Oplatí sa kúpa robotického vysávača s mopom?
baby mate niekto roboticky vysavac s mopom?
oplati sa to realne alebo je to len taky marketing… ze to len tak prejde handrickou a hotovo
pozeram to uz par dni a cim viac citam tym som viac mimo 😅
mne sa neoplatil ani robotický - takže asi ako k tomu pristupuješ, že chceš upratovať ...
@martina_n7 asi dosť záleží, že aký, napr. môj to len tak hladká a púšťa vodu, skúsila som a nepoužívam na ňom mop vôbec
@martina_n7 mame a spoko... davame ale cykly separatne... najprv iba povysava a nasledne iba poumyva...
Mám Xiaomi ale vysávanie sa mi páčilo u roomby viac . Púšťam každý deň umývanie aj vysávanie
No raz za cas musis poumyvat poriadne rucne. No a prach zvladne kazdy den vysat a zmyt aj robot. Ak mas deti a vsade omrvinky kazdy den, tak to pomoze a nemusis behat ty s vysavacom ...
@martina_n7 používam pravidelne.Najprv povysáva potom umyje.By som sa zodrala každý deň vysávať a občas umyť.Umyvam sama asi raz za 2 t.Mame Xiaomi hlavne záleží či máš pakety, lesklú dlažbu a od prostriedku, ktorý tam das
no presne totoho som sa bala 😅 ze to bude len taky mokry handrik a nic moc
lebo niektore pisu ze super a ine ze uplne zbytocne tak som z toho jelen 😀
asi fakt zalezi od konkretneho modelu no… skusim este popozerat no
Mam roborock a ked sa pokazi, kupujem v ten den druhy. U nas ide denne, povysava a utrie, nezvladne flaky, ale na jemny prach, super. Raz za tyzden povysavam rohy a vytriem “normalne” a stale mame cisto.
Mam roborock a ked sa pokazi, kupujem v ten den druhy. U nas ide denne, povysava a utrie, nezvladne flaky, ale na jemny prach, super. Raz za tyzden povysavam rohy a vytriem “normalne” a stale mame cisto.
@anonym_4b96db presne tak, ja mám roborock asi týždeň, ale bez neho si to už neviem ani predstaviť. Každý deň kopec prachu povysava, ja ani nechápem kde sa to berie.
Ja vysávam tyčovým raz dva mám hotové. Podlaha sa vysáva rýcheljšie ako koberec
Ja vysávam tyčovým raz dva mám hotové. Podlaha sa vysáva rýcheljšie ako koberec
@anonym_41ff4e tak áno v byte, ale v dome 160 m STV by to raz dva nebolo plus poschodie
Roborock je topka, ja by som aj myčku obetovala, ale bez neho už nebudem. Aj hore si ho ideme kúpiť časom. Každý deň ho púšťame, náš vysáva a mopuje zároveň, netreba ho dobíjať pri tom, ale stál okolo 1300 eur. Tie moc lacné si nekupuj, kámošky vôbec mopy nevyužívali, že im to nechávalo fľaky. Máme ho asi 4 rok a stále ide.
@martina_n7 záleží či si ochotná investovať do drahšieho. Mali sme Xiaomi za cca 100 eur ale mopoval veľmi slabo. Teraz máme Xiaomi X20+ a je to tá najlepšia vec akú sme mohli kúpiť. Krásne pozameta a hned aj umyje, je tam iný systém mopovania ako tie lacné. Tie lacné len ťahajú mop akoby za sebou (pod sebou) ale tento má dva okrúhle ktoré sa krútia, hneď to je poznat. Za mňa najlepšia investícia.
Ja mám xiaomi mi vacuum 2 pro alebo nejak tak sa to píše a vysávanie ok. Pozbiera chlpy po psoch, klasickým vysávačom je to lepšie ale zase je to bez namáhy a udržiava to konštantne poriadok ale umývanie nooo, ak považuješ za umytu podlahu že ta handra vlastne len rozmazava (každá jedna pokiaľ tam nemá oplach čo nemajú) tak je to super, ale za mna nie. Nepoužívam to, jedinú výhodu ktorú vidím, že mi poumýva pod posteľami inak podlahy umývam klasickým mopom.
Mne sa oplatí . Vysáva a umyva každý deň , keď je škaredé počasie , pošlem ho do chodby aj tri krát denne ju umyť . Prídem z práce a mám krásne cisto .
Je to absolutne super. Mame model kde je zasobnik na cistu vodu a spinavu vodu. Sam sa vycisti a vyprazdni po vysavani a mopovani. Vysavac mi ide kazdy den ked odideme z domu a pustim alarm. Je to uzasna pomoc a udrzuje to podlahu v cistom stave. Samozrejme v pripade vacsieho znecistenia (v kuchyni pri linke…) ho bud pustim 2x alebo raz za cas umyjem klasickym mopom. V jednej izbe mame koberec a tam ked pride on ten mop zdvihne a vtedy iba vysava.
Je to absolutne super. Mame model kde je zasobnik na cistu vodu a spinavu vodu. Sam sa vycisti a vyprazdni po vysavani a mopovani. Vysavac mi ide kazdy den ked odideme z domu a pustim alarm. Je to uzasna pomoc a udrzuje to podlahu v cistom stave. Samozrejme v pripade vacsieho znecistenia (v kuchyni pri linke…) ho bud pustim 2x alebo raz za cas umyjem klasickym mopom. V jednej izbe mame koberec a tam ked pride on ten mop zdvihne a vtedy iba vysava.
@bubinda aky mate prosim model a znacku?
My mame taky, ze potrebujes ten zasobnik masadit potom, ako dva krat povysava. A to je uplne nahovno, to ny som musela tri hodiny len toto riesit
@bubinda aky mate prosim model a znacku?
@tehulka2011 mame Roborock S8 Pro Ultra bielej farby.
Ja mám xiaomi mi vacuum 2 pro alebo nejak tak sa to píše a vysávanie ok. Pozbiera chlpy po psoch, klasickým vysávačom je to lepšie ale zase je to bez namáhy a udržiava to konštantne poriadok ale umývanie nooo, ak považuješ za umytu podlahu že ta handra vlastne len rozmazava (každá jedna pokiaľ tam nemá oplach čo nemajú) tak je to super, ale za mna nie. Nepoužívam to, jedinú výhodu ktorú vidím, že mi poumýva pod posteľami inak podlahy umývam klasickým mopom.
@anonym_5157b0 keď vidím, že neumyva
dobre, alebo roznáša vlasy, tak ho vypnem vyplachnem handru a pustím dalej
Mam roborock saros 10r. Pri vysavacoch s mopom je dolezite, aby mal aktivne vstrekovanie vody s motorcekom a nie len to tahanie handry. Moj si natiahne vodu zo zasobnika, prida si saponat, nahreje vodu, nasadi kruhove mopy a ide. Umyva lepsie ako ja. Popri tom sa vracia do stanice, preplachuje mopy, vylieva spinavu vodu a berie cistu. Po dokonceni mopy preperie a vysusi horucim vzduchom a odopne ich.

pre mňa sa oplatí máme stále čisto, podlahy umývam tak raz za mesiac