Prečo prádlo nevonia po vypratí avivážou?
Ahojte, prosím o radu. Mám práčku LG cca 2 roky. Posledný mesiac a pol po vypraní vôbec necítiť z prádla aviváž. Vyskúšala som všetko, čo mi ohľadom toho poradil chatGPT, ale nič nepomohlo. Používam rovnakú aviváž i práci gél ako doteraz. Periem na rovnakom stupni aj rovnakých otáčkach. Práčka nie je preplnená. Kontrolovala som priehradku na aviváž každých 15 minút, aviváž spláchlo posledných 15 minút pred koncom prania. Použila som už aj program Čistenie bubna + Sanytol čistič práčky. To je všetko čo mi poradila AI, prádlo napriek tomu nevonia. V čom môže byť problém?
Ja aviváž vôbec nepoužívam.Za mňa je to chémia a krok k tomu, prečo toľko ľudí má rakovinu.Napr.skus rozliať Puelu na plast a rozleptá ho.A ľudia ho capú na telo.Humus.
Nezačala si používať sušičku?
Skús to dať ovoňať niekomu, kto s Vami nebýva. Možno budeš prekvapená, že vonia. Len Tvoj nos už to ignoruje.
Robi to ten gel. Prejdi na prasok. Gel sa postupne usadza v hadiciach. Daj prasok, sodu bicarbonu, mozes aj ocot doliat, pracku pusti na 90st., taky program LG ma a uvidis, ze sa to zlepsi
Robi to ten gel. Prejdi na prasok. Gel sa postupne usadza v hadiciach. Daj prasok, sodu bicarbonu, mozes aj ocot doliat, pracku pusti na 90st., taky program LG ma a uvidis, ze sa to zlepsi
@anonym_8d9372 nie, používame viac druhov aviváže a striedame ich.
@anonym_e20b99 nie, nemám sušičku
@anonym_004e62 aj to sme už skúsili
@mk1111111111 to som urobila pred 2 týždňami a nepomohlo

@anonym_autor nemohol si len tvoj nos zvyknúť?