15 mesačná papá v noci 2x mlieko
mala ma 15 mesiacov a je 2krat v noci mliekk
My máme 26 mesiacov, no ja odpadnem a to ste koľkí?
@kikusa440 zabudla som označiť
@elizabet173 prosim vas kto v noci dieťaťu umýva zuby?😂 toto som ešte nepočula😂😂😂
@elizabet173 suhlasim, taketo velke dieta uz nema co v noci jest. Je to iiba zlozvyk, ovplyvnuje aj zrusenie nocnej plienky. A ako pises, je to skodlive na zuby.
@kuceravasue30 zrušit postupne prve aj druhe. V jej veku uz nepotrebuje v noci jest a vobec nie 2krat, je to len zvyk, ked dostane pocas dna dostatok normálnej stravy nemôže byt hladná. Keby robila cirkus zo začiatku, skus nahradit vodou. Lebo inak tu budes za 1-2 roky písať ze prečo má malá hnile zuby...
Ja by som jej kľudne to mlieko nechala. Je to ešte babo.
Že v jej veku 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ ?? Však sa tu nebavíme o 4 ročnom decku. Ona má maly žalúdok, deti majú rýchly metabolizmus. Ak si to mlieko pyta, ja by som hej ho ešte dala
@kuceravasue30 kedze sem pises, asi ti to vadi. Zrus najprv jedno potom druhe.. tak jak vravi
@elizabet173 dieta nepotrebuje jest v noci ani ty nejes, ma zbytocne prerusovany spanok, ty tiez, bude sa ti potom budit, bude napriklad chciet vodu, potom sa bude budit na nocne cikanie, uplne zbytocne. V noci sa spi.
Je to len zvyk. Moj bol nacasovany, presne na hodinu, pretrpela som par noci, ze som ho uspala bez mlieka a prestal sa budit a pytat
dakujem 🙂 vyskusam bez jedenia
@kuceravasue30 skus najst zlaty stred medzi tymi dvomi krmeniami a nakoj len raz, aj to bude uspech, ked si navykne na krmenie raz potom skusis uspat bez jedenia 🙂

@kuceravasue30 my máme 26 mesiacov a stále si pýta raz za noc mlieko, sice nie je to kazdu noc
Ale podla mna je to uplne v pohode 🙂