icon

Nevyčistiteľné botasky

danii2
7. sep 2023

Muž má na botaskách takéto fľaky. Vyčistila som to fixinela/cif, kým bili mokré, bolo to ok.Keď vyschli, zas sú tam. Skúsila som ich následné dať aj do práčky, to isté. Nemajú ani pol roka.Nemáte skúsenosť,čo s tým?

misana84
•
7. sep 2023

ja osobne by som reklamovala ako chyba materialu...zatial mi každa takato reklamacia presla

bejbypd
•
7. sep 2023

Tiež by som skúsila reklamovať..otázne je ci prejde reklamácia,nakoľko boli prane, to sa nesmie..

princeznaaa12345
•
7. sep 2023

To vážne si skúšala fixinelu???? 🤦‍♀️

citron25
•
Odpoveď bola odstránená
•
zuzinka888
•
7. sep 2023

Skus perkarborat. Urobit kasicku a nechat posobit. Porom zubnou kefkou zapracovat.

zuzinka888
•
7. sep 2023

A od coho to vlastne ma? Lebo to nie je blato ci bezne znecistenie od prachu,travy.

jakubkoanjelik
•
7. sep 2023

@zuzinka888 povedala by som, že ich prali a po sušení zostali takéto.

kristinka92
•
7. sep 2023

z čoho sú vôbec tie fľaky? ja periem tenisky bežne a vždy vyjdú pekne čisté bez poskodenia. toto už mi príde skôr ako spálenie od niečoho- možno nejaky čistiaci prostriedok?

marcellka32
•
7. sep 2023

Fixinela spálila materiál...už to lepšie nebude

lubkovaandrejka
•
7. sep 2023

@danii2 ja som mala minule tak spinave botasky,ze nesli odprat. Vydrhla som ich zlcovym mydlom s kefkou, vyprala a vyzeraju ako nove 🙂.

danii2
autor
•
7. sep 2023

@marcellka32 To mal už predtým, Fixinelu som použila ako poslednú možnosť.
Neviem od čoho to je. Oni mu ich impregnovali v obchode za poplatok. Podľa mňa ako to spotil sa to nejak vytiahlo alebo čo.

danii2
autor
•
7. sep 2023

@lubkovaandrejka Keď som ich vyčistila,tiež boli,ale akonáhle zaschli, boli tam ti fľaky zas.

danii2
autor
•
7. sep 2023

@zuzinka888 Hutame, že v obchode mu ich impregnovali,či to nejak nezreagovalo. Lebo keď ich vycistim sú biele, keď vyschnúť,fľaky sú zas.

elviku11
•
7. sep 2023

Obávam sa, že ak si na to dala Fixinelu, už ti reklamáciu neuznajú

ankare
•
7. sep 2023

@elviku11 však to nemusí povedať

aliaray1
•
7. sep 2023
lilitela
•
7. sep 2023

@danii2 tie flaky su vzdy na rovnakom mieste po zachnuti? ked usycha voda, niekedy neusycha rovnomerne a ta voda obsahuje vzdy nejake male mnozstvo spiny. Mne to pripada ako taka nakoncentrovana spina. Moze byt dokonca aj stecena na konkretne miesta. Ako ich susis? v akej polohe?

danii2
autor
•
8. sep 2023

@lilitela To ma prvé napadlo,že stečená špina, tak som ich vyčistila znovu, otočila opačne postavené, no nepomohlo.Suším ich voľne vonku na terase (Nie priame slnko)

danii2
autor
•
8. sep 2023

@aliaray1 Skúsim tú hubku, minule som si ju v DMke všimla, zbehnem kúpiť. Ona čistí aj na sucho,či treba vodu?

hiro
•
8. sep 2023

Skusit Savo? Alebo Lak ci farbu na kozu?

hiro
•
8. sep 2023

@lilitela Vyzera to tak ale skorej to bude z toho ze tam je ohybanim popraskana koza a vnutro ma nejaky farbeny material co pusta - takze zvnutra presakuje zafarbena voda.

simca06022011
•
8. sep 2023

a preco su farebne aj snurky? ale inak to je ztecene z vnutra... to nie je spina z vonku, vzdy ked to namocis, bude to takto ked to vyschne.. skus reklamovat, nepovedz ze si to prala ani fixinelu nespominaj :D aj ked teda podla mna to bude vidno ze sa prali..

aliaray1
•
8. sep 2023

@danii2 iba trolinka namocis. Pre istotu vyzmykas a drhnes ...kusky gumy po nej su ok, to len vytrasies.

stanulienkat
•
8. sep 2023

Ako reklamáciu ti to neuznajú, pretože si to čistila nedovoleným spôsobom.

sweetlife001
•
8. sep 2023

Podľa mňa s tým už nič nespravíš a k tej reklamácii, čo tu padlo, akože..
Je MAXIMÁLNE TRÁPNE zatajovať, že boli topánky prané, pretože to vidno a milujem, keď otvorím krabicu a ide má vyvaliť z vône prášku a aviváže, ale nieee neboli prané ani náhodou, taktiež znalec nie je sprostý, čítam všetky znalecké posudky a vie teda zistiť, kedy boli na topánkach použité agresívne čistiace prostriedky a pod.

aandrejussa
•
8. sep 2023

Ahoj, ja som videla jedno video kde takéto zazltnute tenisky čistili bieliacou zubnou pastou. Rozotreli, nechali pôsobiť a vykefkovali. Skúste...

inana11
•
8. sep 2023

Ja som naposledy vydrhla tenisky aj botasky tak že som rozpustila vo vriacej vode kapsulu do umývačky,dopustila teplu vodu,trocha vychladlo,dala na dve hodky botasky zamocit a potom drhla kefou… a to boli fakt zájdené botasky ktoré majú tak 3 roky…