icon

Vône na pranie: Skúsenosti s Cocco, Coccole, Luce a Soffice?

anonym42
Dnes o 15:30

Ahojte, máte niektorá skúsenosť s vôňami Cocco, Coccole, Luce a Soffice? Aké sú podľa vás? Sú to príjemné kokosové, jemne mliečne vône, alebo skôr korenisté? Budem rada za vaše skúsenosti a odporúčania.

petamich
Dnes o 15:36

Luce a Soffice su take jemne a prijemne. Coccole mam doma ale este neotvorila 🙂. Luce je moja najoblubenejsia.

anonym42
autor
Dnes o 15:49
@petamich

Luce a Soffice su take jemne a prijemne. Coccole mam doma ale este neotvorila 🙂. Luce je moja najoblubenejsia.

@petamich Je Luce noazaj taká mliečna vôňa? ☺️ Neviem sa rozhodnúť, ktorú si kúpim. 😂

petamich
Dnes o 15:52
@anonym42

@petamich Je Luce noazaj taká mliečna vôňa? ☺️ Neviem sa rozhodnúť, ktorú si kúpim. 😂

@anonym42 ja tam teda mlieko necitim, je to taka prijemna, nie-prehnane vyrazna vona, mne to skor pripomina taku pudrovu, cistu...nemas moznost objednat alebo kupit vzorky?

tiumen
Dnes o 16:36
@anonym42

@anonym42 ak nevieš aké sú, určite vezmi radšej vzorky 😁 ale cocco mám rada cez leto keď je teplo keďže pekne kokosovo vonia. Luce som mala celú 500ml ale už v polke mi začala vadiť. Už som sa tešila na moju perlu/ylang