vzdelavania, popoludnajsie seminare atd...Cize ano, kludbe moze byt ze z8 hodin realne pracuju 5. Nikto im ale nic nevycital, dolezite bolo, ze bolo vsetko ciste a umyte. Spadali bud pod riaditelku, alebo pod technicke zabezpecenie skoly.

autor
29. mar 2026

Vela z vas tu pisalo len o skolach, mna by zaujimalo, akym sposobom upratuju inde.

simca06022011
29. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_autor je to uplne individualne. Vsade to maju inak a velakrat aj pratovacky do toho hovoria, lebo kazdej sa s inymi pomockami lepsie robi. Prilis nad tym spekulujes 😂 setrenie cistiacich? Velakrat sa pouzivaju profi prostriedky, a to su riadne komcentraty, ano nie raz sme riesili davkovanie .. ale to je uplne ina vec. A napr upratovacie firmy si nie vzdy nosia "pomocky a cistice", ale upratovacka uprace tym co tam maju a ide prrs. Ziadne spekulovanie.

Strana
z2