icon

Efektívne čistenie rúry bez drhnutia. Ako na to?

dominika2019
10. apr 2026

Baby prosim poradte.Vyskusala som pripravky z DM a nejde to dole a to som minula cely ten sprej.Ako ju unmyť bez drhnutia?

anonym_fa4d4c
10. apr 2026

@dominika2019 HG cistic na rúry. Ale trosku drhnut, škrabat žiletkou budes musiet. Čistila som včera a tento prípravok je super. Ak je velmi znečistená treba zopakovať viackrat

ichbinich
10. apr 2026

Mne tie spreje strasne smrdia... vôbec ich nekupujem, citilavsm to ešte dlho pri každom zapnutí ruy aj napriek tomu, že som ju viac krát vytrela čistou vodou...

Ja si spravím maglajz z prostriedku na riady, napr. Jar, a sódy bikarbony. To napatlem a nechám pôsobiť. Soda aj jar odmastuju.

Pripadne skús trik, ze das zohriať vodu s citrónom dobrú pol hodinu v rúre a ta para to zmakci.

A áno, miestami bude treba aj drhnut alebo použiť tu skrabku na sklo keramické varné dosky.

anonym_b0c8c8
10. apr 2026

ja bežne utieram vlhčenými utierkami - miniem ich síce dosť, ale rúra je OK.

mimaapeto
10. apr 2026

WELL DONE čistič mávajú ho aj v jednote... pred 2 t som čistila rúru s tým a je krásna.. 2x som použila... raz nastriekala zatvorila rúru, zotrela, a potom znova zopakovala a je krásna..

bg92
10. apr 2026

Well Done Odmasťovač za studena - kupis na alze alebo v jednote.

stanislavao
10. apr 2026

ziadne prostriedky na ruru. kupte si cistic krboveho skla a s tym zide dole vsetko v rure. bude ako nova. nastriekat, nechat posobit, utriet.

stanislavao
10. apr 2026
@anonym_fa4d4c

@dominika2019 HG cistic na rúry. Ale trosku drhnut, škrabat žiletkou budes musiet. Čistila som včera a tento prípravok je super. Ak je velmi znečistená treba zopakovať viackrat

@anonym_fa4d4c tak asi nieje az taky super, ked to musite drhnut a sklabat ziletkou.

puertorico
10. apr 2026

ja som zvykla nastriekať penu na holenie , nechám pôsobiť tak 30min alebo viac , záleží od toho ako je rúra špinavá a potom už len pekne utriem a vybavené. odporúčam

anonym_fa4d4c
10. apr 2026
@stanislavao

@anonym_fa4d4c tak asi nieje az taky super, ked to musite drhnut a sklabat ziletkou.

@stanislavao ja som mala extremne pripalenu rúru takze vsetko nešlo dole len hubkou. Nič mi este tak pripaleniny nevycistilo ako toto. Rúra je ako nova

vikusjk
10. apr 2026

@dominika2019 len takou uplnou nahodou nema tvoja rura pyrolyzu, alebo iny druh samocistiacej funkcie?

dominika2019
autor
10. apr 2026
@vikusjk

@dominika2019 len takou uplnou nahodou nema tvoja rura pyrolyzu, alebo iny druh samocistiacej funkcie?

@vikusjk maaaa :D len priborovym nozikom som vylomila tu ciernu poistku tak neeviduje ze je truba zavreta a nechce mi ju spustit :D vzdy som dsla pyrolizu na 2 hodku

dominika2019
autor
10. apr 2026
@bg92

Well Done Odmasťovač za studena - kupis na alze alebo v jednote.

@bg92 bola som v coop jednote kupila odpadam to ide dole bez drhnutia ja som vcera 2 hodiny cistila tu ruru s tym z Dmky a nic..toto je zazrak ďakujem velmi pekne za radu 🙂

vikusjk
10. apr 2026
@dominika2019

@vikusjk maaaa :D len priborovym nozikom som vylomila tu ciernu poistku tak neeviduje ze je truba zavreta a nechce mi ju spustit :D vzdy som dsla pyrolizu na 2 hodku

@dominika2019 ahaaaaa 🙈 no tak ak teda uz musis siahnut po prostriedkoch na manualne cistenie, tak ja som mavala kedysi z Amway taky prostriedok, ktory sa mal nanasat s rukavicami, lebo bol agresivny na kozu, ale fungoval perfektne. Bol tomu taky silikonovy stetec. Aha, vygooglila som link: https://www.amway.sk/Oven-Cleaner-Čistiaci-pros...

sisska96
10. apr 2026
@dominika2019

@bg92 bola som v coop jednote kupila odpadam to ide dole bez drhnutia ja som vcera 2 hodiny cistila tu ruru s tym z Dmky a nic..toto je zazrak ďakujem velmi pekne za radu 🙂

@dominika2019 Aj cif na rúru je super

euka210
10. apr 2026
@dominika2019

@dominika2019 ano, toto sa pouziva aj v kuchyniach v restikach na cistenie.
Ja som chcela vycistit s tym starsi digestor...s mastnotou sa lupala aj farba 😁🤦‍♀️...manzel musel namalovat 🤭