icon

Ako správne pripraviť Beba Expert Pro Sensitive?

28. jún 2025

Ahojte, dnes v noci som malému urobila prvý krát toto mliečko predtým papal babylove ale to mu moc nerobilo dobre. Lenže babylove bolo riedke mlieko a toto je dosť husté. Je možné že som mu ho urobila zle? Dávam dojcenecku vodu potom nasypem mlieko a potom to zohrievam vo vode. Ale mne sa zdá že sa z toho mlieka urobila taká kasicka. Dokonca nebolo ani celé roztopené keď to malý vypil. A ja hlúpa som si predtým nepozrela ako to mliečko spraviť proste som ho urobila ako babylove 🤦 je tu niekto kto má také mliečko? Ako má vyzerať. A keď som mu to tento krát spravila takto, neublížim mu tým? 😕

simik22
28. jún 2025

No neviem ako sa zmenili receptúry na prípravu mlieka za 10 rokov, ale mlieko ( prášok) som vždy sypala už do ohriatej vody.

evcagabi
28. jún 2025

Zaujimavy sposob pripravy mlieka 😅

tim23
28. jún 2025

Ja som aj babylove robila ináč.. Najprv si zohrej vodu, pridaj prášok a poriadne premiešaj

anajka266
28. jún 2025

Je uplne jedno ci ho zarobis do zimnej alebo teplej vody. Hustotu to nemoze v konecnom vysledku tepleho mlieka ovplyvnit. Ale na trhu su aj mlieka, ktore su hustejsie. Napr. take AR proti zvracaniu. Tvoje mlieko nepoznam ale je dost mozne ze bude hustejsie. A hlavne pozri davkovanie na krabici, ci ho zarabas spravne (pocet odmeriek na pocet mililitrov).

autor
28. jún 2025
@anajka266

Je uplne jedno ci ho zarobis do zimnej alebo teplej vody. Hustotu to nemoze v konecnom vysledku tepleho mlieka ovplyvnit. Ale na trhu su aj mlieka, ktore su hustejsie. Napr. take AR proti zvracaniu. Tvoje mlieko nepoznam ale je dost mozne ze bude hustejsie. A hlavne pozri davkovanie na krabici, ci ho zarabas spravne (pocet odmeriek na pocet mililitrov).

@simik22
@evcagabi
@tim23
@anajka266
Ďakujem za odpovede už druhý krát som urobila mlieko už do ohriatej vody ale ostali mi tam hhrudky🤷‍♀️ ja to nechápem. A mlieko z fľašky netečie ledva idú kvapky. Malý má 3 týždne môžem kúpiť väčší cumel na fľašku?

nila0622
28. jún 2025

Autorka, prášok normálne naodmerkuj do ohriatej vody a potom to treba ale naozaj PORIADNE pretrepat. Tiež som s tým zozačiatku chvíľu mala problém, ale prídeš na to. Je to podstatne hustejšie mlieko ako ostatné

nila0622
28. jún 2025

A myslím, že môžeš skúsiť aj väčší cumel, uvidíš, ktorý bude lepší. Mlieko je naozaj husté.. ale tie hrudky ti tam nesmú ostať

katesocka
28. jún 2025

Ja som viac značiek mliek robila takto: ohriať vodu, do polovice vody dať UM, zamiešať, doliat zvyšok vody a ešte raz poriadne zamiešať. Niekedy som aj lyžicou miešala 😅

ericenkaa84
28. jún 2025

Ahoj, ja ho pripravujem tak, že zohrejem vodu, pridám UM a opačnou stranou malej lyžičky poriadne rýchlo premiešam.

autor
29. jún 2025

Ďakujem vám za odpovede už som sa to naučila 😀 žiadne hrudky už nemám 😀

zuza00000
15. nov 2025

@anonym_autor pekný deň, chcem sa opýtať či ste mlieko robili presne ako je určené na obale pretože sa tam píše že najprv polovica potom prášok a ďalšia polovica ale nie veľmi horúca voda lebo to zabíja baktérie kvasenia tiež sa tam píše že nemáme uskladňovať nedopite mlieko a ja som to len nadavkovala do teplej vody a pripravila som si mliečko skôr (aby som mala napr na večer keď sa zobudí s plačom tak aby som mu hneď mohla dať )ak nedopil tak som mu dala neskôr dopit a začal mi vrackat nie veľmi občas ale hrozne ťažko prdí niekedy mu ani nejde zlosti sa plače či to môže byť zlou prípravou aj tým že som mu dala dopit mliečko som vždy predtým ochutnala ako som mu ho davala
Ďakujem vopred za radu a odpoved