Je 30 € za upratovanie dvojizbového bytu málo?
30€ za dvojizbový byt. Som totálne hlúpa alebo je to fakt malo?
Ucitel za doucovanie berie tak 15-20 eur a to je kvalifikovana praca, 10’eur beriem, ze je naozaj ok v tomto pripade, pokial sa nejedna o silne znecisteny byt po nejakom zneracovi, nejakej akcii mladeznickej, alebo po velkom bordelarovi.
@martinka13 a čo si dnes kúpite za 30€ . Idete do obchodu zaplatíte za na nákup zakladne potraviny 30€ a máte polo prázdnu tašku.
@anonym_9982ae no fakt? A ty mas kolko na hodinu, ked cez nakup preratavas vhodnost mzdy?
@anonym_e815f9 pýtať si môže - otázka stojí inak ☺️
@anonym_autor ja davam upratovacke 10 eur na hodinu. Upratovanim domu sa zdrzi asi 7 hodin, cize ma 70 eur za den. Inokedy su to okna, ale tie jej tiez trvaju tak 5 hodin. 30 eur je ok za predpokladu, ze maa urobit bezne upratovanie a povykladat veci z linky a komplet vyumyvat celu linku atd….bezne vysavanie, umytiw podlahy, umyt wc a kupelku, uzriet prach, pripadne vyumyvat dres. Ak sa jedna upratovanie po zurke, tak 30 eur je malo, napr dogracane sedacky, koberce atd…, za vyprataniw domu ponzosnulom sme dali napr 1500 eur, trvalo to dva dni ale to bola firma.
@zuzana76 “bezne upratovanie a nie komplet povykladat veci z linky ci skrin y vyumyvat ich” - som chcela napisat
@martinka13 lenivý človek nech si zaplatí, aby mu niekto cudzí išiel umývať wc po jeho moči. Alebo mastnú linku, digestor, keď sa mu nechce po každom varení utrieť. Či povysávať, alebo dať mužovi do ruky handru a pronto. Tak prečo by si nemohli vypýtať za takúto službu viac ako predavačka? Tieto služby sú čoraz viac vyhľadávané a preto si treba aj vážiť, že niekto vôbec príde.
@anonym_e815f9 ja moju priveziem aj odveziem a umyva vylucne mojimi prostriedkami
elektrikár je elektrikár. upratovačka je upratovačka. pokiaľ nerobíš nejaké hlbkové špeciálne čistenie ktoré vyžaduje nejaké špeciálne skills, iba bežné upratovanie, tak neviem či by som písala o nejakom remesle so zlatým dnom 😏
niekto ti možno dá 200€ za dom. jednorázovo. pravidelne len kollár, nejaký minister, manažer z banky a podobne. takže ak chceš zarábať takto pravidelne, musíš loviť tam …
@biba_18 je rozdiel upratovačka a upratovačka. Ak príde taká, že čo je mokré, to je čisté, šmuhy na dlaždiciach a oknách, jednou handrou umyje povrchy v kupeľňi, wc misu a kuchynskú linku, a pod sedačkou ani nepovysáva, tak ďakujem, ani nemusí chodiť. Ale dobrá upratovačka, keď odíde je doma glanc a upratuje ako pre seba doma, teda za 2 hodiny byt neodbije, ani dom. A keď je dobrá, rýchlo sa to šíri a je na roztrhanie. Stačí jej jedna dobrá štvrť v meste. A zarobí skutočne viac ako lekár v okresnej nemocnici.
zavisi od toho, kolko by ti to trvalo, ci si mas nosit svoje pomocky a kolko ti trva cesta + benzin. a treba to porovnat aj s inymi pracami. napr. doucovanie jazykov vs vzdelanym ucitelom bolo este pred par rokmi za 15e/hod, teraz nemam prehlad, ale asi to az tak nenarastlo. fyzio s vs, ktora sa neustale vzdelava, stoji okolo 30e/hod (mimo ba) - a z toho este plati priestory (dane a odvody neratam, to platis aj ty ako upratovacka). to, ze mas vs, je v tomto pripade jedno, lebo na tu pracu ju nepotrebujes. ak chces zarobit za hodinu viac, skus mozno v inej oblasti (spominas opatrovanie - neviem, ci starsich ludi alebo deti, ale mozno to by bola cesta).
