Must have potreby na upratovanie?
Ahojte, čo je u vás "must have" teda veci bez ktorých si neviete predstaviť upratovať? Prosím o rady od mopu, po hubky, prostriedky do kupelne hocico.. budem rada 🙂
Neviete niekto v čom je tá handra od viledy iná než iné mikrovlákno?
@refly neviem ale je super veľa žien si ju tiež chváli
No možno by sme sa predsa len mali všetci pokúsiť vymaniť z našej malosti a nepoužívať všade amerikanizmy, ak existuje slovenský výraz.
@anonym_3fd04f možno by sme uz mali pochopiť, že jazyk je živý a prirodzene sa obohacuje o cudzie slová a frázy.
Takto je to odjakživa.
@anonym_3fd04f možno by sme uz mali pochopiť, že jazyk je živý a prirodzene sa obohacuje o cudzie slová a frázy.
Takto je to odjakživa.
@beronsche naozaj to považuješ za obohacovanie?
Tiež sa mi nepáči anglický výraz 😋
Vysávač -tycovy-hocikedy len vytiahnem(mám malé dieťa)
Fixinela
A okrem toho mi je jedno čo nájdem doma
ale toto musí byt🙂
@beronsche naozaj to považuješ za obohacovanie?
@anonym_3fd04f hovorím len jedno - že takto to je a vždy bolo, či sa to niekomu páči, či nie..
Nie je to ziaden znak malosti.
Ja veľa komunikujem v ang, takže mne osobne to absolútne nevadí.
Čo mi vadí viac, je poslovencovanie cudzích slov. Ale nie až tak, aby som kvôli tomu niekoho na soc.sieti kritizovala.
veci bez ktorých si neviete predstaviť upratovať. A toto nešlo napísať aj do názvu témy? 🙄 všade pcháte tú angličtinu, to už sa neviete vyjadrovať po slovensky? Ľudstvo osprostieva ako minule keď tu jedna napísala mojho frajera sestry dcéra🙏
Neviete niekto v čom je tá handra od viledy iná než iné mikrovlákno?
@refly ma v sebe také, akoby gumené čiastočky.
veci bez ktorých si neviete predstaviť upratovať. A toto nešlo napísať aj do názvu témy? 🙄 všade pcháte tú angličtinu, to už sa neviete vyjadrovať po slovensky? Ľudstvo osprostieva ako minule keď tu jedna napísala mojho frajera sestry dcéra🙏
@1sally12 prečo opäť a zas sa riešia kraviny okolo. Názov upravil admin, ja som napísala do popisu a vysvetlila čo tým myslím...
Fakt neexistuje jediná diskusia kde sú normálne komentáre a K VECI
Tak krásna slovenčina a tak krásny jazyk. Tak jednoducho sa to dalo napísať. Ale nie... Dáma musí byť dôležitá a hlavne negramotná, keď sa pýta "must have"😂😂😂. Doporučujem najprv vypláchnuť mozog Savom a potom použiť niečo, čo ti rozprúdi krv v žilách a pohne ruky!!! A čo ja používam na upratovanie? Používam úplne bežné čistiace prostriedky, pretože byt udržiavam pravidelne v čistote a nepotrebujem žiadne kyseliny.
@1sally12 už keď chceš tak silno po slovensky, napíš taká slovenčina a taký jazyk... To čo si ty napísala, je cechizmus. Keď teda má byť všetko správne.

no.. ked tak okolo seba pozeram...
1) cistiaci sprej na kuchynu - pouzivala som uz rozne.. frosch, teraz mam method
2) biely domestos a wc kefa :D
3) florasept a "nieco na kamen" - Cleamen 410 aktualne - do kupelne
4) method na drevene podlahy, Dmkvoy cistic na laminat.
5) na kamenu podlahu lesklu pouzivam Banchem Pantra alkoholova , pripadne ine vonave cistice s alkoholom, tie nenechavaju flaky
6) na okna = stierka s dlhou tyčou, cleamen alebo HG na okna, a sprej na okna hocijaky napr Frosch teraz mam
7) mop pouzivam profi MEIKO, to co bezne vidite v nemocniciach a kancel budovach, len bez zmykacieho vozika :D mam ho pomaly 20rokov, neznicitelny to pomocnik.
8) zo strojov: vysavac, roboticky vysavac a ano aj Karcher na okna, dve vedra a kopa handier. Na okna mam teraz objav a to uterak na okna od meguairsu, to je ina original "autokozmetika" ale funguje super (ale napr bezne handry na okna, hladke funguju, zase netraba sa dat obondiat 30eurovymi handrami :D), aj cistic na okna a tekute stierace (to som natrela na sprchovaci kut) KIEZ by som tie stierace objavila skor :D reps skor ma mohlo napadnut napatlat to na skleneny sprchac. Nanohubka - na vsetko mozne, naj je to u mna na flaky na stenach, stropoch... obrovske balenie som kupila cez temu posledne (predtym som kupovala v DM). TEPOVAC na gauc, stolicky...
9) parny cistic si len poziciavam tak raz za rok, u mna doma je to nevyuzitelne castejsie