icon

Umývanie okien v zime - praktické rady a skúsenosti

Včera o 14:10

Umývate okna ak v zime? Kamaratka sa zo mna smiala lebo som v oktobri umyvala a dnes som zase umývala no mne to viac vyhovuje lebo nie je až taká špina,tým pádom menej času zaberie umývanie😃😊

moony99
Včera o 14:18

Umývam každý mesiac, ale nie vtedy keď mrzne, keď su plusove teploty cez zimu.

anonym_d84f5a
Včera o 14:18

keď nie je špinavé, tak načo umývať?

dadis
Včera o 14:20

@anonym_autor Ano, aj zime...

rozculena
Včera o 14:27

keď je nad nulou,prečo nie.

jaja20
Včera o 14:28

Umývam len v októbri a v apríli, ale ak by sa zo mňa náhodou kamarátka smiala, tak by som jej normálne povedala, že je to každého vec, v akom intervale umýva okná.

minenkaa
Včera o 14:35

@anonym_autor to umývať okna zas?nestaci v septembri?

simsalabim
Včera o 14:42

Nie, umyvam iba na jar a na jesen, okna ma veru netrapia. Dokonca sa jeden rok stalo, ze neboli rok umyte (mala som v ten rok 3 operacie, manzel kmital domacnost/zahrada a nepodstatne veci sme vypustili). A nebolo to vobec extrem, nezdalo sa, ze su “hrozne spinave”. Ale… pre nas su v zivote ine veci dolezitejsie, ako vyblyskana domacnost 🤷‍♀️

januska12323
Včera o 14:44

Nie, nepotrebujem nachladnúť kvôli ligotavým oknám ale kamošku by som slušne poslala niekam.

viestta
Včera o 14:44

Umyvam kde mam cas je vhodne pocasie a chce sa mi. Uz sa stalo, ze som umyvala v 4x roku, ale stalo sa, ze od septembra do aprila umyte neboli. Je mi jedno ako to maju ostatni a aj by mi bolo uplne jedno co povie kamoska, suseda, svagrina, muz, nahodny okoloiduci alebo hoc aj svokra. Kym sa ani jeden z nich nepodujme tie okna umyt, je mi to jedno co si myslia a aj co hovoria. Ked sa k tomu podujmu, tak zvesim zaclony aby sa im to pohodlne robilo..

anonym_61bb05
Včera o 14:55

@anonym_autor pricicnem na okna robota a umývajú sa kedykoľvek 😉

evakadlec
Včera o 14:55

ja ich umyvam tak tri razy do roka, naposledy som umyvala v novembri

sisska96
Včera o 15:31

V zime nie načo. Na jar. Cez leto keď je špinavé a pred zimou

anonym_d1045e
Včera o 15:42

Áno o mesiac budem aj ja.
Záleží kde bývaš. moja kámoška musí umývať každé dva týždne. Autá, kamiony, traktory jej chodia tesne popod okná.

lasona
Včera o 16:31

Umývam ked potrebujem a mam čas na to...neriešim vonku pocasie pokiaľ neprší a není velka zima

euka210
Včera o 16:47

@anonym_autor staci na jar a jesen u nas.

anonym_a1e725
Včera o 17:45

Okná umývam 2x do roka. Nie som extrémista. A každé 2 týždne je akože poriadne OCD.. dám si záclonu, žalúzie a hotovo

anonym_003e10
Včera o 21:14

A? Ja umývam každý týždeň, niekedy aj 2x. Čistotu treba dodržiavať a nie byť hyena.

anonym_717c96
Včera o 21:17

Ja som umývala okná v decembri pred vianocami a teraz koncom januára. Bola som doma na dovolenke mala som čas a lepšie vidieť von oknom keď to častejšie umývam.

20erika07
Včera o 21:33

Umývam okná ked sa mi chce. Nepočítam to, načo. Ked su špinavé a mam chut umyjem. Ked nemam cas a chut, viem to ignorovať istý čas. Raz som pri umývaní okien odpadla, sama doma, nic príjemné. Odvtedy si davam pozor na to, aby som sa cítila vynikajuco, ked ich chcem umyt 😊
Keby ich umývam aj kazdy den, mohol by mi kazdy vyliezt na hrb, bolo by mi to jedno.

slavomira236
Včera o 21:43

@anonym_autor hoci kedy prebehnem okna ked vidim ze treba.najma skla strieknem nieco a prebehnem aj kazdy mesiac aj 2 krat..ramy uz menej casto