@deedol ja si myslím, že cena služby na trhu sa odvíja od toho, koľko je klient ochotný zaplatiť. 🤷♀️ Doučovanie matematiky vo väčšom okrese je dnes bežná taxa 20 eur vyššie/hodina . A pani učí 8 hodín denne. Na roztrhanie. Keby mohla časovo, ešte 20 detí s rodičmi by jej stálo za dvermi. A tá suma? Vždy sa nájde mnoho ľudí, kt. sú ochotní zaplatiť a s radosťou a majú na to €
@deedol ja si myslím, že cena služby na trhu sa odvíja od toho, koľko je klient ochotný zaplatiť. 🤷♀️ Doučovanie matematiky vo väčšom okrese je dnes bežná taxa 20 eur vyššie/hodina . A pani učí 8 hodín denne. Na roztrhanie. Keby mohla časovo, ešte 20 detí s rodičmi by jej stálo za dvermi. A tá suma? Vždy sa nájde mnoho ľudí, kt. sú ochotní zaplatiť a s radosťou a majú na to €
@jamimo ja suhlasim, ale aby mala upratovacka viac ako ucitel je tiez trochu nepomer. 10 eur za hodinu je podla mna normalna cena pokial sa nejedna o vynimocne znecistenie. Aj tak si taka upratovavka zarobi viac ako napr ucitel v skole. Ak teda robi pravidelne.
@alica110 Ano. 15 eur na hodinu v cistom nema ani inzinier bezne. To je 2,5 tisic v cistom mesacne. Hlupy komentar je to pre teba, lebo si to nevies prepocitat. To uz nie je moj problem.
@anonym_autor ja chodím upratovať jednym dôchodcom (dedina) každý tyzden popri materskej, a mám 30€ za jedno upratovanie.
Malinka spálňa, malinka obývačka, kuchyna, kúpeľňa, chodba. Trvá mi to cca 1h 40min.
@anonym_e815f9 ja moju priveziem aj odveziem a umyva vylucne mojimi prostriedkami
@zuzana76 ako ja to chápem. Tiež keby som potrebovala, že by som nemohla ja upratať, alebo by som potrebovala po jajomnikoch vypratať, tak si zaplatím a tiež by som len so svojimi čistiacimi chcela aby upratali, ale myslím si, že za 20e na hodinu bežné upratovanie je ok cena, ak jej stačí prísť a nič extra čistiť. Za 3€ ani náhodou. A taká,ktorá upratuje 7 hodín jeden byt, tak asi veľmi šikovná nebude, skôr vychcaná, aby zarobila. 😃
@zuzana76 ako ja to chápem. Tiež keby som potrebovala, že by som nemohla ja upratať, alebo by som potrebovala po jajomnikoch vypratať, tak si zaplatím a tiež by som len so svojimi čistiacimi chcela aby upratali, ale myslím si, že za 20e na hodinu bežné upratovanie je ok cena, ak jej stačí prísť a nič extra čistiť. Za 3€ ani náhodou. A taká,ktorá upratuje 7 hodín jeden byt, tak asi veľmi šikovná nebude, skôr vychcaná, aby zarobila. 😃
@anonym_e815f9 7 hodin velky dom je podla mna realne, ked mas 2 kupelky wc, technicka
aby upratovacka zarobila v cistom viac ako nejaky inzinier. to kde sme
@anonym_10c86b takto sa to neráta.Strihanie pár ovocných stromov som platila 50 eur.Kolko by si dala sa upratanie 10 eur?
