Umývate riad v noci v bytovke?
Dovolíte si v noci umyť riad v bytovke, alebo pozerať potichu TV? 🫣
V noci riad obvykle neumývam, zapnem umývačku. Ale TV pozeráme… A nie potichu, ale normálne, aby sme počuli. Samozrejme, nie na plné pecky.
Nie, v noci už sa venujem len príjemnejšim aktivitám alebo spím
Umývačka ide cez deň
A môj sused dokonca aj perie a suší v sušičke. Príde z prace okolo 23hod a pre neho vtedy asi začína deň.
Ano, preco by som si neodvolila 😅ved umyvanie riadu snad nikoho nevyrusi 😅 aj pracku pustam do 23 😅 nestazoval sa nikto ..
Normálne pozeráme netflix, aj riad by som umyla keby je treba. Veď s tým netrieskam. Dokonca som v noci aj dieťaťu sople odsavala vysávačom🤯
@sima189 práčka je moc naozaj, bezohľadnosť. Tá u nás ide doobeda a nepochopím keď ju niekto zapína pravidelne vo večerných hodinách, kedy chcú mať ľudia doma kľud.
Ked Ti to tak vadilo, tak si preco cakala roky? Ved si ho mohla slusne poprosit.
moji susedia púšťajú práčku a ja ju nepočujem iba keď vojdem do kúpelne. ani ja nevidím dôvod neumývať riady, neprať, nezapínať umývačku, nepozerať telku ...
Nalozim do mycky a zvycajne ju pustim v noci. Zavriem dvere a rano je umyte bez hluku
Nerobim ziadnu cinnost, ktora by susedov mohla rusit. Neriadim sa nocnym pokojom v zmysle, ze by som merala decibely, staci sedliacky rozum a vedomost, ze aj zvuk, ktory nie je nad pripustnou normou, moze ludi rusit.
@dskjhfdlkdjhl zabuchala som pár krát, nepomáhalo. Bola som v podnájme. Ani dohovor mu nepomohol, lebo on pri tv spí…, museli sme zmeniť spálňu do inej izby. Len to už sa nedalo, bola aj hádka- dve, čo som už bola taká vyčerpaná.
@biba_18 ja práčku počujem o siedmej-ôsmej od susedov ako trepe keď uspavam deti a nevedia zaspať v tom hluku.
Telku pozerame normalne do 22 a potom viac potichu, umyvacka ani pracka uz po 20 nejde. Taky mame domovy poriadok, po 20tej hodine znizit hluk a my to respektujeme.. vynimocne vysavac na odsatie soplov a pod. neriesim ak susedia zapnu, ja som v noci nezapinala deti by mi vrieskali.. snazime sa nerobit veci kt by vadili nam, clovek uz tak prirodzene vie co je nadmerny hluk v danej hodine.
Aj ked nie vsetko sa da ovplyvnit napr ked dieta place, a nie vsetci susedia to chapu..
Autorka, teraz uz mala nie je, ale kedysi bola a nikdy som v noci neumyvala riady.
ja neviem, možno to v iných domoch počuť viac ako u nás ... ja počujem iba v kúpelni keď práčku aj rádio občas 🙂 iný hluk vôbec ...

Áno