Poraďte zvrchu plnenú práčku
Dievčatá poraďte prosím pracku, zvrchu plnenu.
S čím ste spokojne? Nechcem nič najlacnejšie, ale ani nemám 800€ na novú 😔
Naša včera dosluzila....
Ďakujem
tiež som prešiel na AEG ale nakolko ju máme len týžden,nemožem sa vyjadrit k životnosti. Predtým mali skvelé recenzie na spolahlivost a životnost,či je tomu tak i teraz,sa dozvieme až o niekolko rokov. Poradil by som Bosch,ale ten zvrchuplnené už nerobí a od dobroty nevie,čo pýtat za obyčajnu práčku. Siememns to isté. Miele je cenami uplne mimo.
Mali sme electrolux... Sluzila 12 rokov.... Nedavno odislo lozisko, otec ho vymenil za 25 eur a pracka u brata funguje dalej.... My sme si uz kupili vacsiu spredu plnenu....
My sme kupovali AEG ale hlavne kôli tomu že ja mám práčku v kuchyni keďže v kúpeľni nieje miesto a potrebovala som tichú že si môžem v kľude variť a práčka nebude hlučna toto je moja druhá práčka v živote pred tým sme mali Elektrolux ale táto sa mi zdá taká robustnejšia pevnejšia perie kvalitne rýchlo nemá filter ktorý treba čistiť len ten jeden na veľké nečistoty a už by som inú nechcela som maximálne spokojna ..cena bola ale okolo 580 eur
Aj ja mám asi 1 rok AEG zvrchu plnenú a som veľmi spokojná. Predtým som mala Whirpool a to sa nedá porovnať.
Vyskusaj pozriet napriklad od Philco, dobre ceny maju a je to dobra znacka, mam s nou skusenost pri niekolkych spotrebicoch a nemenila by som.
Pozeraj spotrebu vody, elektriny, cenu, to boli pre mna take zakladne veci ktorymi som sa riadila.

určite nie Electrolux.