Aké máte skúsenosti a názor na MAM fľašky?
Uzasne a este raz uzasne.odporucam.ziadne koliky a spokojne bábätko
...naj fľaše a to sme vyskúšali strááášne veľa....presne ako píše kofoluska krásne sa dajú umývať
Veľmi dobre fľaše. Malý ani inú fľašu ako od mam nechce
Aj my máme od značky MAM aj fľašky aj cumliky 😇
Tiež používame antikolikové od narodenia a sú super. Najväčšia výhoda je, že sa dajú celé rozobrať, umyť a sterilizovať. Teraz už používame aj netečúci pohár a zubnú kefku a tiež ich dcéra najlepšie prijala. Ja určite odporúčam značku MAM.
Najlepšie flašky a to sme fakt mali asi všetky kupené, odporučam aj cumle aj tie su fajn.
@stela1996 od malicka mame len MAM flase,anticolic.len dokupujem vacsie dudliky.super sa cistia,netecu,dcerka ine nechcela
Skvelé úplne spokojný sme nadmieru .. tie cumle na nich sú fakt super 🙂
Pred 7rokmi som používala pri synovi anticolic fľaše aj cumliky len mam a teraz znova pri dcerke to iste aj fľaše aj cumliky.. Nechceli mi ani jeden z nich ani avent, tommi tippe, souavinex zero, chicco a neviem kolko este ďalších znaciek.. Na mliečko davam anticolic fľašu a na cajik sklenenu
Mozem sa spytat ci pri piti aj vase deticky ako keby uvolnia pusu aby sa nadychli a vzduch vojde do flasu cez ten cumlik, urobia sa bublinky v mliecku? Ci je to normalne alebo nie, lebo zatial sme mali len avent flase a tam to maly nerobil a pri tejto ano.. dakujem
@natalief som myslela ze ked tam je ta spodna cast, aby odvadzalo vzduch ci ako, ze sa to nestane ale asi kadza flasa je na inom principe, no ked je to ok potom som rada ze to tak ma byt, ze ho nebude z toho brusko boliet, uz som sa zlakla ci nie je flasa dajak pokazena abo co 😁
Ahojte, cumel na fľaši netečie sam? Musí babatko sat aby slo mlieko?

Ze tie s oznacenim anti-colic su asi najlepsie flase na trhu. Vyskusali sme pri malom vazne snad vsetky dostupne znacky, na kazdej jednej flasi zuril, bolo to fakt utrpenie s nim. Ja som mlieko nemala, mohla som sa aj na hlavu postavit. A na flasi s umelym zuril. MaM anti-colic na spodku mas dierky, na tom je silikon, aby mlieko nevytekalo. Vdaka tym dierkam sa do flase kontinualne nasava pri piti mlieka vzduch a nevznika vo flasi podtlak. Tym padom ide babatku mliecko stale rovnakym tempom, nemusi sa namahat ked je velky podtlak. Fakt na nezaplatenie vynalez. Aj sa dobre cistili, spodok je odnimatelny, pekne sa da odsrobovat, vybrat silikon a vsetko dobre umyt. 🙂