Upratovala som kedysi v anglicku.Mali sme byty a domy kde to bolo viac menej všetko čisté,takže to nebolo extra namáhavé a mali sme aj totálny hnus.Dom kde mačky srali po zemi alebo kde celý týždeň nechávali riady aby sme ich umyli fuj... Ak je to byt kde sa budeš dve hodiny presúšať tak je 30 euro dosť, ak je to bordel a budeš tam dve hodiny lietať aby si to stihla všetko tak je to málo.
@anonym_afaff4 A ako sa to rata. Dala si mu to jednorazovo. Ak by ti chodil strihat stromy kazdy tyzden, dala by si mu zakazdym 50€. Alebo by si sa dohodla na cene, ked to ma byt pravidelne.
@anonym_autor bežná cena je teraz cca 10-12€ na hodinu. Takže áno myslím že ok cena. Ja som za 3 izbak veľký dostávala 40€ v Bratislave. Za veľký dom 6 izbový 50€. Ale tam som chodila lebo som to mala pravidelne každý týždeň tak som ustúpila s cenou.
Každopádne, akonáhle som chcela zdvihnúť cenu, vymenili má za ukrajinky. Bolo to minulý rok.
@anonym_e815f9 Ved nikto nepisal 3 eura na hodinu, ale dvojizbovy byt n dnesnych novostavbach ma tak 50-60 metrov podlahovej plochy. Mas tam jednu kupelnu, vypratanie po najomnikoch beriem tu alternativu - silne znecisteny byt.
aby upratovacka zarobila v cistom viac ako nejaky inzinier. to kde sme
@anonym_10c86b to nemá chybu 😀😀😀👍👍👍,,,, choď si to vyskúšať
@anonym_10c86b to nemá chybu 😀😀😀👍👍👍,,,, choď si to vyskúšať
@ivicatolic Zarobis mesacne 2,5 tisic v cistom. Gratulujem.
@jamimo fakt neviem ako to u teba doma vyzerá, že upratovačka ktorá chodí raz do týždňa na bežné upratovanie nemá za 2 hodiny uprataný 2-izbový byt 😏
@biba_18 u nás je glanc👌aj bez upratovačky.
Asi potom nerozumieš odfláknutej robote a dobre vykonanej práci za ktorú som ochotná zaplatiť. (mojim rodičom) Nie, neplatím za lajdácky vykonanú prácu a olíznutú domácnosť.
@jamimo ja suhlasim, ale aby mala upratovacka viac ako ucitel je tiez trochu nepomer. 10 eur za hodinu je podla mna normalna cena pokial sa nejedna o vynimocne znecistenie. Aj tak si taka upratovavka zarobi viac ako napr ucitel v skole. Ak teda robi pravidelne.
@zuzana76 taký je trh = ponuka a dopyt.
@jamimo fakt neviem ako to u teba doma vyzerá, že upratovačka ktorá chodí raz do týždňa na bežné upratovanie nemá za 2 hodiny uprataný 2-izbový byt 😏
@biba_18 ináč neviem kde si sa dočítala, že ku mne chodí upratovačka 1x týždenne do 2 izbového bytu na dve hodiny 🤭 Pobavilo.
Ak chceš mať upratané podľa seba ( moja mama je pedant) aj umyté zárubne, kľučky, vrch skríň, lišty okolo podlahy atď...2 hodiny sú málo.
Upratovala som dom na prenajom, hore 2 spalne, kupelna, chodba,schody, dole spalna,kupelna, obyvacka a kuchyna, prezliekat periny, a okrem okien vsetko , 40e aj s cestou co ma vysla asi 5eur ma benzin, a vyborny zarobok oproti inym co davali ..
@anonym_f16b9f ďakujem krásne
@anonym_autor sestra chodi upratovat dom pri NR a dava jej 10€ na hodinu.Byva tak 3 hodiny.Ked aj okna bude treba, bude urcite dlhsie

@alica110 Ano. Mas 2,5 tisic v cistom a preto nemas problem dat upratovacke za hodinu prace 15 eur v cistom.