Kombinovaná práčka so sušičkou: je to len utrpenie?
Ahojte baby, idem sa postazovat lebo ma ide slahnut z nasho noveho spotrebica. Kupili sme kvoli krasnej novej kupelni kombinovanu pracku so susickou v jednom, lebo nam architekt tvrdil ze usetrime miesto a nebudeme mat v kupelni ""veziaky"". Kto toto vymyslel tak fakt nezil v domacnosti s deckami. To pranie a susenie trva dokopy snad styri hodiny, pradlo z toho lezie neskutocne pokrcene, take ze to musim vsetko zehlit, co som predtym pri samostatnej susicke u mamy v zivote nerobila. A najhorsie je, ze kym to susi, nemozem prat dalsiu varku, takze sobota vyzera tak, ze operiem dve veci a cely den v prdeli. Ak mate len trochu miesta, dajte si radsej dva samostatne stroje nad seba, toto je ciste utrpenie a lutujem kazde euro co to stalo. Mate to niekto doma tiez takto ze vam to nici oblecenie? Pomaha na to krcenie nejaky specialny program lebo ja uz neviem.
Tiež sme tak mali, sušičku som použila asi 3x a prestalo ma to baviť. Kúpili sme zvlášť.
predaj a kúp dva samostatné spotrebiče
@anonym_autor a aku znacku ste kupili? Asi nebola dobra - my mame candy a nedam na nu dopustit
@anonym_autor a aku znacku ste kupili? Asi nebola dobra - my mame candy a nedam na nu dopustit
@renatka100 Je to LG.
@renatka100 nevadi to, že je to časovo nepraktické?
skôr ako som išla kúpiť sušičku, som si nechala v predajni od ochotného predavača vysvetliť ako funguje sušička samostatná a sušička spolu s práčkou.
Som mu nesmierne vďačná že mi venoval tých pár minút.
Na tvojom mieste by som tento "pekelný stroj" predala - hoc aj pod cenu a kúpila si dva samostatné spotrebiče.
my mame spojenu a som maximalne spokojna. 2 spotrebice by sa nezmestili takze nemali sme na vyber. Co sa tyka zehlenia u nas v rodine sa zehli bez ohladu ci je susicka alebo nie takze to som videla uz v detstve pravidelne, preto v dospelosti mi to pride uplne prirodzene.
A hlavne kominovaná má o 1/3 vyššiu spotrebu elektriky ako obe samostnatné spolu. OK na víkendovú chalupu, kde treba niečo oprať a osušiť, ale do domácnosti sa to vôbec nehodí. Navyše sušička nemusí byť nutne v kúpeľni, mnoho ľudí ju zastavia napríklad do vstavanej strine v chodbe.
@anonym_autor
My sme mala domacnost kombi je absolutne perfektna
Sme len dvaja a mam ju na prilezitostne pouzitie. Najma uteraky su potom prijemne na dotyk. V lete ju nepouzivam vobec. Kde sa casto perie pre viac ludi je to neprakticke, pre nas v pohode. Mne chvilu trvalo pochopit ako spravne nastavit program, aby neboli tie veci pokrcene.
Mám tiež, zn ETA. Som spokojná, ale chat gpt ma presne navigoval ako správne sušiť aby som predišla pokrčeniu. Fakt to funguje. Predtým keď som dala to pranie so susenim tiež mi vyšlo všetko ako krave
Z papule
@renatka100 Je to LG.
@anonym_autor musis si sama odsledovat aky program davat, kolko pradla, uvidis naucis sa to a budes spokojna, nikdy to nebude ako samostatny spotrebic ale ked nemas dost miesta tak je to super

@anonym_autor tiež sme dakedy mali takúto pracku so sušičkou, naozaj to nebolo dobre a dlho pralo so susenim.. navyše sme museli časť oblečenia vybrať z pračky pred susenim lebo inak to nedosusilo. Za mna tiež mat tieto dva spotrebiče zvlášť.