Pokrčený poťah na sedačke po tepovaní. Ako ho vyrovnať?
Vyčistila som len jeden fľak, nič veľké. Keď to uschlo, látka ostala zvlnená a teraz je to vidieť ešte viac než ten pôvodný fľak 🙈 Nedrhla som to ani nepremočila, tak netuším, čo som pokazila. Dá sa s tým ešte niečo spraviť?
Nebola veľmi teplá voda?
@anonym_0bcba2 Podľa mňa nie, ale bol to mastný fľak, tak som dala teplejšiu :-/
@anonym_0bcba2 Podľa mňa nie, ale bol to mastný fľak, tak som dala teplejšiu :-/
Látka je zvlnena len na sedacej časti, či aj na operadle? Alebo si tepovala len fľak?
Látka je zvlnena len na sedacej časti, či aj na operadle? Alebo si tepovala len fľak?
@anonym_0bcba2 Čistila som len sedaciu časť, len fľak + cca 5 cm okolo.
@anonym_0bcba2 Čistila som len sedaciu časť, len fľak + cca 5 cm okolo.
@anonym_autor Jednoznacne nemôžem tvrdiť, ale asi bola teplejšia voda, než akú znesie látka, ktorou je očalunena sedačka.Skus prebytok látky posunut smerom k časti,kde sa spája sedacia a operadlova časť a na sedaciu časť kúp prehoz, ktorý ti bude ladiť so sedačkou.Je to síce nemoderné,ale jednak zakryje nedostatok a zároveň bude sedačku chrániť na tej časti,kde sa najskôr znečisti.Mozno by prebytok látky vedel stiahnuť aj čalúnik len nie vždy sa to dá a niektorí čalúnici sa toho aj boja/tvrdia, že čalúnenie je robené narýchlo a neprofesionálne u niektorých výrobcov/

Nebola veľmi teplá voda?