icon

Tyčový vysávač bez mopovania: Aký typ odporúčate?

evickuska
Dnes o 08:02

Ahojte, poradíte mi konkrétny typ aký máte Vy? Žiadne mokré čistenie a podobne. Čisto na vysávanie, ako Vám drží batéria, ako je ťažký a pod. celková údržba. V predoslom statuse mi 5 ľudí napísalo Dymos a nič viac 😁 aj keď je to od 200 do 1000 €.

biba_18
Dnes o 08:09

ja mám teslu - ale nemám akumulátorový

guudy
Dnes o 08:10

@evickuska to nie je pravda. Viacero ludi ti v predchadzajucich diskusiach napisalo konkretny model a nielen znacku. Je zbytocne zakladat x-tu identicku diskusiu…
Mam Dyson 12 absolute slim.

madeincssr
Dnes o 08:14

@evickuska nie Dyson? Sustred sa aj na to, ci by ti vadila nutnost neustale drzat zapinacie tlacidlo (viacere aku vysavace to maju). Toto je vlastnost, ktoru sa zvacsa nedocitas v popise vysavaca a mnohym ludom to vadi.

amonet
Dnes o 08:20

https://www.nay.sk/tycovy-vysavac-shark-bu3521e...

nemusis drzat tlacitko zapnutia, ma vlastnu stanicu kde sa vysype po vysavani nemusis ho stale vysypavat, povysavam s tym cely 2 izbovy byt na jeden krat, zvladne aj koberce, a zvladla s nim vysavat aj 5ročna

mozembytktokolvek
Dnes o 08:31

Co je Dymos?

anonym_5a6d04
Dnes o 08:36
@mozembytktokolvek

Co je Dymos?

@mozembytktokolvek dosť pravdepodobne myslela dyson

anonym_0d0e86
Dnes o 09:12

Mám Rowenta xpert a akurát som pozerala je za fajn cenu
Je to taký lepší priemer a som spoko,mam dlho
Vydrží takú pol hodku,aj potiahne, aj koberce

evickuska
autor
Dnes o 09:29
@guudy

@evickuska to nie je pravda. Viacero ludi ti v predchadzajucich diskusiach napisalo konkretny model a nielen znacku. Je zbytocne zakladat x-tu identicku diskusiu…
Mam Dyson 12 absolute slim.

@guudy ano? ale tie anonymne som nebola ja ale dobre kludne obvinuj 🤞

evickuska
autor
Dnes o 09:30
@anonym_0d0e86

Mám Rowenta xpert a akurát som pozerala je za fajn cenu
Je to taký lepší priemer a som spoko,mam dlho
Vydrží takú pol hodku,aj potiahne, aj koberce

@anonym_0d0e86 30 minut je dost malo 😔

evickuska
autor
@amonet

https://www.nay.sk/tycovy-vysavac-shark-bu3521e...

nemusis drzat tlacitko zapnutia, ma vlastnu stanicu kde sa vysype po vysavani nemusis ho stale vysypavat, povysavam s tym cely 2 izbovy byt na jeden krat, zvladne aj koberce, a zvladla s nim vysavat aj 5ročna

@amonet vyzera dobre az ta stanica je mohutna

evickuska
autor
@madeincssr

@evickuska nie Dyson? Sustred sa aj na to, ci by ti vadila nutnost neustale drzat zapinacie tlacidlo (viacere aku vysavace to maju). Toto je vlastnost, ktoru sa zvacsa nedocitas v popise vysavaca a mnohym ludom to vadi.

@madeincssr moj Electrolux za 100 a nieco to nema ale nesaje uplneze zle...

arah
Dnes o 09:55

Mám Bosch a 2 baterky

amonet
Dnes o 10:06
@evickuska

@amonet vyzera dobre az ta stanica je mohutna

@evickuska neni, je to spratne, pekne to v tom stoji my to mame v malinkom kusku medzi detskym kozmetickym stolikom a dverami a nezavadza

kocuris
Dnes o 10:28

Rowenta. Ťahá ako besná. Cena okolo 200€, neviem presný typ... Spokojnosť. Oproti napr. Xiaomi má lepší ťah aj výdrž batérie.

kocuris
Dnes o 15:22

Rowenta X force flex

kocuris
Dnes o 15:26

Toto čudo od Xiaomi Mi... to je taká mechanická metla... 130€. Xiaomi nebrať. Bieda. Ťahá slabo, údržba zlá. Rowenta. Dyson je pridrahý ale musí to byť delo

kocuris
Dnes o 15:39

Myslím, že toto je tá moja Rowenta... bol to dar, za tie peniaze by som si ju asi nekúpil... aj keď niekde je ešte drahší...https://www.nay.sk/tycovy-vysavac-rowenta-rh203...

kocuris
Dnes o 15:40

Jediné mi vadí, pridlho sa nabíja, výdrž bieda, ale na 1 nabitie 3 izbový byt dáš