icon

Bezpečné miešanie farebnej bielizne v sušičke

Včera o 10:55

Baby, ja periem každú farbu oblečenia zvlášť. Obrúsky color catcher sú vždy zafarbené. Do sušičky tiež každú farbu zvlášť Dnes mi napadlo opýtať sa, či dávate do sušičky prádlo z 2 rozdielnych práčiek? Ja som teraz dala čierne a sivé. Dúfam, že to nechytí farbu navzájom a nebudem mať zašlé prádlo.

btus
Včera o 11:04

dávam rôzne farby, lebo do sušičky sa mi zmestia dve práčky, a nikdy nemám tak, aby som mala dve práčky jednej farby. To by som musela čakať min. 2 týždne . 🙂. Takže áno, dávam to rozdielne. Aj biele s čiernym. 🙂 Len si dávam pozor na športové ( windstopper, gore tex, zalepené švy).

janka_266
Včera o 11:05

väčšinou dávam každé zvlášť, rýchlejšie a lepšie presuší menší objem prádla, párkrát som dala aj dokopy, keď bolo v oboch práčkach málo, a nijak sa farebne neovplyvnili

zuzacka16
Včera o 11:06

do sušičky kľudne môžeš dať rozdielne farby, tam ide už len o sušenie, to nie je ako pri praní, bežne dávam a pohoda 😉

autor
Včera o 11:18
@btus

dávam rôzne farby, lebo do sušičky sa mi zmestia dve práčky, a nikdy nemám tak, aby som mala dve práčky jednej farby. To by som musela čakať min. 2 týždne . 🙂. Takže áno, dávam to rozdielne. Aj biele s čiernym. 🙂 Len si dávam pozor na športové ( windstopper, gore tex, zalepené švy).

@btus zabudla som dopísať, mám menší objem prádla, tak aj preto sa pýtam na 2v 1 sušičke

autor
Včera o 11:19
@zuzacka16

do sušičky kľudne môžeš dať rozdielne farby, tam ide už len o sušenie, to nie je ako pri praní, bežne dávam a pohoda 😉

@zuzacka16 ok, ďakujem za odpoveď

anonym_3137e1
Včera o 12:53
@btus

@btus je superv mat preto susicku so 6.zmyslom, ktora ti nastavi susenie podla mnozstva pradla🙂

btus
Včera o 16:18
@anonym_3137e1

@btus je superv mat preto susicku so 6.zmyslom, ktora ti nastavi susenie podla mnozstva pradla🙂

@anonym_3137e1 no veď ona to tak má, ale zmestia sa mi tam dve várky práčky, tak prečo to nevyužiť.

kocuris
Včera o 19:33

Žena dáva tiež 2 práčky. Mix farieb, aj s bielym. Nezafarbilo sa nikdy nič.