icon

Vône na pranie: Skúsenosti s Cocco, Coccole, Luce a Soffice?

anonym42
31. máj 2026

Ahojte, máte niektorá skúsenosť s vôňami Cocco, Coccole, Luce a Soffice? Aké sú podľa vás? Sú to príjemné kokosové, jemne mliečne vône, alebo skôr korenisté? Budem rada za vaše skúsenosti a odporúčania.

petamich
31. máj 2026

Luce a Soffice su take jemne a prijemne. Coccole mam doma ale este neotvorila 🙂. Luce je moja najoblubenejsia.

anonym42
autor
31. máj 2026
@petamich

Luce a Soffice su take jemne a prijemne. Coccole mam doma ale este neotvorila 🙂. Luce je moja najoblubenejsia.

@petamich Je Luce noazaj taká mliečna vôňa? ☺️ Neviem sa rozhodnúť, ktorú si kúpim. 😂

petamich
31. máj 2026
@anonym42

@petamich Je Luce noazaj taká mliečna vôňa? ☺️ Neviem sa rozhodnúť, ktorú si kúpim. 😂

@anonym42 ja tam teda mlieko necitim, je to taka prijemna, nie-prehnane vyrazna vona, mne to skor pripomina taku pudrovu, cistu...nemas moznost objednat alebo kupit vzorky?

tiumen
31. máj 2026
@anonym42

@anonym42 ak nevieš aké sú, určite vezmi radšej vzorky 😁 ale cocco mám rada cez leto keď je teplo keďže pekne kokosovo vonia. Luce som mala celú 500ml ale už v polke mi začala vadiť. Už som sa tešila na moju perlu/ylang

anonym42
autor
31. máj 2026
@tiumen

@anonym42 ak nevieš aké sú, určite vezmi radšej vzorky 😁 ale cocco mám rada cez leto keď je teplo keďže pekne kokosovo vonia. Luce som mala celú 500ml ale už v polke mi začala vadiť. Už som sa tešila na moju perlu/ylang

@tiumen ďakujem 🤍 určite si radšej objednám vzorčeky alebo radšej navštívim predajňu. Aká je ta perla?

tamtamka26
1. jún 2026

ja som mala Luce iba 100ml, ale nemohla som to cítiť. neskutočne mi to smrdelo, aj som to dala preč. za mňa je veľmi príjemná -agátová Dolce.