icon

Čistenie práčky

alenamihal
25. jún 2023

Co vam pomaha hlavne od zapachu...uz som ju cistila 1x len octom a soda bikarbona ,ale nepomohlo...kukala som ,ze v dmku maju nieco na cistenie...

syslik81
•
25. jún 2023

vycistit fiter ..hadicu a povytierat gumu v bubne poriadne ... a nezatvarat dvere po prani inak cistim hocijakym pripravkom co najdem v shope - nemam oblubeny

saxana000
•
25. jún 2023

Nesmrdi ti zasuvka na praci prostriedok?tam to zvykne byt zaslizle a.plesnive.. skus este dve tabletky do umyvacky hodit do bubna a pustit nie naprazdno ale so starymi handrami aby bubon dosadol ako ma.

alenamihal
autor
•
25. jún 2023

@saxana000 prave to som vycistila medzi prvymi ...aj gumu..ok skusim tie tablety ..vdiky

ikonica
•
25. jún 2023

Nam uz pomohla len vymena pracky 😁 po 12 rokoch... skusala som pripravky z drogerky, ocot, tablety do umyvacky na vysoku teplotu.... Nic nepomohlo....

viestta
•
25. jún 2023

@alenamihal to si tam dala naraz sodu a ocot? To ti nevycisti, lebo ocot so sodou zreaguje skor ako cokolvek dokazu. Cisti sa na dve fazy, najprv sa pracka vyvari so sodou, najlepsie krystalickou aby sa dstranili mastnoty a usadeniny, potom sa vyvari s octom aby sa odstranil vodny kamen.

tamtamka26
•
26. jún 2023

ja používam tbl do umývačky - na 90stup. a zápach zmizne... všimla som si, že páchne väčšinou keď často dávam odložený štart a prádlo čaká v uzavretej práčke niekoľko hodín...

lennaa
•
26. jún 2023

Hlavne treba vycistit filter. Ja som zatial pouzivala len ocot alebo potom sol a v pohode. Pokial si vsetko vycistila tak, ako si napisala, tak neviem, co by tam mohlo este smrdiet

ankare
•
26. jún 2023

Votriem sa sem... Na práčke mám čistiaci program Eco drum clean, no ten je nastavený na 60°C.
Viem si však navoliť prací program 90°C.
Nemám teda radšej navoliť prací program než čistiaci program?