icon

Ako naučiť bábo piť mlieko z fľašky?

dzejndzejnova
30. nov 2017

Baby otazocka... ako naucit malinku pit mliecko z flasky? Kojim uz len 2x a to uz mala pije len zo zvyku... skusame flasku s mlieckom ale nechce ju..

Strana
z2
lavieenrose
3. dec 2017

@katinka4 mlieko je dopyt= ponuka cim menej je dieta na prsniku tym menej sa mlieka vytvori nezalezi na tom ci je vecer den ci spln ci jar

katinka4
3. dec 2017

@lavieenrose tak to ho potom mám na rozdávanie 😅

katinka4
3. dec 2017

@dzejndzejnova
Som si aj myslela že je to blbosť,veď veľa mamičiek koji len pred spaním.Ale topiaci sa aj slamky chytá, tak som schopná teraz uveriť pomaly všetkému o kojeni 😒😠

dzejndzejnova
autor
3. dec 2017

@katinka4 a zatial sa vam dari.nepapat mliecko cez den?

katinka4
4. dec 2017

@dzejndzejnova celkom aj áno, prvý deň bol bez mlieka a druhý mal 1x .Dnes v noci 3x .Plakal len trošku, aj to som mala pocit že nie kvôli cicku ale zo sna.

dzejndzejnova
autor
4. dec 2017

@katinka4 a nedavas vobec ziadne mliecko? Bo mne mala odmieta flasku pohar..vse..akonahle zaciti mlieko odtlaca

katinka4
5. dec 2017

Umelé mlieko vobec nechce ,ale podarilo sa mi ho naučiť piť vodu.Nakoniec kojim cez deň 2x pred spaním a v noci 3 -4 ale to chcem ešte upraviť na 2x

dzejndzejnova
autor
5. dec 2017

@katinka4 no my budeme asi bez mlieka...ja som kojila naposledy predvcerom v noci.. tak dufam ze si zvykne..

katinka4
7. dec 2017

@dzejndzejnova tak to ti uz mala pekne vydrží bez cicku, to sa uz asi odstavila.

dzejndzejnova
autor
7. dec 2017

@katinka4 hej ..aj mne sa zdalo..bo.sak nekdy ani nepytala..sa mi zdalo ze to ma len ako uspavanie a mala som pravdu..a bez ciciku zaspi tiez.pekne

Strana
z2