icon

Ako často dávať 2-ročnému mliečko z fľašky?

denisa58
27. aug 2023

Dobrý večer koľko a kedy dávate svojmu 2 ročnému dieťatku mliečko z fľaše ?

dadis
27. aug 2023

@denisa58 Nedavala som uz v tomto veku. Mlieko, kakao do hrnceka..

123el123
27. aug 2023

0 x uz v tomto veku

nika23t
27. aug 2023

@denisa58 moje pili do 2,5 roka ráno a večer, potom už nechceli. Teraz mam tretiu malú, ma rok a 8 m, pije ráno, pred obednym spánkom a večer. Počítam, že cca ešte rok takto bude,ak bude chcieť. Max do 2,5 roka tiež nechám, dlhšie nie.

patka06
27. aug 2023

2 ročnému z fľaše?

Mlieko zo šálky na raňajky aj to nie každý deň.
Výnimočne po sladkom obede z pohára.
Moja dcéra nemala rada mlieko, radšej mliečne výrobky

syslik81
27. aug 2023

mlieko uz neporebuje ak ma vydatnu stravu a flasu uz duplom nie....

lugie
27. aug 2023

Moja skoro 2,5 ročná malo jedáva, takže jej dávam ráno a večer mlieko. A áno, dávam z fľaše. Vodu doma pije z pohára, ale mlieko si dá najradšej takto. Po zobudeni a pred spaním 😉

dusankomoj
27. aug 2023

Moja pila mlieko(a áno s fľaše😊) do 6r. Aj si ho urobila a aj fľašu umyla.

xena0
27. aug 2023

Ak chce z fľaše nevidím na Tom nič zle a keď mu ešte chutí mlieko tak prečo nie

anavixy
27. aug 2023

Moja bude pit mlieko asi navzdy mi to tak teraz pripada 😄 a pije z flase pred spanim, teda aj raz cez den, aj vecer a este aj v noci, a je mi uplne jedno koho dieta kolko alebo z coho pije, riadim sa tym svojim a jeho potrebami.

rachel36a
27. aug 2023

Z flase v dvoch rokoch nikdy...zo salky niekedy ked mal chut...

joannita
27. aug 2023

@denisa58 syn mi pil mlieko z flase rano do 4 rokov. Proste to tak chcel, nevidela som dovod menit to lebo "sa to nepatri"
Dcera bude mat tiez teraz 2 roky a ona stale pije rano a vecer mlieko z flase. Za par mesiacov jedno mlieko vynecham a ostane len rano.
Bavime sa terat predpokladam o umelom mlieku, Nutrilon napriklad.

nikpa
27. aug 2023

@denisa58 podľa toho koľko si vypýta. Ráno a večer je pravidlo. A niekedy okrem toho ešte počas dňa 1-2 krát. Niekedy mu stačí 120ml inokedy aj 240ml. Nevidím na tom nič zle, pije ho z fľaše a pre mudrlantky dokonca ešte aj dudel má 😂 A zabudla som, že uz má 2,5r. 😃

andreatytler
28. aug 2023

@denisa58 V 2 rokoch mal syn mlieko z flase 2x denne. Pred obednym a vecerny spankom (asi 200ml.). Je to sucast spankoveho ritualu a teraz ked ma skoro 4 roky pije mlieko z flase uz len vecer, lebo prave vynechal obedny spanok. Budem mu davat mlieko z flase dovtedy dokedy bude chciet.