icon

Aké umelé mliečko pre 3-mesačné dieťa, ak má problém so stolicou?

nikoleta17
29. mar 2020

Ahojte prosim vas vedeli by ste mi poradit ake UM dat 3a pol mesacnemu dietatku ked ma problem sam sa vykakat? Sme stale na vetrovej trubicke samemu sa neda vykakat...Dakujem

zuzana_ilkova
29. mar 2020

@nikoleta17 ahoj mi mame teraz nutrilon omneo comfort”na zapchu a traviace problemi” ...moj maly kakal ale velmi sa pri tom pučil az bordovy bol ako tlacil a neprdel, na tomto mliecku je sice len 13dni ale zda sa mi spokojnejsi, poprdkava si cely den a kakanie mu ide uplne ľahko

anna8416
29. mar 2020

@nikoleta17 mali by ste hľadať mliečko ktoré obsahuje beta palmitát, ten by mal pomáhať zmäkčovať stolicu, má ho aj Nutrilon omneo comfort, ktorý v predošlom príspevku mamička uviedla, pridáva ho do svojich mliek aj Sunar, Kendamil, isto aj iné značky, pozrite si zloženie. To, ako ktoré mliečka celkovo sadne niekedy ťažko predpovedať môže to byť veľmiindividuálne. Tak si v zložení pohľadajte ten beta palmitát a značka je už na Vás.

miruskakos
29. mar 2020

@nikoleta17 my sme mali podobný problém - ak sa vykakal tak stolica ako pasta - boli sme na nutrilon ha. Nutrilon omneo comfort vobec nepomohol, prave naopak. Pomohol nam Kendamil. Mali sme najprv organic, ale kedze tam nie su nekleotidy, taurin a podobne veci presli sme na obyc. Aj teraz kaka raz za dva dni, ale sam a stolica je prazenicka.

albertka1980
29. mar 2020

Ja som malej davala Kendamil Organic a kakava aj 2-3 denne.

nikpa
29. mar 2020

@nikoleta17 nutrilon omneo comfort mal aj syn ked mal problem s kakanim ale teda začal z neho kakat riedku vodu tak sme ho museli zmenit. Takze u nas zaucinkoval az moc ale na tvojom mieste by som ho skúsila.