5-týždňová dcérka pije iba 90 ml Nutrilonu
Ahojte baby.idem si k vám o radu.mam dcérku ktorá má 5 tyzdnov.4 týždne bola kojenia potom sme presli na Nutrilon.podla tabuľky má piť 120 ml.ale ona mi vypije 90ml a Každé dve hodiny.je to v poriadku?
@zojanka vypije ale mám pocit že jej je málo
@jarmilkajurisova skúšala som 120 ale bolo na ňu veľa bolelo ju bruško
@jarmilkajurisova ja som bola rada, keď mi 3 mesačný syn píl 90ml 🙏🏻 ak ju bolí bruško, dajte spraviť testy na alergiu. Inak by som tabuľky vôbec nesledovala, každé dieťa vie koľko potrebuje. Ako vy... Mali by ste na obed zjesť 2 rezne, ale zjete len jeden, lebo po 2. vás bolí brucho. 🤷🏼♀️ Môjho syna tiež tak bolelo a zistili mu alergiu na mlieko, preto nikdy nevypil viac ako 90ml
@jarmilkajurisova moja dcéra v roku vypila 100ml takže si myslím že ťa 90tka je super😀daj dieťaťu toľko koľko chce
Jooojjj to upllne stačí 😊 môj pil 60ml každe 3 hodiny keď mal 2 mesiace a to mal vyše 6 kg a bol spokojný 😊 buď rada že toľko chuti tabulky sú 0 bodov neriad sa nimi a hlavne kľud všetko je v pohode . Je to Individuálne každé dieťa vypije toľko koľko potrebuje pre svoj vývoj hlavne netlač aby jej nebolo spatne
@anina2326 práve o to ide že tie tabuľky ukazujú ukončený prvý mesiac 120 ml.ale jej bolo spatne tak som jej začala robiť zasa 90
@dzescebuly to už aj papala?
@denuska28 ešte rozmýšľam či ju neboli bruško z Nutrilon
@jarmilkajurisova hlavne aby bola v poriadku . To fakt koľko vypije toľko vypije ono to telíčko si vypita koľko potrebuje ani ty neješ viac ako potrebuješ .A určite ani ty neješ podľa tabuliek .
@jarmilkajurisova nie nepapal bol do svojich 5 mes na kendamile čisto . Lebo odmietal prikrmy 😊 mal len 2mesiace vtedy
@jarmilkajurisova môže byt aj nemusí . Počas Papania alebo všeobecne sa ti vystiera tak do luku ako keby a plače pri tom ?
@anina2326 počas papania nie ale po hodine
@anina2326 dám pre istotu spraviť test na alergiu iked rozmýšľam či nevymenim umelé mliečko
@jarmilkajurisova
Naša má 5 a vypije 120ml.a mala by podľa tabuľky 150-180ml
Priberá neriešim
@jarmilkajurisova moja bude mat uz 5kg a papa kazde 2 hodiny po 70ml, tak zhrozene som pozrela na nadpis.. Ak by malo dieta potrav. alergiu, tak by podľa mna neprospievalo..
@petko81 priberá aj moja akurát to bruško ma trapi
@petkasaurus prospieva priberá vypije 90 ml každých dva niekedy dva pol hodiny.
@jarmilkajurisova mäsa má tiež Nutrilon comfort colic
A jej robí dobre
Možno nesedí.
@jarmilkajurisova moja dcéra tiež pije Nutrilon, ale AR. Stále som jej dávala len toľko koľko som odsledovala, že spapa. Odporúčaná dávka je len odporúčaná, prvotné je riadiť sa potrebami dieťaťa. 🙂
@jarmilkajurisova môžeš dať určite ten test . Ale um sa dáva každé 3 hodiny . Neni to materské mlieko dlhšie to trávi . Necuduj sa že ti malo vypije … lebo jej nestíha tráviť a do luku sa dáva preto lebo ju boli z toho bruško .
@anina2326 ja mám skôr pocit že jej je tých 90 malo.ked vypije normálne jej počuť skvrkanie
V brušku
@petkasaurus nemusi neprospievat, to uz je iny extrem…aj inak sa alergia na BKM prejavuje
@katkari lenže teraz už mám v tomto zmätok.po vypití um a odgrgnutí jej dám cumlík a ťahá ho akoby bola hladná.
@jarmilkajurisova to keby je hladná tak je nekludna a plače . Ona spapa toľko koľko potrebuje . Keby chcela viac tak vypije viac ale nepotrebuje . Vravím môj silák vypil 60 ml 😅 a to sa narodil 4aj pól kilový každý si myslel že bude neviem aký papkos no nie zje na koľko má chuť do teraz a hotovo . Nemôže človek nútiť jesť keď dieťaťu viac nechuti Skvrkanie v bruchu má každý po najedeni 😊

@jarmilkajurisova neriaď sa tabuľkou, daj jej koľko si pýta, ak vypije 90ml a stačí jej tak ok