Aké umelé mlieko mám dať po ukončenom 6. mesiaci?

innaa
3. mar 2023

Ahojte.rada by som sa spýtala.moja mala(5mesiacov) je na MM a vecer po MM ju dokrmujem UM Beba supreme pro 1nakolko mi vzdy na večeru vela vypije.koncom mesiaca bude mat 6 mesiacov.mam jej kupit to iste mlieko ake sme mali to Beba supreme pro2?niekde som citala ze po pol roku by sa malo davat UM normalne teda nie HA.beba Supreme pro je HA.a tak neviem ci jej mam dávať naďalej take co je HA alebo uz nejake normalne skusit.uvidime koľko si bude pytat vedla dokrmovania.mozno mi aj MM postaci takto neviem ale rada sa pripravím vzdy dopredu aby som potom nestresovala.dakujem

lilienkah
3. mar 2023

@innaa pokiaľ vám papá príkrmy a pije mliečko pomenej môžte kľudne vyskúšať normálnu bebu, my sme boli na kendamil bio1 od narodenia a keď mala 6 mesiacov dopouzivala som zásoby a prešli sme na nutrilon 2 a všetko v pohode (pije len v noci a ráno keď vstane)

innaa
autor
3. mar 2023

@lilienkah nechceli ste pokračovať v kendamil?ja akurat nad kendamil uvazujem ako rezervne pokračovacie mlieko

lilienkah
4. mar 2023

@innaa chceli ale potom na druhej strane to 2. mlieko je už jedno aké keďže už papa aj iné veci (keď bola menšia mala zapchu z nutrilonu preto sme prešli hneď po týždni na kendamil bio) tak sme vybrali podľa ceny.. ten kendamil je aj tak drahší aj keď je v akcii (keď máte kendamil potom treba kupovať KENDAMIL mliečne kaše a tie sú tiež drahšie..)

innaa
autor
4. mar 2023

@lilienkah kase som kupila od kendamil ale nemliecne zatial

konikkon
4. mar 2023

@innaa kľudne dávaj jednotku aj do 8. mesiaca, nemusíš zákonite v 6m prechádzať na pokračovacie mlieko. A potom dávaj klasickú bebu 2. Má dieťa nejaký problém, keď dávaš HA mlieko?

innaa
autor
4. mar 2023

@konikkon nie nemala vobec.davala som to len koli mne ze ja mam alergiu na BKM a mam aj ine alergie a tak som neriskovala kym bola malinka.dostava to aj tak len na vecer po MM trošku.zatial bezproblemov.

essenceee
24. mar 2023

skus sunar bio 2. Od pol roka už kludne možeš dávat nliečko dvojku

innaa
autor
6. máj 2023

@essenceee inak aj ten som pozerala. Ja UM potrebujem len ako dokrmovanie zatial mam MM a sem tam musim dokrmit.a aj sunar bio ma zaujal.

innaa
autor
6. máj 2023

@essenceee davala som teraz na dokrmovanie beba supreme pro1.je to aj HA.no niekde som citala ak dieta nema problem tak pokračovacie by uz nemalo byt HA ak je všetko ok