Pracia kapsula zostáva v práčke: Čo robiť?
Dvakrát po sebe som po praní našla kus nerozpustenej kapsuly nalepený v gume pri dvierkach. Periem na 30 °C, bubon neprepĺňam a predtým sa mi to nestávalo.
Dávam ju normálne na dno bubna ešte pred oblečením.
Môže byť problém v tom, že periem len na 30 °C, alebo sa vám kapsuly rozpúšťajú aj pri takej teplote normálne?
@anonym_autor treba prat ba vyssich teplotach. Kapsula sa nerkzpusti a pradlo sa tiez neoperie pri takejto teolote. Ved to je vlazna voda
Kapsule na dlhsie programy, na kratke radsej gel
@anonym_autor treba prat ba vyssich teplotach. Kapsula sa nerkzpusti a pradlo sa tiez neoperie pri takejto teolote. Ved to je vlazna voda
@slavomira236 nie vzdy je nutne prat na vyssie teploty, niekdy je pradlo len nosene, nie spinave, 30° na to staci
@slavomira236 nie vzdy je nutne prat na vyssie teploty, niekdy je pradlo len nosene, nie spinave, 30° na to staci
@anonym_a68176 a to nosene nie je špinavé ,koža ,pot,maz ,veď práve výlučky z kože sú zle rozpustné v takejto teplote a nie blato napr ,to sa rozpustí aj v studenej vode
Mne sa vždy pekne rozpustí, používam Ariel alebo persil.. periem sportove na 30 na hodinový program
@anonym_autor však si kúp gel
@anonym_a68176 ??? prádlo je IBA nosené ??? vieš koľko je v pote baktérií ?
Pouzivam kapsule na 30 st aj kratsie programy (1h) a nikdy sa mi nestalo zeby sa nerozpustila🤔
@anonym_a68176 ??? prádlo je IBA nosené ??? vieš koľko je v pote baktérií ?
@anonym_0cc5cd nastastie netrpim myzofobiou, takze nemusim mat vsetko vysterilizovane skor ako si to obleciem.
@anonym_0cc5cd nastastie netrpim myzofobiou, takze nemusim mat vsetko vysterilizovane skor ako si to obleciem.
@anonym_a68176 Tak niekomu aj málo stačí ku šťastiu 😉
Ja ju dám do ponožky a tak do bubna. Ostane v ponozke, vždy periem v tej jednej

30 C na kapsulu je malo